Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
postojiu li autobusna linija od auto. stanice Istočno Sarajevo do aut. stanice Sarajevo?
Sjednes iz grada na 31e Vijecnica Dobrinja komercijala
Izadjes na zadnjoj stanici
Imas 5min pravo do stanice nikakav ti taksi ne treba niti bi te neko vozio od zadnje do autobuske, i obratno znaci najvise 5 min ti treba od IS stanice do okrernice Dobrinja komeecijale ili trolejbusa
za one koji prate modu, preciznije linGerie...gdje kupiti grudnjake u boji, pink, plavo, žuto, koraljno-narandžasto? u Sibiru bih ih prije našla, čini mi se
Cecilija wrote: ↑16/01/2025 19:37
za one koji prate modu, preciznije linGerie...gdje kupiti grudnjake u boji, pink, plavo, žuto, koraljno-narandžasto? u Sibiru bih ih prije našla, čini mi se
SmokingMan wrote: ↑26/01/2025 18:52
Gdje se u sa imaju kupiti markeri za metalne površine?
paint marker?
Da, treba mi da "popravim" zagrebanu površinu, srećom, u pitanju je nekoiliko milimetara.
uni-t paint markere mozes kupiti u knjizarama, a kostaju oko 5-8 KM. Ja sam kupovao u merkatoru- knjizara kultura. Ima i drugih brendova malo su jeftiniji.
Da, treba mi da "popravim" zagrebanu površinu, srećom, u pitanju je nekoiliko milimetara.
uni-t paint markere mozes kupiti u knjizarama, a kostaju oko 5-8 KM. Ja sam kupovao u merkatoru- knjizara kultura. Ima i drugih brendova malo su jeftiniji.
Ako su kao ovi, nije bitna cijena.
Last edited by SmokingMan on 26/01/2025 19:27, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809 wrote: ↑04/02/2025 08:11
Sta se ovo desava sa Astra Borovo? Je li ovo kljuc u bravu @tramvajtrojka @konektovan
gotovo je sa njima sjecas se da sam ti govorio prije godinu dana sta ce se desiti, ostali su duzni poreznoj samo njima oko sest miliona za 2022 i 23u, za 24 tek treba rezultati da dodju
Sad treba gledati hoce li biti neka rasprodaja robe jer su odjednom zatvorili bez prodaje zaliha
_BataZiv_0809 wrote: ↑04/02/2025 08:11
Sta se ovo desava sa Astra Borovo? Je li ovo kljuc u bravu @tramvajtrojka @konektovan
gotovo je sa njima sjecas se da sam ti govorio prije godinu dana sta ce se desiti, ostali su duzni poreznoj samo njima oko sest miliona za 2022 i 23u, za 24 tek treba rezultati da dodju
Sad treba gledati hoce li biti neka rasprodaja robe jer su odjednom zatvorili bez prodaje zaliha