brao
red je preci sa price na djela.
Deset godina trubi jedno te isto, sina su mu ubili sigurno, al brate ako znas, reci ko je ubica, suti ili ga rokni.
Moderator: anex
brao
Pa i sam je rekao da on zapravo pokušava natjerati tužiteljstvo da ipak uradi ono šta im je posao, ali biće da je strah veliki , ipak je glavni neki "alijin sin" koji očito može sve...
kvinoja wrote: ↑01/02/2025 07:13 Mislim da je ovo zadnji vapaj Tužilaštvu BiH da urade nešto. Dobro su krenuli - amnezija leži u zatvoru zahvaljujući njihovoj borbi. Imaju svjedoke, imaju dokaze, znaju ko je uradio, znaju ko je zataškavao - i puštaju da ZASTARI proces.
Ali najlakše je vama iz udobne stolice za računarom pričati kako bi ko nešto uradili. Aha, ubiti ljude koje vrh države i institucija već 9 godina štiti mora da je jednostavno kao na računarskim igricama koje igrate.
E jbg hadzija ko je bolji redzo ili rusmirproblemnatravunu wrote: ↑01/02/2025 10:11 Obojica očeva najavljuju da će biti svašta, ne znam , zaista je najgore kad moraš sam uzeti pravdu u ruke
.
.
.
A nije jedan clan sda
kvinoja wrote: ↑01/02/2025 07:13 Mislim da je ovo zadnji vapaj Tužilaštvu BiH da urade nešto. Dobro su krenuli - amnezija leži u zatvoru zahvaljujući njihovoj borbi. Imaju svjedoke, imaju dokaze, znaju ko je uradio, znaju ko je zataškavao - i puštaju da ZASTARI proces.
Ali najlakše je vama iz udobne stolice za računarom pričati kako bi ko nešto uradili. Aha, ubiti ljude koje vrh države i institucija već 9 godina štiti mora da je jednostavno kao na računarskim igricama koje igrate.
Kad sjebeš istragu na početku nakon 9 godina je gotovo nemoguće ni najpoštenjjem tužitelju pravno dokazat krivicu.
Toliko sam se borio da odgovorim na prozivke da ja nisam kiki i onda tako lako nekoga drugog prozoveet? Nece moci, to je mojesehohari wrote: ↑25/01/2025 20:01Kiki, ti simfa_secure wrote: ↑25/01/2025 20:00A onda se Bošnjaci koji glasaju za SDA ljute, kada ih Šešelj i ta njegova klika nazivaju Turcima. Nešto tu meni ne štima.![]()
Joj, majkemi, imam predug staž ovdje![]()
Postalo vise monotono vrti jedno desetak gostiju,i to je to,slabo mu se vise ko odaziva.