Naša stranka
- drug_profi
#2826 Re: Naša stranka
Meni su seljačke te zajebancije...
-
izbjeglica_iz_besmisla
#2827 Re: Naša stranka
Ne moze se objektivno diskutovati, a pri tom navoditi onakve brljotine sa Raporta kao nesto sto vrijedi procitati.
Ima mjesta za kritiku NS i ostatka trojke, cak to nije ni tesko jer imaju svojih aferima, al raditi to sa mahalskim clancima samo pokazuje malicioznu namjeru a ne namjeru za ozbiljnu diskusiju.
A da ne pominjem ove seksualne insinuacije, nidje veze. U rangu tog istog Raporta.
Ima mjesta za kritiku NS i ostatka trojke, cak to nije ni tesko jer imaju svojih aferima, al raditi to sa mahalskim clancima samo pokazuje malicioznu namjeru a ne namjeru za ozbiljnu diskusiju.
A da ne pominjem ove seksualne insinuacije, nidje veze. U rangu tog istog Raporta.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2828 Re: Naša stranka
Tako je na vecini tema.
Moze se kritikovati i mimo prljavog vesa koje izbacuju botovi.
A Debelin nije bot.
On je trol.
Moze se kritikovati i mimo prljavog vesa koje izbacuju botovi.
A Debelin nije bot.
On je trol.
-
HelaS
#2829 Re: Naša stranka
Jasno. Frustracije, psihički poraz. OK, ali zašto Sabinu pišeš Cabina? C - ćirilično S. Šta imputiraš?DebelinJoe wrote: ↑26/01/2025 19:34Vidi drugar, ja sam bivši član Naše stranke. Nisam bivši član zato što sam to htio, nego me je vrh stranke izbacio, jer im se nisam uklapao u koncepciju stranke, šta god to značilo. Imam još uvijek stranačku iskaznicu. Izbacili su me nakom što sam pet šest godina pišao krv za tu političku ideju i primao batine i od zelenih i od crvenih. SDP - ovci su bili još opasniji i okrutnii od zelenih i progonila nas koliko god su mogli. Biti član i aktivista Naše stranke u periodu 2008-2010. bilo je stvar totalne ludosti i undergrounda.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑26/01/2025 19:11 Koji ste vi likovi. Kakve teorije, spinovi, i besmislene insinuacije.
Dobro se reklo na drugoj temi, unervozili su se SDFAovci i vise nego SNSD.
Mnogo je vremena prošlo od tada i mnogo se od tada zaboravilo. Sjećam se Nihada Uka kao mladog aktiviste tada, ni brkovi mu tada nisu bili počeli rasti.
Jesu mi nudili i SDA i DF da budem njihov član, odbio sam. Nisam bot bilo čiji.
A ovo je forum, mozemo se malo zezati i na osnovu seksualne hemije političarke Čudić i političara Konakovića. I oni su ljudi i mi ih plaćamo.
-
DebelinJoe
#2830 Re: Naša stranka
Ne imputiram ništa. Samo se zezam. Isto kao što Vildanu Bešliju pišem Bildana.HelaS wrote: ↑26/01/2025 23:41Jasno. Frustracije, psihički poraz. OK, ali zašto Sabinu pišeš Cabina? C - ćirilično S. Šta imputiraš?DebelinJoe wrote: ↑26/01/2025 19:34Vidi drugar, ja sam bivši član Naše stranke. Nisam bivši član zato što sam to htio, nego me je vrh stranke izbacio, jer im se nisam uklapao u koncepciju stranke, šta god to značilo. Imam još uvijek stranačku iskaznicu. Izbacili su me nakom što sam pet šest godina pišao krv za tu političku ideju i primao batine i od zelenih i od crvenih. SDP - ovci su bili još opasniji i okrutnii od zelenih i progonila nas koliko god su mogli. Biti član i aktivista Naše stranke u periodu 2008-2010. bilo je stvar totalne ludosti i undergrounda.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑26/01/2025 19:11 Koji ste vi likovi. Kakve teorije, spinovi, i besmislene insinuacije.
Dobro se reklo na drugoj temi, unervozili su se SDFAovci i vise nego SNSD.
Mnogo je vremena prošlo od tada i mnogo se od tada zaboravilo. Sjećam se Nihada Uka kao mladog aktiviste tada, ni brkovi mu tada nisu bili počeli rasti.
Jesu mi nudili i SDA i DF da budem njihov član, odbio sam. Nisam bot bilo čiji.
A ovo je forum, mozemo se malo zezati i na osnovu seksualne hemije političarke Čudić i političara Konakovića. I oni su ljudi i mi ih plaćamo.
No skrivene namjere, Alaha mi i časna pionirska.
- Haris.ba
#2832 Re: Naša stranka
Ako uhapse Fortu ko ce upravljati strankom? Sabina?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- dulekrele
#2834 Re: Naša stranka
Ode nedefinisani u prdekanu.
- Haris.ba
#2835 Re: Naša stranka
Hajmo malo o meni. Uvijek tinje ta taktika.
Sto li?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- tramvajtrojka
#2837 Re: Naša stranka
al zanimljivo je vidjeti da je neko uslikao iz ministarstva fortin Google kalendar i da je Avdo na osnovu toga napravio tekst na ovaj današnji dan
Nega svako odgovara ako je sta nelegalno uradio al give me a break na danasnji dan da izadje ovaj tekst
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2838 Re: Naša stranka
Sto ti je danasnji dan sporan?tramvajtrojka wrote: ↑30/01/2025 12:45al zanimljivo je vidjeti da je neko uslikao iz ministarstva fortin Google kalendar i da je Avdo na osnovu toga napravio tekst na ovaj današnji dan
Nega svako odgovara ako je sta nelegalno uradio al give me a break na danasnji dan da izadje ovaj tekst![]()
- Haris.ba
#2839 Re: Naša stranka
I kod mene isto._BataZiv_0809 wrote: ↑30/01/2025 12:43Samo opservacija.![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2840 Re: Naša stranka
nažalost, trojka je u pravu....nije slučajno danas_BataZiv_0809 wrote: ↑30/01/2025 12:46Sto ti je danasnji dan sporan?tramvajtrojka wrote: ↑30/01/2025 12:45al zanimljivo je vidjeti da je neko uslikao iz ministarstva fortin Google kalendar i da je Avdo na osnovu toga napravio tekst na ovaj današnji dan
Nega svako odgovara ako je sta nelegalno uradio al give me a break na danasnji dan da izadje ovaj tekst![]()
možda ću zvučati kao teoretičar zavjere, ali ovo je SNSD-ov potpis i odgovor na khurchenje da "smo ih pritisli uza zid"
Avdinu vijest je potvrdio i direktor SIPA-a Ćulum, SNSD-ov kadar, tako da je jasno iz koje je ovo kuhunje došlo
toliko o Fortinom amaterskom lametiranju da je nebitno čiji kadrovi upravljaju čime...fino mu se obila o glavu ona priča nismo im ništa dali...žao mi ga, al sam je kriv
- Haris.ba
#2841 Re: Naša stranka
Pa ako je nevin sta ima veze ko je u sipi ili bilo gdje?JoseMujica wrote: ↑30/01/2025 13:06 toliko o Fortinom amaterskom lametiranju da je nebitno čiji kadrovi upravljaju čime...fino mu se obila o glavu ona priča nismo im ništa dali...žao mi ga, al sam je kriv
Ako je bio dovoljno pametan da salje smsove, valjda je to poenta. A, ne ko ga je uhvatio.
- JoseMujica
#2842 Re: Naša stranka
slažem seHaris.ba wrote: ↑30/01/2025 13:10Pa ako je nevin sta ima veze ko je u sipi ili bilo gdje?JoseMujica wrote: ↑30/01/2025 13:06 toliko o Fortinom amaterskom lametiranju da je nebitno čiji kadrovi upravljaju čime...fino mu se obila o glavu ona priča nismo im ništa dali...žao mi ga, al sam je kriv
Ako je bio dovoljno pametan da salje smsove, valjda je to poenta. A, ne ko ga je uhvatio.
al ima veze s ovim što tramvaj reče da je baš danas pušteno u eter...nije ovo SIPA jutros otkrila
- Haris.ba
#2843 Re: Naša stranka
Pa tu se slazem. Samo, ako narativ bude samo sto bas danas, onda nikakve razlike u odnosu sa sda.JoseMujica wrote: ↑30/01/2025 13:20slažem seHaris.ba wrote: ↑30/01/2025 13:10Pa ako je nevin sta ima veze ko je u sipi ili bilo gdje?JoseMujica wrote: ↑30/01/2025 13:06 toliko o Fortinom amaterskom lametiranju da je nebitno čiji kadrovi upravljaju čime...fino mu se obila o glavu ona priča nismo im ništa dali...žao mi ga, al sam je kriv
al ima veze s ovim što tramvaj reče da je baš danas pušteno u eter...nije ovo SIPA jutros otkrila
- JoseMujica
#2844 Re: Naša stranka
ibretim se da još uvijek iko vjeruje da imaHaris.ba wrote: ↑30/01/2025 13:22Pa tu se slazem. Samo, ako narativ bude samo sto bas danas, onda nikakve razlike u odnosu sa sda.JoseMujica wrote: ↑30/01/2025 13:20slažem se
botovi su botovi
- drug_profi
#2845 Re: Naša stranka
De ba mujice nemoj... da ne kažem šta.
Razlika i dalje nebo i zemlja.
Trojka vs SDFA
Jebote za Fadila se gicali htjeli državni udar napraviti kad je hapšen i suđen. Oplakuju ga i žale.
Dokazani prevarant i lopov.
Ovdje uhapse ministra, koga god... alahimanet. Idi odgovaraj. Daćemo ti advokata u najboljem slučaju.
Trojka vs SDFA
Jebote za Fadila se gicali htjeli državni udar napraviti kad je hapšen i suđen. Oplakuju ga i žale.
Ovdje uhapse ministra, koga god... alahimanet. Idi odgovaraj. Daćemo ti advokata u najboljem slučaju.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#2846 Re: Naša stranka
Nije nebo i zemlja razlika.
Trojka je samo prva faza razvoja ovog društva u demokratsko ali svaki povratak na SDA je civilizacijski sunovrat.
RS i HDZ glasači nažalost slično nisu ni započeli.
Sutrašnji bojkot cijena ukoliko se tokom godine akumulira u iole ozbiljniji oblik protesta može itekako ubrzati proces tranzicije i postati korektiv svima.
To nije nerealno jer je sve postalo preskupo.
- drug_profi
#2847 Re: Naša stranka
Da, zato i ja mislim da je sutrašnji bojkot vrlo važan test da li smo imalo sazreli kao društvo.
Možda taj test neće ništa u vezi cijena promijeniti, ali će nama pokazati da možemo biti solidarni i udruženi u nekoj borbi.
I onda će drugi put biti još lakše i bolje.
Možda taj test neće ništa u vezi cijena promijeniti, ali će nama pokazati da možemo biti solidarni i udruženi u nekoj borbi.
- JoseMujica
#2848 Re: Naša stranka
eh da ga samo žaledrug_profi wrote: ↑30/01/2025 13:33 De ba mujice nemoj... da ne kažem šta.
Trojka vs SDFA
al nije baš tako da je samo daćemo ti advokata...sjeti se Kiflinih presica kad je kum uhapšen, pa internog pisma medijima itd.
razlika koju ja vidim je, da se ovi baš ne snalaze najbolje u ovim radnjama, dok su SDA-ovci doktorirali ovo "paralelno poslovanje"
i ima ona narativna...ovi imaju ljepšu i moderniju priču, dok je SDA-ovska poprilično bajata, potrošena i ograničena
te razlike priznajem
- skupljac_zeljeza
#2849 Re: Naša stranka
Ima logike. Pokušalo se revolucijama i kod nas i u regionu i izgleda tiha voda brijege dere ili što bi Englezi rekli 'Step by Step'.drug_profi wrote: ↑30/01/2025 13:40 Da, zato i ja mislim da je sutrašnji bojkot vrlo važan test da li smo imalo sazreli kao društvo.
- drug_profi
#2850 Re: Naša stranka
Treba brate biti realan. Iz smeća u koje nas je SDA svukla neće i ne može ništa puno bolje izrasti. Sve je i dalje toksično i opasno za upotrebu.JoseMujica wrote: ↑30/01/2025 13:46eh da ga samo žaledrug_profi wrote: ↑30/01/2025 13:33 De ba mujice nemoj... da ne kažem šta.
Trojka vs SDFA
Ovdje uhapse ministra, koga god... alahimanet. Idi odgovaraj. Daćemo ti advokata u najboljem slučaju.kuju ga u zvijezde...otvori tviter, da ne kontaš o čemu se radi, pomislićeš da je Fadil neki borac za slobodu
![]()
al nije baš tako da je samo daćemo ti advokata...sjeti se Kiflinih presica kad je kum uhapšen, pa internog pisma medijima itd.
razlika koju ja vidim je, da se ovi baš ne snalaze najbolje u ovim radnjama, dok su SDA-ovci doktorirali ovo "paralelno poslovanje"![]()
i ima ona narativna...ovi imaju ljepšu i moderniju priču, dok je SDA-ovska poprilično bajata, potrošena i ograničena
te razlike priznajem
Ali ako se tlo počelo pomalo čistiti, onda ima nade da nekad bude to nešto i upotrebljivo i zdravo.
I to što se ko pokušava vaditi kad ga optuže. Pa šta treba? Da odmah sve priznaju? Onda bi bili bolji od SDA?
Ne bi bili bolji, samo gluplji.
Kao i onaj ko od političara traži poštenje.
Treba da nas zanima samo šta mogu i hoće uraditi za nas, jer su u politici svakako radi sebe. Nisu filantropi.