Da imalo znas kako funkcionise USAID ne bi pricao takve budalastine.swanfilter wrote: ↑29/01/2025 21:06 Od USAIDa je u BiH pojedinaca obogatilo i hajrovalo kao sto za zivota ne bi.
U mom gradu vec 25 god jedan, te isti vodi USAID ured. I vidi mu se. Kao i njemu bliskim ljudima.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- dulekrele
#25326 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- sinuhe
#25327 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šta Mike i Debbie iz Mičigena imaju od djelovanja USAID-a u BIH? S tim i trebaju zbijati šale.
- Better Man
#25328 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Musk je teški idiot klasični radikal i desničar i tog lika treba dobro prizemljiti.apsidejzi wrote: ↑30/01/2025 10:12A sta ako se ispostavi da je Musk istinu rekao?Hendrix wrote: ↑30/01/2025 10:03Najbolje da vjerujes Musku i njegovim tvitovima.apsidejzi wrote: ↑30/01/2025 09:58
Kazes da je cista laz i da nemaju ni jedan dokaz a ni ti ne nudis dokaz da je laz. Ova zena stoji tu sa svojim imenom i prezimenom i iznosi informacijua ti stojis iza nekog nickname-a i iznosis drugu infomaciju. KOme da vjerujem? Mene ne iznenadjuje ovo. Izmisljaju se projekti uveliko da bi se prale pare. Izgleda da vasi demokratski ljubimci i nisu bili bas takve cvjecke kakvim ih zelite vidjeti.
Haj probaj smisliti kako da potrosi trilion dolara od cega trebas sakriti par milijardi. Onda ti ovakvi projekti dobijaju smisao. 50 miliona na kondome u Gazi, par miliona tamo, par ovamo. Sace izaci na vidjelo svo demokratsko smece. Nisam ja ni za MAGA jer negativno uticu na mene, ali smatram da su dobra pojava u dugom roku. Ako nista, natjerace demokrate da se poprave i skontaju da nisu svemoguci bogovi. Kako mozes mirno spavati u SAD-u kad znas da je neko maznuo 50 miliona na ime kondoma u gazi a ti si uplatio dio tih para u porezu. Umjesto da slavis sto se otkrivaju lose stvari kod tvojih, ti guras glavu u pijesak. Treba ocistiti smece u svojoj avliji kako bi nam svima bilo bolje.
Kako ono bi u debati kad se cika Vance naljutio, nije bilo dogovoreno da se provjerava tacnost izjava. Nije fer.
I tebi opet nije jasno ko laze i obmanjuje javnost.
Risto Djogo je isto s imenom i prezimenom bio na televiziji.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#25329 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
geoxx wrote: ↑30/01/2025 07:58 Dok zinu, slazu. Za tu slobodu govora se bore na ovom talogu od x-a, da mogu lagati u kilotonama.
Iako Trump vjerovatno ne laze svjesno. Dovoljno je glup da stvarno povjeruje u ovo.
Eno sad lik i strucnjak za avionske nesrece. Ovo ce biti ko sa Vucicem. Jel ubistvo, ide kriminalista Vucic da objasnjava narodu sta se desilo. Potres, ide seizmolog Vucic. U sve se razumiju.
ovako to nekako ide.
nije mi bezveze BB jedan od najdražih komičara
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#25330 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
apsidejzi nas malo
u mozak, jelde? u dva posta iznad piše da je riječ o Gazi u Mozambiku
da ne pričamo kako je bar 95% stvari koje magatori izjave iskrivljena istina, ilitiga laž
da ne pričamo kako je bar 95% stvari koje magatori izjave iskrivljena istina, ilitiga laž
- Chmoljo
#25331 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
kondomi su išli u Gazu u Mozambiku, a Donald je u svojoj ograničenosti mislio da jadni američki narod daje pare da Hamasovci mogu guziti u miru.apsidejzi wrote: ↑30/01/2025 09:58Kazes da je cista laz i da nemaju ni jedan dokaz a ni ti ne nudis dokaz da je laz. Ova zena stoji tu sa svojim imenom i prezimenom i iznosi informacijua ti stojis iza nekog nickname-a i iznosis drugu infomaciju. KOme da vjerujem? Mene ne iznenadjuje ovo. Izmisljaju se projekti uveliko da bi se prale pare. Izgleda da vasi demokratski ljubimci i nisu bili bas takve cvjecke kakvim ih zelite vidjeti.Rob_Atl wrote: ↑30/01/2025 01:41Cista laz, ni jedan dokaz nema za ovo, ama bas ni jedan. Lupaju brojke sad jer znaju da ce maga vjerovati sve sto kazuapsidejzi wrote: ↑30/01/2025 00:25 Elon i njegov DOGE su otkrili i Trump je zaustavio jednu specificnu pomoc za Gazu. Naime, trebali su dobiti finansije u visini od 50.000.000 dolara za kondome. Sad nece dobiti. Gaza ce ostati bez kondoma u visini od 50 mil dolara. Jbt... koje se pare tu peru... Gazi trumpe, sve ih gazi i ne zali. Ja sam mislio da sam vidio sav jad i bijedu gaze kroz razne interesne skupine al da se neko sjetio da digne pare tako sto ce napraviti jedan ovakav projekat... eto ti.
![]()
Haj probaj smisliti kako da potrosi trilion dolara od cega trebas sakriti par milijardi. Onda ti ovakvi projekti dobijaju smisao. 50 miliona na kondome u Gazi, par miliona tamo, par ovamo. Sace izaci na vidjelo svo demokratsko smece. Nisam ja ni za MAGA jer negativno uticu na mene, ali smatram da su dobra pojava u dugom roku. Ako nista, natjerace demokrate da se poprave i skontaju da nisu svemoguci bogovi. Kako mozes mirno spavati u SAD-u kad znas da je neko maznuo 50 miliona na ime kondoma u gazi a ti si uplatio dio tih para u porezu. Umjesto da slavis sto se otkrivaju lose stvari kod tvojih, ti guras glavu u pijesak. Treba ocistiti smece u svojoj avliji kako bi nam svima bilo bolje.
no, riječ je zauzdavanju boleština u tom istom Mozambiku, između ostalog i AIDSa, te ti kurtoni nisu ništa manje značajni od lijekova za AIDS.
ako si, kako veliš protiv njih, onda bar ne leti na prvu kada ispale neku ovako nebuloznu stvar.
ova mala se propisno obrukala odmah u startu. da je amidža ovako nešto ispalio, opet bi bio pajac. ali ovima se i nacizam toleriše. sve jasno.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#25332 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
svejedno je je li gaza u svetoj zemlji ili gvatemali princip je isti
ocito je da ce poslovi nastaviti ali s novim dobavljacima
novi ce se dionicari bogatiti
ocito je da ce poslovi nastaviti ali s novim dobavljacima
novi ce se dionicari bogatiti
-
JovicSA
#25333 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šta, stvarno? Gaza u Mozambiku ne Gaza u Palestini?Chmoljo wrote: ↑30/01/2025 11:32kondomi su išli u Gazu u Mozambiku, a Donald je u svojoj ograničenosti mislio da jadni američki narod daje pare da Hamasovci mogu guziti u miru.apsidejzi wrote: ↑30/01/2025 09:58Kazes da je cista laz i da nemaju ni jedan dokaz a ni ti ne nudis dokaz da je laz. Ova zena stoji tu sa svojim imenom i prezimenom i iznosi informacijua ti stojis iza nekog nickname-a i iznosis drugu infomaciju. KOme da vjerujem? Mene ne iznenadjuje ovo. Izmisljaju se projekti uveliko da bi se prale pare. Izgleda da vasi demokratski ljubimci i nisu bili bas takve cvjecke kakvim ih zelite vidjeti.
no, riječ je zauzdavanju boleština u tom istom Mozambiku, između ostalog i AIDSa, te ti kurtoni nisu ništa manje značajni od lijekova za AIDS.
ako si, kako veliš protiv njih, onda bar ne leti na prvu kada ispale neku ovako nebuloznu stvar.
ova mala se propisno obrukala odmah u startu. da je amidža ovako nešto ispalio, opet bi bio pajac. ali ovima se i nacizam toleriše. sve jasno.
- Chmoljo
#25334 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
sad ga kao peru, nisu mislili na bliskoistočnu gazu, ali sreća pa je lajavac pa je morao spomenuti Hamas... 
- Haris.ba
-
JovicSA
#25336 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da, to sam pročitao, mislim bože...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#25337 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ja sam ko mali stalno brkao gazu i gizu
sta imali smo predsjednika koji nije znao gdje je i rukovao se s mrtvima koje je i dozivao u publici itd
ma hajte molim vas zar je bitno gdje jer važno je da se provjeri kome idu trilijuni i da se upregnu u americke interese a ne u interese ljevicarske oligarhije woke i tome slicno
sta imali smo predsjednika koji nije znao gdje je i rukovao se s mrtvima koje je i dozivao u publici itd
ma hajte molim vas zar je bitno gdje jer važno je da se provjeri kome idu trilijuni i da se upregnu u americke interese a ne u interese ljevicarske oligarhije woke i tome slicno
- Chmoljo
#25338 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
meni je ova vijest bila toliko nevjerovatna da sam prvo gledao da nije kakva satira i zajebancija.
pa mi je prvi instinkt bio: koja svrha kada je Hamasovo glavno oružje štancanje djece, a Izraelu glavni problem njihov broj. pa onda kontam da je možda ipak neka kampanja liječenja ili šta... kad ono ima Gaza i u jebenom Mozambiku
prosto je danas skepsa pod moranje ako neće čovjek da se izofira ili počne lupetati gluposti.
- Dozer
#25339 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sjetimo se da nas je imbecil nekad "instruirao" da pijemo deterdzent protiv korone...
- dulekrele
#25340 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Infomacija o milionima dolara za kondome nije tacna. kontas
Last edited by dulekrele on 30/01/2025 12:13, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#25341 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ko nije gledao na N1...
- vaučer
#25342 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Molim da nitko apsiju ne spomene ‘pranje para’ kroz Department of Defence, Irak i te sitnice.
Da mu mozak ne eksplodira.
- dale cooper
#25343 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Interesantno kako su prije propitkivali svaku izjavu i odluku prethodne administracije i pozivali se na alternativne izvore, a sad Donaldu i njegovima vjeruju na slijepo.
- insaneinthebrain
#25344 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tolke kondom bombe propadose. A u ameriki nestasica 
-
splinter
- apsidejzi
#25346 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
OK, priznajem da nisam znao da postoji Gaza u Mozambiku i vjerujem da nisi ni ti kada si prvi put vidio ovaj klip, i nakon medijskog izlaganja rijeci gaza kroz desetljeca, ne cudi da smo svi ovdje mislili da je rijec o palestinskoj gazi.Chmoljo wrote: ↑30/01/2025 11:32kondomi su išli u Gazu u Mozambiku, a Donald je u svojoj ograničenosti mislio da jadni američki narod daje pare da Hamasovci mogu guziti u miru.apsidejzi wrote: ↑30/01/2025 09:58Kazes da je cista laz i da nemaju ni jedan dokaz a ni ti ne nudis dokaz da je laz. Ova zena stoji tu sa svojim imenom i prezimenom i iznosi informacijua ti stojis iza nekog nickname-a i iznosis drugu infomaciju. KOme da vjerujem? Mene ne iznenadjuje ovo. Izmisljaju se projekti uveliko da bi se prale pare. Izgleda da vasi demokratski ljubimci i nisu bili bas takve cvjecke kakvim ih zelite vidjeti.
No ipak, nije laz kako ostali forumasi predstavljaju. Pare su isle za gazu i za kondome. Jel Elon mogao pomisliti isto kao i ti i ja i ova djevojka? Naravno da jeste. Ljudi smo. Niko ne mora znati za gazu u mozambiku isto sto niko ne zna za krajinu u bosni. mislim, znamo mi lokalni al cisto sumnjam da Elon i ekipa znaju za to. Prema tome, vijest kao vijest nije lazna, ali je ime mjesta nesretno. Lagano ga pomjesati sa drugim popularnijim lokacijama.
Eh sad dolazimo do ovoga o cemu ti pises. Jel trebalo ukinuti pomoc stanovnicima mozambijske gaze. Jebiga drug. To je sad stvar prioriteta. Cisto moralno - moj odgovor je NIJE. Ali sa aspekta prioriteta - nisam ni ja poslao pare za tu gazu. Zasto bih onda komandovao i kritikovao amerikance sta rade sa svojim parama. Njihove su pare i imaju svojih problema. Mislim da im je bitnije dati te pare da se pomogne stanovnicima Kalifornije nego stanovnicima Gaze. Ja razumijem ovu administraciju. Zasto bi se oni zaduzivali da pomognu nekim tamo crncima u mozambiku, a imali su par prirodnih katastrofa kod kuce. Mozda ti dijelis drugacije misljenje?
- GandalfSivi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#25348 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jer tim kikiriki parama kupuješ soft power na cijeloj planeti
i naravno da je bitno koja je Gaza, pogotovo u zadnjih godinu i po
mada, evidentno trolash tako da ne znam ni što pišem ovo
@GandalfSivi
vidjeh i ja na Redditu nekakva jaja od 15 dolara, al' valjda su to neka skuplja
@GandalfSivi
vidjeh i ja na Redditu nekakva jaja od 15 dolara, al' valjda su to neka skuplja
- Chmoljo
#25349 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
auf objašnjanja. zeznuli se ljudi. ja sam objasnio kako sam ja doživio tu vijest: previše nevjerovatnom da bih joj povjerovao i ispostavilo se tačnim. rekao bi čovjek da bi tu trebali sjediti ljudi sa malo više životnog iskustva od mene.apsidejzi wrote: ↑30/01/2025 13:38
OK, priznajem da nisam znao da postoji Gaza u Mozambiku i vjerujem da nisi ni ti kada si prvi put vidio ovaj klip, i nakon medijskog izlaganja rijeci gaza kroz desetljeca, ne cudi da smo svi ovdje mislili da je rijec o palestinskoj gazi.
No ipak, nije laz kako ostali forumasi predstavljaju. Pare su isle za gazu i za kondome. Jel Elon mogao pomisliti isto kao i ti i ja i ova djevojka? Naravno da jeste. Ljudi smo. Niko ne mora znati za gazu u mozambiku isto sto niko ne zna za krajinu u bosni. mislim, znamo mi lokalni al cisto sumnjam da Elon i ekipa znaju za to. Prema tome, vijest kao vijest nije lazna, ali je ime mjesta nesretno. Lagano ga pomjesati sa drugim popularnijim lokacijama.
Eh sad dolazimo do ovoga o cemu ti pises. Jel trebalo ukinuti pomoc stanovnicima mozambijske gaze. Jebiga drug. To je sad stvar prioriteta. Cisto moralno - moj odgovor je NIJE. Ali sa aspekta prioriteta - nisam ni ja poslao pare za tu gazu. Zasto bih onda komandovao i kritikovao amerikance sta rade sa svojim parama. Njihove su pare i imaju svojih problema. Mislim da im je bitnije dati te pare da se pomogne stanovnicima Kalifornije nego stanovnicima Gaze. Ja razumijem ovu administraciju. Zasto bi se oni zaduzivali da pomognu nekim tamo crncima u mozambiku, a imali su par prirodnih katastrofa kod kuce. Mozda ti dijelis drugacije misljenje?
šta kada budu htjeli bombardovati neku državu pa se zajebu oko toponima? šta će onda biti? ko kad je Milo Đukanović mrtav pijan reko ministru odbrane da objave rat sa SADom. ovaj jadan to i uradio. pa ujutro Mili zvoni telefon, zove Buš mlađi i kaže: slušaj Milo, našli smo ti broj, još dok nađemo gdje je Crna Gora ima da vam se mame najebemo!
nego ovdje nema opravdanja i pokazuje MO ovog establišmenta: površnost, mrtvi populizam, glupost i bahatost. bitno je ispaliti glupost, a za 50% publike ostaće tačna vijest da je ovo palestinska Gaza. i Bog ih u suprotno neće moći uvjeriti.
- Chmoljo
#25350 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
trumanova?Velkoski wrote: ↑30/01/2025 13:58 jer tim kikiriki parama kupuješ soft power na cijeloj planeti
@GandalfSivi
vidjeh i ja na Redditu nekakva jaja od 15 dolara, al' valjda su to neka skuplja![]()