Organizacija Panteri

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#276 Re: Organizacija Panteri

Post by hrasno38 »

toska wrote: 29/01/2025 14:48 Ti si riješio problem sam, bravo, ali to nije isto kao sa đavolom tikve saditi i ulaziti u odnose sa polusvijetom, dat im sve svoje i porodice info.
Pa vjeruj mi da su tada bili ovi Panteri da bi dobro razmislio bi li ih obavjestio o ovome ili ne. U svakom slucaju ja ne znam da li je ovaj idiot zavrsio u zatvoru ali da su ga Pnateri spengali vjerotno bi jer bi mu se faca pojavila u javnosti.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#277 Re: Organizacija Panteri

Post by Truba »

Chloe wrote: 29/01/2025 14:07
Truba wrote: 29/01/2025 14:00 cinjenica je da svako malo uhvate nekog s pedofilskim sadržajima na disku
tako da jeste
rade svoj posao
Jesu li ti pedofili procesuirani i osuđeni?
Prema googlu vijestima jesu
Sanjarko

#278 Re: Organizacija Panteri

Post by Sanjarko »

toska wrote: 29/01/2025 14:48 Ti si riješio problem sam, bravo, ali to nije isto kao sa đavolom tikve saditi i ulaziti u odnose sa polusvijetom, dat im sve svoje i porodice info.
Uzeo covjek pravdu u svoje ruke i rijesio donekle probleme svoje. Ali kako sam shvatio nije skroz do kraja isao? Ili grijesim, jer nije taj pedofil i taj lopov zavrsio ni jedan u zatvoru, ili sam nesto propustio.

Svaka cast na hrabrosti, ali nema to svako u sebi, niti ima zaledzje svako da to uradi. Jer is upisa sam kako sam shvatio sa svojim jaranima je vratio diskove itd, a ovog pedofila je sam nasao.

Pohvalno uglavnom.
DaysleepeR

#279 Re: Organizacija Panteri

Post by DaysleepeR »

hrasno38 wrote: 29/01/2025 14:38 He vidim u ovoj prici postoje vjecni "po zakonu" kao sto je bio i Brankovic i oni koji zele po svaku cijenu da rijese problem. Ocito je danekim moras i da nacrtas da su ponekad ovi Panteri mozda i krajnje oruzje. Dakle dijete ti prijavi da dobiuje nanakev poruke sa nepoznatog broja. Ti pogledas i posto si dovoljno skupio godina da prepoznas pedofila znas ko salje te poruke. Uzmes napravis screen shotove tih poruka, otprintas u koloru i naravno telefon i dijete odvedes u policiju. Sve lijepo ispricas, dokumentujes i das i broj telefona. Bez obzira sa koge telefona zove moze se otkriti sa koje bazne stanice je dosla poruka. Naravno odgvoris idiotu da vise ne salje takve poruke. On te ne jebe ni 2% ti opet nazoves policiju i oni ti kazu da oni ne smatraju da bi trebali da reaguju. E onda pobudalis i odlucis da reagujes ti. Povuces sve moguce i nemoguce veze da saznas odakle tip zove i saznas usput da tip ne silazi sa telefona i da tvoje dijete nije jedino koga zove svaki dan. Onda povuces jos dublje veze i saznas njegovo ime i prezime da bi zakopao do temelja i o njemu sve saznao i to sto si nasao poslao mu do detalja uz naravno napomenu "da ako posalje jos jednu poruku da cu mu doci u kucu pokazatio sve zeni i djeci i polomit mu svaku koscicu ne pred njima nego pred komsijama". NIKADA SE VISE NIJE JAVIO!
E sad eto ja sam uspio da ga se kutarisem a da nisam onda bi da su bili angazovao ove Pantere da mu jebu majku/majku i nabijem na kurac svaku demokratiju kad su u pitanju pedofili i oni koji ubijaju i mrcvare zivotinje.
Policija nije kurcom mrdnula jer sam nebitan a i nije im bilo usput jer tip nije iz Sarajeva. Za svoju porodicu a pogotovo svoje dijete koje je sada odrastao covjek uvijek sam bio spreman i da poginem i zato mi nemojte pametovati o zakonu, demokratiji, pravima itd itd. Policija ce reagovati samo ako im je na ruku, ako ste faca i ako ih mozete na neki nacin sjebati sto nisu reagovali.

Ocete jos jednu pricu. Otisao sam u skolu po to isto dijete i za 5 minuta koliko sam izasao iz auta neki debili su razbili staklo i ukrali mi torbu u kojoj nije bilo nista vrijedno osim stikova i eksternog diska. I OK ukljucim svoj mozak sacekam vece i prosurfam po OLX-u te nadjem kako neki krusko koji je malte ne ostavio sve svoje podatke prodaje moje stvari. Uopste ne krije svoj identitet jer nije on ukrao nego neki narkomani kojima on turi cvaju a ovo proda za stoju. Sve to otprintam, odnesem na policiju, ispricam detaljno sadrzaj diskova koji se naravno moze vratiti i ako formatira diskove i jedan od inspektora skoci i kaze "ajmo mu jebati majku" a drugi mrtvo hladno "ma jok ne isplati se to sada" ona standrdna suplja. I OK sta da radim organizaujem se, ponudim se da ja kupim te diksove da se negdje nadjemo i naravno nadjemo se ja, tri klasicne kockaste glave i 10-tak mojih prijatelja :) i naravno vratim svoje diskove. I sta sam trebao da mu to halalim. Da je izvadio pistolj izvadio bi i ja!!!

E zato treba da postoje ovakve grupe ne da provode zakon, ne da nekoga tuku i maltretiraju, ne da nekoga lome nego da ih upravo ovakvi boje i to je vise nego dovoljno! Javi se pedofil a ti kazes "prijavio sam te Panterima" i pocne guza da radi ko meduza.

Izvinjavase na duzem tekstu al pun mi je klinac ovih zakonskih formalista koji nam pricaju price kao da zivimo u uredenim sistemima gdje policija i sudovi rade svoj posao onako kako treba!
Evidentno je da si postupio ispravno sa likom koji ti je uznemiravao dijete.
Međutim, iz ovoga što si ti uradio pokazao si kako je jednostavno da neko iz osvete, revanšzma ili pasjaluka tvoje podatke proslijedi ovim grupama i da najebeš ni kriv ni dužan, još da ti dijete u školi maltretiraju jer je tata završio na youtube kanalu nekakve grupe koja ganja pedofile.
Niko te za života oprati neće a djetetu si sjebo život.

Malo mućni tom glavom.
darius_maximus

#280 Re: Organizacija Panteri

Post by darius_maximus »

Chloe wrote: 29/01/2025 14:33
darius_maximus wrote: 29/01/2025 14:29
Chloe wrote: 29/01/2025 13:49 Policijski službenici koji se bave pedofilijom, narko-mafijom, ne govore ni najrođenijima o svom poslu, kamo li javno u nekom studiju.

Educirani su kako pribavljati dokaze, i s tim istragama upravlja tužilaštvo, x institucija, pa pored svega toga znaju podbaciti i dokazi pasti na sudu. :-)

Kakve su posljedice djelovanjem neke nelegalne grupe ljudi?

Kompromitovati dokaze jer ih pribavljaju mimo pravila, pa ih može tužilaštvo okačiti mačku o rep, a ne staviti pred sud,

poremetiti već neku istragu, pa s tim svojim djelovanjem prije čine uslugu pedofilima, krimilacima nego društvu.

Ili su oni i istražitelji i tužioci i sudije? :-)
Previše se zamarate grupama koji samo traže razlog da nekoga prebiju.
Krinke za takve su obično zaštita ranjivih kategorija, patriotizam te moral/vjera.
Često i kombinacija svo troje.

Pravi materijal za raznorazne paraformacije i tek tad bi oni procvjetali i došli na svoje.
Meni je nevjerovatno da oni postoje, djeluju i javno o tome govore.

Milion pitanja mi dolazi, a glavno je kako se finansiraju? :-)
Ništa neobično u sredinama u kojima se ne vjeruje državi i službenim osobama.
Kao crnci u getima u Americi.
Milion primjera u kojima se kriminalci "brinu" o komšiluku i time dobijaju zaštitu "običnog naroda".
Zašto bi šutili kada će ih javnost braniti?
Pa tome i služi krinka morala i pravednosti.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#281 Re: Organizacija Panteri

Post by hrasno38 »

DaysleepeR wrote: 29/01/2025 15:11
hrasno38 wrote: 29/01/2025 14:38 He vidim u ovoj prici postoje vjecni "po zakonu" kao sto je bio i Brankovic i oni koji zele po svaku cijenu da rijese problem. Ocito je danekim moras i da nacrtas da su ponekad ovi Panteri mozda i krajnje oruzje. Dakle dijete ti prijavi da dobiuje nanakev poruke sa nepoznatog broja. Ti pogledas i posto si dovoljno skupio godina da prepoznas pedofila znas ko salje te poruke. Uzmes napravis screen shotove tih poruka, otprintas u koloru i naravno telefon i dijete odvedes u policiju. Sve lijepo ispricas, dokumentujes i das i broj telefona. Bez obzira sa koge telefona zove moze se otkriti sa koje bazne stanice je dosla poruka. Naravno odgvoris idiotu da vise ne salje takve poruke. On te ne jebe ni 2% ti opet nazoves policiju i oni ti kazu da oni ne smatraju da bi trebali da reaguju. E onda pobudalis i odlucis da reagujes ti. Povuces sve moguce i nemoguce veze da saznas odakle tip zove i saznas usput da tip ne silazi sa telefona i da tvoje dijete nije jedino koga zove svaki dan. Onda povuces jos dublje veze i saznas njegovo ime i prezime da bi zakopao do temelja i o njemu sve saznao i to sto si nasao poslao mu do detalja uz naravno napomenu "da ako posalje jos jednu poruku da cu mu doci u kucu pokazatio sve zeni i djeci i polomit mu svaku koscicu ne pred njima nego pred komsijama". NIKADA SE VISE NIJE JAVIO!
E sad eto ja sam uspio da ga se kutarisem a da nisam onda bi da su bili angazovao ove Pantere da mu jebu majku/majku i nabijem na kurac svaku demokratiju kad su u pitanju pedofili i oni koji ubijaju i mrcvare zivotinje.
Policija nije kurcom mrdnula jer sam nebitan a i nije im bilo usput jer tip nije iz Sarajeva. Za svoju porodicu a pogotovo svoje dijete koje je sada odrastao covjek uvijek sam bio spreman i da poginem i zato mi nemojte pametovati o zakonu, demokratiji, pravima itd itd. Policija ce reagovati samo ako im je na ruku, ako ste faca i ako ih mozete na neki nacin sjebati sto nisu reagovali.

Ocete jos jednu pricu. Otisao sam u skolu po to isto dijete i za 5 minuta koliko sam izasao iz auta neki debili su razbili staklo i ukrali mi torbu u kojoj nije bilo nista vrijedno osim stikova i eksternog diska. I OK ukljucim svoj mozak sacekam vece i prosurfam po OLX-u te nadjem kako neki krusko koji je malte ne ostavio sve svoje podatke prodaje moje stvari. Uopste ne krije svoj identitet jer nije on ukrao nego neki narkomani kojima on turi cvaju a ovo proda za stoju. Sve to otprintam, odnesem na policiju, ispricam detaljno sadrzaj diskova koji se naravno moze vratiti i ako formatira diskove i jedan od inspektora skoci i kaze "ajmo mu jebati majku" a drugi mrtvo hladno "ma jok ne isplati se to sada" ona standrdna suplja. I OK sta da radim organizaujem se, ponudim se da ja kupim te diksove da se negdje nadjemo i naravno nadjemo se ja, tri klasicne kockaste glave i 10-tak mojih prijatelja :) i naravno vratim svoje diskove. I sta sam trebao da mu to halalim. Da je izvadio pistolj izvadio bi i ja!!!

E zato treba da postoje ovakve grupe ne da provode zakon, ne da nekoga tuku i maltretiraju, ne da nekoga lome nego da ih upravo ovakvi boje i to je vise nego dovoljno! Javi se pedofil a ti kazes "prijavio sam te Panterima" i pocne guza da radi ko meduza.

Izvinjavase na duzem tekstu al pun mi je klinac ovih zakonskih formalista koji nam pricaju price kao da zivimo u uredenim sistemima gdje policija i sudovi rade svoj posao onako kako treba!
Evidentno je da si postupio ispravno sa likom koji ti je uznemiravao dijete.
Međutim, iz ovoga što si ti uradio pokazao si kako je jednostavno da neko iz osvete, revanšzma ili pasjaluka tvoje podatke proslijedi ovim grupama i da najebeš ni kriv ni dužan, još da ti dijete u školi maltretiraju jer je tata završio na youtube kanalu nekakve grupe koja ganja pedofile.
Niko te za života oprati neće a djetetu si sjebo život.

Malo mućni tom glavom.
Pises nebuloze jer nisam ja "Perica" pa da se te stvari tako odrade.
darius_maximus

#282 Re: Organizacija Panteri

Post by darius_maximus »

Izvini Hrasno, ne mislim ništa loše, ali, Boga ti, što samo ne blokirati sve nepoznate brojeve na telefonu i mirna Bosna?
Ako ti neko fizički ne prijeti, to se da riješiti lakše nego što si ti opisao, barem mi se čini.
Moguće da nedostaju detalji neki...

Što se krađe tiče, mislim da je slično na većini mjesta na svijetu, pogoto što se tiče manjih krađa (mobitela i tih zajebancija).
I nikad se u autu ne ostavlja ništa na vidnom mjestu, ali nikad.
Ja kad gorivo na pumpi točim, nosim ruksak sa sobom da platim...
Dimu1927

#283 Re: Organizacija Panteri

Post by Dimu1927 »

Dvije djevojke prije mjesec prijavljivale Benjamina Aganovića za prijetnje silovanjem, niko nije reagirao

Benjamin Aganović, uhapšen je pod sumnjom da je počinio silovanje na Ilidži, a prije mjesec dana pokušao je napastvovati druge dvije ženske osobe, piše Avaz.

Jedna od njih je sve to prijavila policiji Kantona Sarajevo, a Aganović nije pozvan ni na informativni razgovor.
more bit da su mu pakovali :oops:
toska

#284 Re: Organizacija Panteri

Post by toska »

Dimu1927 wrote: 29/01/2025 18:02
Dvije djevojke prije mjesec prijavljivale Benjamina Aganovića za prijetnje silovanjem, niko nije reagirao

Benjamin Aganović, uhapšen je pod sumnjom da je počinio silovanje na Ilidži, a prije mjesec dana pokušao je napastvovati druge dvije ženske osobe, piše Avaz.

Jedna od njih je sve to prijavila policiji Kantona Sarajevo, a Aganović nije pozvan ni na informativni razgovor.
more bit da su mu pakovali :oops:
Imal iko iz policije da ovo malo razjasni?

Ovako napisano djeluje neprofesionalno od policije, ali fali detalja.
Kod tih manjih prekršaja inspektor pita oštećene da li žele samo službenu zabilješku da MUP ima u vidu ili će oštećene traziti dalje procesuiranje, valjda narušavanje reda i mira.
Kako god, sad ce i ta zabilješka ući u proces, valjda.

@vjeshalica ?
MehmedPasaMoric

#285 Re: Organizacija Panteri

Post by MehmedPasaMoric »

Zna li se sta hoce li i kad ce Panteri spengati kojeg od brudica sto svakog vikenda vozaju maloljetnice u babinim autima? Ili pedofil moze biti samo siromasan covjek ciji otac nije ukrao milion na tenderu?
Hakiz

#286 Re: Organizacija Panteri

Post by Hakiz »

darius_maximus wrote: 29/01/2025 15:14
Chloe wrote: 29/01/2025 14:33
darius_maximus wrote: 29/01/2025 14:29

Previše se zamarate grupama koji samo traže razlog da nekoga prebiju.
Krinke za takve su obično zaštita ranjivih kategorija, patriotizam te moral/vjera.
Često i kombinacija svo troje.

Pravi materijal za raznorazne paraformacije i tek tad bi oni procvjetali i došli na svoje.
Meni je nevjerovatno da oni postoje, djeluju i javno o tome govore.

Milion pitanja mi dolazi, a glavno je kako se finansiraju? :-)
Ništa neobično u sredinama u kojima se ne vjeruje državi i službenim osobama.
Kao crnci u getima u Americi.
Milion primjera u kojima se kriminalci "brinu" o komšiluku i time dobijaju zaštitu "običnog naroda".
Zašto bi šutili kada će ih javnost braniti?
Pa tome i služi krinka morala i pravednosti.
Pablo Escobar i kompanija.
eluna

#287 Re: Organizacija Panteri

Post by eluna »

Truba wrote: 29/01/2025 13:17
broj dva wrote: 29/01/2025 12:34 Nekad smo palili vjestice na lomaci i drzali robove za okokuce. Napredujemo kao vrsta, ono sto je bilo normalno u srednjem vjeku (ili ranije) je zlocin po zakonu bez obzira sta je kome bilo normalno i ko je sta radio
kolika je propaganda o spaljivanju žena otkako znam za sebe
i jednom ukucam na googlu izađe mi podatak 300 žena spaljeno u engleskoj
vidim sad je podatak oko 1000...i to je prevelik broj
ali premal za one koji nastoje ocrniti katolicanstvo danas... klasicno podmetanje...npr ignoriranje milijuna komunistickih zrtava a potenciranje zrtava inkvizicije koja je najčešće ubijala i katolike pa i kardinale svecenike redovnike patek onda žene

Britain has a long and bloody history of burning people accused of witchcraft at the stake. About 4,000 were sent to their death in Scotland and 1,000 in England, but curiously just five were killed in Wales.

treba napomenuti da su spaljivani i zemni ostatci nakon "normalnog" vješanja i tome slično (strijeljanje ili glava na panj) za zločine za koje je bila kazna smrt
takodjer bitno je napomenuti kako su zene spaljivane i za obicne kriminalne aktivnosti ne samo vjesticarenje
pa giljotina je u francuskoj radila do 1979 čini mi se kad je ukinuta smrtna kazna

dakle spaljivanje vještica je stvarnost koja je postojala većinom u kasnom srednjem vijeku nasuprot ideje da je postojala u ranom ili cijelom srednjem i kroz popularnu umjetnost je uzdignuta do neslućenih razina
Jarane, fulio si temu... Idi tamo na religiju pa piši
basicm

#288 Re: Organizacija Panteri

Post by basicm »

Ovde neki kao da se boje da ne postanu klijenti pantera :)

Ne moze covjek rahat ni nastran biti.
kakavdanakneiskustvu

#289 Re: Organizacija Panteri

Post by kakavdanakneiskustvu »

MehmedPasaMoric wrote: 29/01/2025 18:27 Zna li se sta hoce li i kad ce Panteri spengati kojeg od brudica sto svakog vikenda vozaju maloljetnice u babinim autima? Ili pedofil moze biti samo siromasan covjek ciji otac nije ukrao milion na tenderu?
:thumbup:
HelaS

#290 Re: Organizacija Panteri

Post by HelaS »

kakavdanakneiskustvu wrote: 29/01/2025 19:42
MehmedPasaMoric wrote: 29/01/2025 18:27 Zna li se sta hoce li i kad ce Panteri spengati kojeg od brudica sto svakog vikenda vozaju maloljetnice u babinim autima? Ili pedofil moze biti samo siromasan covjek ciji otac nije ukrao milion na tenderu?
Ne razumijem zašto lajkaš perfidan i tendenciozan komentar o pedofilima :?
Dimu1927

#291 Re: Organizacija Panteri

Post by Dimu1927 »

nesto si ti pobrkao, jel ih neko namamio u ta auta ? natjerao ? prijetio im da se moraju vozati ?

jesu li to djevojke koje izlaze sa svojim vrsnjacima u nocni provod, da kazem svojevoljno ? jel im neko brani to ?

ako imas neka saznanja slobodno prijavi

ovdje se prica o starim prdonjama od 40-50 i vise godina koji vrebaju djevojcice po drustvenim mrezama, traze gole slike, sastanke itd...
Plavo-bijeli

#292 Re: Organizacija Panteri

Post by Plavo-bijeli »

darius_maximus wrote: 29/01/2025 15:42
Izvini Hrasno, ne mislim ništa loše, ali, Boga ti, što samo ne blokirati sve nepoznate brojeve na telefonu i mirna Bosna?
100%.
Ako je dijete fakat dijete i premalo je da bude na nekim socijalnim mrezama koje vrve od tih starih prdonja, onda koji ce uopste na toj socijalnoj mrezi?
Syebem se kad vidim curice od doslovno 8,9 godina napr na tik toku objavljuju videoe bez ikakve kontrole roditelja :shock: :shock:

Ako je starija i moze na socijalne mreze, onda je normalno da ce - kao i svaka cura svih godina- u inboxu imati koliko hoces nekakvih perverznjaka i za takve je jedina opcija block.

Za sve ostalo je najbolje prijaviti...i nekakv fizicki sukob ostaviti kao posljednju opciju...
Naletit ces nekad na budalu koja ce ili tebe ubiti, ili ti njega...i ovako i onako ces nayebati jer ti nesto hoces da dokazujes.

Vise puta sam pisao i opet cu...

Sve krece od odgoja, a nas odgoj kod roditelja je isti kakav je bio i prije 1000 godina, znaci nikakav.

Niko djecu nije naucio kako da se nose sa neuspjehom, sa ruznim emocijama, kako da vole sebe, ali misle da su im najveci problem nekakvi starci sto im se jave...

Koliko je roditelja popricalo sa djecom i objasnilo im - ako znaju - koliko je pornografija loša za mozak??? 1% , 2%?

Ja kad sam imao 12 godina svi smo gledali, cak su nam i drugarice iz razreda govorile da gledaju jos u to vrijeme nije ni imao svako internet...danas je jos gora situacija...

Pricao sam vec, odes u park vidis pun park adolescenata kako konzumiraju sve i svasta... a roditelje zaboli briga za to i najveci im je problem nekakva poruka koja se samo izignorise ili obrise i to je to.
Najlakse tako svaliti na to da je sav problem u to me, a to sto nista ne rade sa djecom, sto im samo daju mobitel u ruku od malih godina i eto ...nek se zabavlja dijete...
Pa kad dijetetu sjebu dopamin i ne moze nista uciti onda im daju lijekove jer kao ima ADHD cke materine...

I tako step by step pola djece danas anksiozno, depresivno, sjebane porodice..sve sjebano...ali su nam falili panteri.

Naravno da sam protiv pedofila, ali pravih pedofila, a danas sve sto nam je "cudno" zovemo pedofilom, pa zato kazem pravih pedofila, ali takvi su ponavljam u 90% slucajeva kod kuce, a curice ih kriju i nikad ne kazu zbog sramote, a i mame kazu nemoj, popio i ponijelo ga.

To je realnost.

Sve ostalo sto ovi rade nije nikakva borba za djecu nego borba za lajkove, popularnost i pare, ko to nije skontao je baš naivan.

Isto kao sto su i mnogi roditelji naivni pa misle da njihova "curica" od 14,15,16,17 godina je najfinija curica ikada, a navecer kad izadje, izadju malo da prohodaju i nece se ni sa kim ni poljubiti dok baremm ne napuni 18,a a kao sto je neko vec pisao dovoljno otici u klub pa da vidis sta rade...a to hvatanje i ljubljenje je najmanji problem, problem je kad im neko ponudi drogu i kaze hajde a ona kaze pa hajde ...
kakavdanakneiskustvu

#293 Re: Organizacija Panteri

HelaS wrote: 29/01/2025 20:15
kakavdanakneiskustvu wrote: 29/01/2025 19:42
Ne razumijem zašto lajkaš perfidan i tendenciozan komentar o pedofilima :?
lajkam pitanje koje je čovjek postavio
kakavdanakneiskustvu

#294 Re: Organizacija Panteri

Dimu1927 wrote: 29/01/2025 20:45
nesto si ti pobrkao, jel ih neko namamio u ta auta ? natjerao ? prijetio im da se moraju vozati ?

jesu li to djevojke koje izlaze sa svojim vrsnjacima u nocni provod, da kazem svojevoljno ? jel im neko brani to ?

ovdje se prica o starim prdonjama od 40-50 i vise godina koji vrebaju djevojcice po drustvenim mrezama, traze gole slike, sastanke itd...
takve ne treba niko osim policije sudova i tužilaštava kažnjavati, jer ako će takve kažnjavati ovi panteri, da se panterima obraćamo i oko kradljivaca vozila , i oko onih koji našoj djeci drogu nude??
Dimu1927

#295 Re: Organizacija Panteri

Post by Dimu1927 »

ne kaznjavaju ih, samo ih javno razotkrivaju

policiju tuzilastvo i sudove to ocigledno ne zanima plaho, ne kaznjavaju ih ni oni
Hakiz

#296 Re: Organizacija Panteri

Post by Hakiz »

Dimu1927 wrote: 29/01/2025 22:27 ne kaznjavaju ih, samo ih javno razotkrivaju

policiju tuzilastvo i sudove to ocigledno ne zanima plaho, ne kaznjavaju ih ni oni
Ni to nije njihov posao.

Oni nekoga "razotkriju", ispostavi se u istrazi ili sudskom postupku da su pogriješili. Upropaste nekome život.

Bilo bi pošteno u tom slučaju da oni završe u zatvorima. Slažeš li se?

Nije slučajno da su države odlučile da ne prepuštaju dijeljenje pravde raznoraznim privatnim osvetnicima, već su uspostavile pravne sisteme, policiju itd.

Ne smije se ostaviti ulici i rulji da dijele pravdu. Ako pravosuđe i policija mogu biti korumpirani i kriminalni zamisli samo nekoga sa ulice, ko djeluje po osjećaju, ne po dokazima.

Zato te grupe treba smatrati kriminalnim, prijetnjom po ustavni poredak i uništiti u začetku. Prije nego što osjete moć i "miris krvi".
Dimu1927

#297 Re: Organizacija Panteri

Post by Dimu1927 »

u kojem sudskom postupku, o cemu pricas ? neko ih je tuzio od ovih uhvacenih jel ? :lol: :lol:

pogrijesili kazes :lol: :lol: pa pogledaj covjece clipove, vidi im se na facama da su bolesnici

a eto i da pogrijese, pa pogrijesit ce 1 u 50 slucajeva mozda ako i toliko, i sta onda, ovih 49 spasenih djevojcica je manje vrijedno od tog jednog ?
MehmedPasaMoric

#298 Re: Organizacija Panteri

Post by MehmedPasaMoric »

Nisu oni nikakvi vrsnjaci, brudice imaju po 27,28,30,35 godina a cesto i vise, a one 15,16,17 (doduse brudice su uglavnom infantilci i mentalni invalidi koji su na nivou djeteta od 12-13 godina ali to ih ne oslobadja krivicne odgovornosti). Kako to nije pedofilija a kad zidar posalje sliku falusa maloljetnici to jeste pedofilija? Po meni je i jedno i drugo pedofilija, ali sam u klipovima pantera do sad vidjao samo ovu drugu vrstu pedofilije, narkomani, fizicki radnici, ljudi sa marigina drustva.
Plavo-bijeli

#299 Re: Organizacija Panteri

Post by Plavo-bijeli »

MehmedPasaMoric wrote: 29/01/2025 23:12

Nisu oni nikakvi vrsnjaci, brudice imaju po 27,28,30,35 godina a cesto i vise, a one 15,16,17 (doduse brudice su uglavnom infantilci i mentalni invalidi koji su na nivou djeteta od 12-13 godina ali to ih ne oslobadja krivicne odgovornosti). Kako to nije pedofilija a kad zidar posalje sliku falusa maloljetnici to jeste pedofilija? Po meni je i jedno i drugo pedofilija, ali sam u klipovima pantera do sad vidjao samo ovu drugu vrstu pedofilije, narkomani, fizicki radnici, ljudi sa marigina drustva.
Age of consent u bosni je 14 godina, isto kao i u Srbiji, Njemackoj, Spaniji itd... citava Evropa ima 14-16 age of consent i fakticki haman citav Svijet, pa mi nije bas jasno kakve krivicne odgovornosti pod uslovom da nisu nikoga natjerali.
Haris.ba

#300 Re: Organizacija Panteri

Post by Haris.ba »

Plavo-bijeli wrote: 29/01/2025 23:36 Age of consent u bosni je 14 godina, isto kao i u Srbiji, Njemackoj, Spaniji itd... citava Evropa ima 14-16 age of consent i fakticki haman citav Svijet, pa mi nije bas jasno kakve krivicne odgovornosti pod uslovom da nisu nikoga natjerali.
Po njihovom tumacenju je 18 godina.
Post Reply