odnosno da se niko ne javlja 2 dana ili se javi i spusti slušalicu nakon "dobar dan"
kakva sramota za najveci trgovacki lanac u drzavi
Moderator: anex
Za ***** im je svaki kontakt
Ja sam zvao kad bjese ona decembarska akcija oko tehnike sa RF karticama, niko mi se nikada nije javio. Pokusao sam u par navarata, razlicitih dana.
Davno sam pisao da sam imao reklamaciju na grijalicu (kupljena u Bingo Hadžići) a ja živim u Sarajevu, servis u Tuzli.
Ma OK ba, neću nositi Samsung u Bingo na servisiranje ali je moja poenta da jebenu grijalicu pd 30 KM ne mogu predati u bilo koji Bingo nego samo tamo gdje sam je kupio.
Besmisleno pravilo. Naslovnica je u pravu. Sve su trgovine umrežene računovodstvenim programom, ili bi trebale biti, i nikakv problem nije provjera vjerodostojnosti trgovačke dokumentacije i izdane garancije za tehničke proizvode. I sve trgovine imaju sistem transporta do mjesta servisiranja i nazad. Za ovaj propus, za maltretiranje kupaca i besmisao kod reklamacije odgovorna je uprava.
Nemoj ti vise najavljivati boga tisarajevsko_pivo wrote: ↑26/01/2025 05:03 Shell navodno ulazi na nase trziste i preuzima Gazprom pumpe u BiH
- informacija koju sam dobio od poprilicno pouzdanog izvora, direktno sa Gazproma, navodno su vec poprilicno odmakli u dogovorima. Prica se pokrenula nakon sto je nedavno NIS dobio sankcije
Pisu na Skyscrapercity.com
N3kad i on "ubode" ponesto.._BataZiv_0809 wrote: ↑26/01/2025 12:20Nemoj ti vise najavljivati boga tisarajevsko_pivo wrote: ↑26/01/2025 05:03 Shell navodno ulazi na nase trziste i preuzima Gazprom pumpe u BiH
- informacija koju sam dobio od poprilicno pouzdanog izvora, direktno sa Gazproma, navodno su vec poprilicno odmakli u dogovorima. Prica se pokrenula nakon sto je nedavno NIS dobio sankcije
@konektovan
NIS će kupiti Vlada Srbije.sarajevsko_pivo wrote: ↑26/01/2025 05:03 Shell navodno ulazi na nase trziste i preuzima Gazprom pumpe u BiH
Ali treba biti profesionalan kupio si robu u konjicu zelis da reklamiras u sarajevu, moze reklama ali posarina ti je do konjica 25 i nazad u sarajevo 25 polozis petobanku i zadovolistvo je na nivou
Po meni , neprofesionalizam, i u Konjicu i u Sa je Bingo, jedna velika firma,
Ali zašto poštarina do Konjica i nazad u Sarajevo ako roba ide u jedan zajednički servis u Tuzli?
Dođeš u Planiku u Sarajevo, nema tvoj broj cipela u Sarajevu, ali ima u Banjoj Luci. Za dva dana te nazovu iz radnje u Sarajevu da dođeš po cipele, stigle iz Banje Luke. Bez poštarine, cijena koja je u Sarajevu. I još platiš kada dođu cipele, ne kada ih naručiš.