Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uhapšeno govno, ipak Panteri pomogli, vele da je stotinjak ih trazilo sinoć konja, bili su na licu mjesta kad je uhapšen. Ima snimak na telegramu njihovom.
last mohicans wrote: ↑28/01/2025 19:31
Uhapšeno govno, ipak Panteri pomogli, vele da je stotinjak ih trazilo sinoć konja, bili su na licu mjesta kad je uhapšen. Ima snimak na telegramu njihovom.
BadBoy wrote: ↑28/01/2025 20:05
jesam li ja jedini koji postojanje ovakve grupe (koliko god dobra učinili) smatra problematičnim?
malo je manje problematicno ako recimo imas maloljetnu kcerku i stotine manijaka i pedofila na slobodi, i drzavu i sistem kojeg apsolutno zaboli qrac za to
evo ovaj silovatelj bacio bombu irfanu cengicu, i nije u zatvoru
eto nije je meni nebitnom liku bacio, znaci lik baci nacelniku opcine uticajnom covjeku koliko toliko i ne lezi... pa tom sudiji sto ga je pustio zelim da mu se isto desi blizem clanu porodice i svakom od ovih tuzioca policajaca sudija odgovornih za ovakve od ranije poznate policiji koji hodaju slobodno
jesam li ja jedini koji postojanje ovakve grupe (koliko god dobra učinili) smatra problematičnim?
malo je manje problematicno ako recimo imas maloljetnu kcerku i stotine manijaka i pedofila na slobodi, i drzavu i sistem kojeg apsolutno zaboli qrac za to
eto nije je meni nebitnom liku bacio, znaci lik baci nacelniku opcine uticajnom covjeku koliko toliko i ne lezi... pa tom sudiji sto ga je pustio zelim da mu se isto desi blizem clanu porodice i svakom od ovih tuzioca policajaca sudija odgovornih za ovakve od ranije poznate policiji koji hodaju slobodno
Tako je, puna podrška šerijatskoj policiji.
Dole pravni fakultet i zemaljki sudovi
Last edited by Edin H. on 28/01/2025 23:00, edited 1 time in total.
drug_profi wrote: ↑28/01/2025 23:00
Jos niko ne dade info ko su Panteri
grupa koja navodno lovi pedofile
ilegalno
i vjerovatno ce raditi tako dok ne nalete na malo ludog naoruzanog pedofila koji ce ih pobiti
umjesto da prijave pedofila oni se sastaju i objavljuju snimke istih
Last edited by nivla on 28/01/2025 23:03, edited 1 time in total.
Tako je, puna podrška šerijatskoj policiji.
Dole pravni fakultet i zemaljki sudovi
jesi li ti svjestan ko sjedi u tuzilastvu i tim sudovima zemaljskim ? kakva inkriminirana i kompromitirana olos, kurvetine drogerasi i sta sve ne su mocnici koji ovakve likove pustaju na slobodu ?
nisi,ne cine oni nikakvo dobro ,jer ako cine od sutra i mi uzimamo ''pravdu'' u svoje ruke i svako po svom nahodjenu i tumacenju pravde..
upravo, plus djeluju kao navijačka skupina ultrasi tifoze šta već i kako se već zovu...
Da postoji sistem oni ne bi postojali. Ako su im namjere postene ja nemam nista protiv njih. Sad bih potpisao da ojacaju do mjere da se mogu baviti svim visestrukim povratnicima koji su od ranije poznati organima reda.
i nema organizacija ta nikakve veze sa vjerom, ne znam ko to napisa al naravno da ce se islamofobi bolesno nakaciti na to, cak sta mislim da je i nastala u banja luci