Nisu cuo za ponudu i potraznju.sumirprimus wrote: ↑27/01/2025 23:15 I da se smiju otvoreno prodavati i konzumirati sendvici sa krmpoticem![]()
Ovo covke i dodo bar dozovljavaju
Sta trenutno pijes uz klempu?
Nisu cuo za ponudu i potraznju.sumirprimus wrote: ↑27/01/2025 23:15 I da se smiju otvoreno prodavati i konzumirati sendvici sa krmpoticem![]()
Uz dobar prsut samo dobro vino ide.nauticamid wrote: ↑27/01/2025 23:20Nisu cuo za ponudu i potraznju.sumirprimus wrote: ↑27/01/2025 23:15 I da se smiju otvoreno prodavati i konzumirati sendvici sa krmpoticem![]()
A ti ko fol bio u Grudama i Posusju, pa se se ovdje divis "hercegovackoj kaliforniji"
Znacio presao si sa pivkane na vino. Popravio se standardsumirprimus wrote: ↑27/01/2025 23:22Uz dobar prsut samo dobro vino ide.nauticamid wrote: ↑27/01/2025 23:20Nisu cuo za ponudu i potraznju.sumirprimus wrote: ↑27/01/2025 23:15 I da se smiju otvoreno prodavati i konzumirati sendvici sa krmpoticem![]()
Ja sam uvijek pio vino, pivo nako..nisam.protiv. a standard je uvijek bio na.nivou.nauticamid wrote: ↑27/01/2025 23:24Znacio presao si sa pivkane na vino. Popravio se standard![]()
Moj el es de, sto bi rekla stara jevrejska ne mozes nikog natjerat da te voli,

jasno je to meni...raja su, isto misle, imaju kompatibilne političke ciljeve i to može pući samo ako ih stranci stisnu ili ako jedan popuši izboreLSD wrote: ↑27/01/2025 23:20 JoseMujica
Drze se skupa samo zbog cistog interesa...i ti to znas odlicno, bolje nego ja... nisi od juce![]()
Ali i ti interesi ce puci jednog dana...mislim, sve ima svoj pocetak i kraj, pa tako i ova romansa Dodika i Covketa.
I Bake je isto godinama sa njima bio u tom ljubavnom trokutu, pa je ispario. Tako ce i ovi.
Blizina EU i povezanost stanovništva u RH i Hercegovini. Osim što su prirodno naklonjeni biznisu (protumački kako god hoćeš) veliki broj njih je, još u Jugi, zaradio dobre pare u Njemačkoj, i jebiga to se vidi.seksi_ideje wrote: ↑27/01/2025 23:28 HDI Index
Zapadna Hercegovina 0.812
HNK 0.800
Za KS ne znam, nema podataka. Sigurno isto tu negdje. RS ima 0.776, SBK 0.774, USK 0.760
Zapadna Hercegovina se sasvim pristojno razvija.
Mislim da su obojica dopizdili strancima...vec predugo (preko 20 godina) jasu na istm supljacima i vrijeme za nove ljude. Stranci su opalili klempu Baketu, pocalili ga na klupu za rezervne igrace, sad je red i na ove.JoseMujica wrote: ↑27/01/2025 23:33jasno je to meni...raja su, isto misle, imaju kompatibilne političke ciljeve i to može pući samo ako ih stranci stisnu ili ako jedan popuši izboreLSD wrote: ↑27/01/2025 23:20 JoseMujica
Drze se skupa samo zbog cistog interesa...i ti to znas odlicno, bolje nego ja... nisi od juce![]()
Ali i ti interesi ce puci jednog dana...mislim, sve ima svoj pocetak i kraj, pa tako i ova romansa Dodika i Covketa.
I Bake je isto godinama sa njima bio u tom ljubavnom trokutu, pa je ispario. Tako ce i ovi.
A morao sam malodale cooper wrote: ↑27/01/2025 23:36Nema potrebe vrijeđati pojedine gradove zbog toga što ima šupaka u njima.![]()
jednog se srediti i može sa Bonskim ovlastima, ali za dvojicu jednostavno nema ruku u parlamentimaLSD wrote: ↑27/01/2025 23:39Mislim da su obojica dopizdili strancima...vec predugo (preko 20 godina) jasu na istm supljacima i vrijeme za nove ljude. Stranci su opalili klempu Baketu, pocalili ga ne klupu za rezervne igrace, sad je red i na ove.JoseMujica wrote: ↑27/01/2025 23:33jasno je to meni...raja su, isto misle, imaju kompatibilne političke ciljeve i to može pući samo ako ih stranci stisnu ili ako jedan popuši izboreLSD wrote: ↑27/01/2025 23:20 JoseMujica
Pri tome, ne mislim uopste da na njihovo mjesto doci neke moralne velicine i odgovorni ljudinema od tog nista, dok je ovakvo uređenje drzave.
Moze vala i Her Smit potegnuti te ovlasti i reci "dosta vise bilo Milorade, idu u 3 qrca i ti i tvoje price"...ja ocekujem da mu se nekako dohakati do kraja ove godine.JoseMujica wrote: ↑27/01/2025 23:41
jednog se srediti i može sa Bonskim ovlastima, ali za dvojicu jednostavno nema ruku u parlamentima
Sve to stoji. Samo je prava tragedija da neke sredine a medju te sredine spadaju i ZDK kao i TK nisu se najbolje snasle.kamberovica polje wrote: ↑27/01/2025 23:34Blizina EU i povezanost stanovništva u RH i Hercegovini. Osim što su prirodno naklonjeni biznisu (protumački kako god hoćeš) veliki broj njih je, još u Jugi, zaradio dobre pare u Njemačkoj, i jebiga to se vidi.seksi_ideje wrote: ↑27/01/2025 23:28 HDI Index
HNK 0.800
Za KS ne znam, nema podataka. Sigurno isto tu negdje. RS ima 0.776, SBK 0.774, USK 0.760
Pa relativno banalna stvar kao fasada na kući, je dole pravilo, a ne izuzetak.
Ovo ne bi bilo loseBosanski_kralj wrote: ↑27/01/2025 22:04Nije ovo planirani od Sabine, već od trojke, ima nekoliko mjeseci. NES je u priči na način da udje u vlast na državnom nivou i federaciji, i da se SDA izbaci iz vlati u USK. Zato i je čudi ovo NESovo ne ovoj inicijativi za smjenu KonakovićaStyling wrote: ↑27/01/2025 21:57I si previdio očigledno činjenicu da je Sabina sve planirala ima šest mjeseci i sada detonirala bombu.nauticamid wrote: ↑27/01/2025 21:36
Najgluplji potez u istoriji politickih desavanja u BIH-a od 96. na ovamo je ovaj Konakovicev. Krenuo da izbaci jedne, a na kraju izbacio sebe.
Tacno tu vidis i osjetis tu mudrost ovih iz trojke, koju provode unazad 2 godine. Sto ti je kupljena diploma.
Hajd sto je sebe sjebo, ali sto sjeba i Nasu stranku.
Mentalitet naroda+SDA i njihova politička kopilad.seksi_ideje wrote: ↑27/01/2025 23:48Sve to stoji. Samo je prava tragedija da neke sredine a medju te sredine spadaju i ZDK kao i TK nisu se najbolje snasle.kamberovica polje wrote: ↑27/01/2025 23:34Blizina EU i povezanost stanovništva u RH i Hercegovini. Osim što su prirodno naklonjeni biznisu (protumački kako god hoćeš) veliki broj njih je, još u Jugi, zaradio dobre pare u Njemačkoj, i jebiga to se vidi.seksi_ideje wrote: ↑27/01/2025 23:28 HDI Index
HNK 0.800
Pa relativno banalna stvar kao fasada na kući, je dole pravilo, a ne izuzetak.
Neces valjda vjerovati prije njoj umjesto forumasimaStyling wrote: ↑27/01/2025 22:05Sabina u intervjuu reče da je ona sve planirala još od jula prošle godine.Bosanski_kralj wrote: ↑27/01/2025 22:04Nije ovo planirani od Sabine, već od trojke, ima nekoliko mjeseci. NES je u priči na način da udje u vlast na državnom nivou i federaciji, i da se SDA izbaci iz vlati u USK. Zato i je čudi ovo NESovo ne ovoj inicijativi za smjenu Konakovića
Za to vrijeme Trojka na dorucku kod MurphyaDonieBrasco wrote: ↑28/01/2025 09:39 Ova dva sastance u Mostaru suludo je i nadati se da nece usaglasiti stavove, također jasno je da SDFA SBIH NES iud u zagraljaj Dodiku i Covicu.