E to je pouka da ni s*pke ne treba maltretirati, sikanirati i sl, ali bilo je svega i svacega, zivot jbga, ali nazalost potkacilo je mnoge koji nisu ni s*pci bili, nit nista. Nisu bili mozda nevinasca neki, ali potkacilo je i neke koji su bili ok likovi, djeca, tinejdzeri itd.sime_cipol wrote: ↑21/01/2025 15:07Ne znam, moja raja i ja smo maltretirali supke. Nismo gledali Jel Hrvat, Bosnjak ili Srbin. Mozda je Truba mislio da ga zajebaju jer je Hrvat, a ustvari su ga zajebavati jer je samo supak.Sanjarko wrote: ↑21/01/2025 10:54Ma bilo je sikaniranja i slicnoga da se ne lazemo prema nekima ucenicima od strane drugih ucenika razlicitih religija ili porijekla ali ne od svih. Pa i ja sam bio predmet sikaniranja i slicnoga od strane istih sunarodnjaka ali opet kazem ne od svih.
Ali ti ucenici su vecinom imali neke druge probleme, ti sto su sikanirali i slicno, od alkohola i porodicnih poblema pa do cak droga.
Sudbina, sta ces.![]()
Nije tema uglavnom, sorry modovi na off topic malo, nisam ja skrenuo s tim bas, nadovezao sam se samo na Trubin komentar.