Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izvrsni direktor wrote: ↑27/01/2025 09:47
za buducnost bih je najbolje da uspiju smijenit konakovica
Nisam ja tako siguran da ce to popraviti sanse trojke za 2026.
Vidjecemo.
Novak20 wrote: ↑27/01/2025 09:50
Koristi ćeimati SDA i DF pa ne znam kakve tu veze ima HDZ kojemu će valjda postati jasno da od bošnjačke politike ne može očekivati nikakav ustupak i da toj politici nije stalo da uđe u EU dok Hrvatima u BiH i F BiH ne oduzme politička prava konstitutivnog naroda.
Zar je hdz i akademik Covke toliko glup da ne moze skontati da mu niko nece isporuciti izborni zakon koji hoce.
A, eu zakone su bas gurali Bosnjaci. Za moj ukus i previse.
Last edited by Haris.ba on 27/01/2025 09:52, edited 1 time in total.
milib988 wrote: ↑27/01/2025 09:47
Mislim da budem iskren - i ja ne moram voliti Trojku itd, ali prvi put imam neku nadu da se nesto desava - i to smradovi hoce da pokvare.
Krezavi smradovi iz SDA i DFa.
Mozda nisam upucen, ali ne mogu da se sjetim sta su dobro uradili u zadnji 30 godina, bitno je da su Komsica parkirali i palamude ono zastiti BiH. Gadi mi se ovo sve
Nije problem u tome što opozicija hoće. Problem je što dio Trojke radi u korist opozicije i to da poništi i ono malo pozitivnog što su uradili.
512MB wrote: ↑27/01/2025 09:49
Dakle Čović Konakovića maksimalno iskoristio da podrži Šmita u cementiranju HDZa u vlasti za vjeke vjekova, sad će ga odstraniti ko potrošen k..on.
Well played Kifla i Trojka
a sda i df ce sve iz tog kurtona da posisaju? Tako mi izgleda tvoj upis.
Kako god HDZ glasao, ovo nikome normalnom u BiH nije trebalo.
E necemo tako nije kako god bad cemo sada vidjeti ublehaskr naricatelje o evropskim vrijednostima na djelu
Ublehaši su oni koji u drugoj polovini mandata idu u svađu, neizvjesnost i blokiranje svih političkih procesa, a da ni sami ne znaju kako će sve ovo završiti.
Sabina Ćudić je po Murphyjevom nalogu majstorski odradila posao gašenja njegovog političkog eksperimenta.
Koristi ćeimati SDA i DF pa ne znam kakve tu veze ima HDZ kojemu će valjda postati jasno da od bošnjačke politike ne može očekivati nikakav ustupak i da toj politici nije stalo da uđe u EU dok Hrvatima u BiH i F BiH ne oduzme političkaprava konstitutivnog naroda.
Novak i dalje kmeci o pravima podstanara i nacionalnih manjina....divota, muzika za moje usi
A sta ce drugo jadnicak, pomalo mi ga i zao...smrc
512MB wrote: ↑27/01/2025 09:49
Dakle Čović Konakovića maksimalno iskoristio da podrži Šmita u cementiranju HDZa u vlasti za vjeke vjekova, sad će ga odstraniti ko potrošen k..on.
Well played Kifla i Trojka
a sda i df ce sve iz tog kurtona da posisaju? Tako mi izgleda tvoj upis.
izvrsni direktor wrote: ↑27/01/2025 09:47
za buducnost bih je najbolje da uspiju smijenit konakovica
Vidjecemo.
Koristi ćeimati SDA i DF pa ne znam kakve tu veze ima HDZ kojemu će valjda postati jasno da od bošnjačke politike ne može očekivati nikakav ustupak i da toj politici nije stalo da uđe u EU dok Hrvatima u BiH i F BiH ne oduzme politička prava konstitutivnog naroda.
Zar je hdz i akademik Covke toliko glup da ne moze skontati da mu niko nece isporuciti izborni zakon koji hoce.
A, eu zakone su bas gurali Bosnjaci. Za moj ukus i previse.
Ma konta to Čović ali mu nije do zakuhavanja u BiH kad već Hrvatima ide bolje nego drugima.
Kako god HDZ glasao, ovo nikome normalnom u BiH nije trebalo.
E necemo tako nije kako god bad cemo sada vidjeti ublehaskr naricatelje o evropskim vrijednostima na djelu
Ublehaši su oni koji u drugoj polovini mandata idu u svađu, neizvjesnost i blokiranje svih političkih procesa, a da ni sami ne znaju kako će sve ovo završiti.
Sabina Ćudić je po Murphyjevom nalogu majstorski odradila posao gašenja njegovog političkog eksperimenta.
Pa nećete dobiti IZ koji je u suprotnosti sa europskim vrijednostima, za koja se toliko "zalazete"
Koristi ćeimati SDA i DF pa ne znam kakve tu veze ima HDZ kojemu će valjda postati jasno da od bošnjačke politike ne može očekivati nikakav ustupak i da toj politici nije stalo da uđe u EU dok Hrvatima u BiH i F BiH ne oduzme političkaprava konstitutivnog naroda.
Novak i dalje kmeci o pravima podstanara i nacionalnih manjina....divota, muzika za moje usi
Meni je sa druge strane drago kada vidim da se netko k.rči bez pokrića.
Pa nećete dobiti IZ koji je u suprotnosti sa europskim vrijednostima, za koja se toliko "zalazete"
Nije problem u tome što hrvatska politika neće dobiti izmjene IZ nego u tome što nitko u BiH neće dobiti ništa.
Meni je sa druge strane drago kada vidim da se netko k.rči bez pokrića.
Ma kakvo crno k.rcenje...uzivam kada majorizirani zakukaju o svojoj sudbini i krenu po forumima prosipati zuc o svom teskom zivotu među mrskim bosnjama koji ih neprestano tlace
Novak nastavlja sa HDZ patetikom
Doće dan kada ćete vi HDZovci sa vođom Draganom na čelu konačno skontati da IZ po vašoj želji niko nikad neće "ustupiti". Forget about it.
Meni je sa druge strane drago kada vidim da se netko k.rči bez pokriča.
E moj novace to mi gledamo kod bas godinama jer mislite da smo vodjeni kur'anom i da smo samo vrtaci cevapa i da "takijamo" kako volite reci iako niko ziv ovdje pojma nema sta ta takija znaci
E to je kurcenje bez pokrica i glumljenje fasistickog uzvisenja jednog naroda nad drugim ako vam je to SDA dala taj namig da mislite da je citav narod takav grdno ste se prevarili
Last edited by tramvajtrojka on 27/01/2025 10:05, edited 1 time in total.
Haris.ba wrote: ↑27/01/2025 09:50
Vidjecemo.
Ne da će popraviti šanse trojke, nego će trojki podići rejting na nivo kakav nikad ranije nisu imali.
Narativ je veoma jednostavan, laješ dvije godine o izdaji, Trojka krene da počisti Dodika i SNSD kadrove po prvi put u posljednjih 15 godina, dolaze Bakir i Željko da ga spašavaju. Jednostavno da ne može jednostavnije.