Može.
Na MTEL Global stranici su naveli listu podržanih uređaja nakon sto su prebacili korisnike na MOVE aplikaciju.

Moderator: Benq
Arena Premium su u ovom paketu od 28 KM, ali eto ako platiš 3 mjeseca unaprijed onda te izađe 20KM/mj (59 KM svaka 3 mjeseca) i još dobiješ i 100 GB mobilnog neta.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑26/01/2025 20:17 Moze pitanje od padobranca?![]()
Trenutno placam Arena Cloud, i koristim je na dva TVa (Samsung Tizen i Google TV) i mobitelu (Android). Ima li potrebe/racunice isprobavati ovaj Move TV, ako me samo Arene zanimaju?
Nisam skontao jesu li one u paketu od 20 KM (sto bi se isplatilo) ili 28 KM (nije isplativo).
UX na Arena Cloud aplikacijama je ocajan, volio bih to otkantati skroz iskreno.
Šta je ova Mtel TV što se može koristiti na Apple TV?dzenanalic22 wrote: ↑26/01/2025 20:04Može.
Na MTEL Global stranici su naveli listu podržanih uređaja nakon sto su prebacili korisnike na MOVE aplikaciju.
![]()
Do sada sam koristio Arenu Cloud, isto samo za Arene. Move je daleko brza, bolja i fluidnija aplikacija, 2 TV + mob + 100 GB net za 59 KM 90 dana je top ponuda.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑26/01/2025 20:17 Moze pitanje od padobranca?![]()
Trenutno placam Arena Cloud, i koristim je na dva TVa (Samsung Tizen i Google TV) i mobitelu (Android). Ima li potrebe/racunice isprobavati ovaj Move TV, ako me samo Arene zanimaju?
Nisam skontao jesu li one u paketu od 20 KM (sto bi se isplatilo) ili 28 KM (nije isplativo).
Kod mene ima na Samsung TV-u (Tizen OS, ali ne znam kako se provjerava koje je verzija OS-a).izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑26/01/2025 22:49 Vidim, upravo testiram. Logicna je, mozda ne jos kao EON al mislim druga najbolja sto sam kod nas vidio![]()
Samo ne mogu naci aplikaciju na Samsung Apps na TVu, izbacuje mi samo Move Smart, koja je izgleda srbijanska varijanta. Pokazuje mi neki PIN od 8 cifri, dok ovaj bh Move Android app ocekuje 6.
Da li neko zna sta je fol? Radi se o Tizen OS 4.0, trebalo bi da je podrzan.

hvala, odlicna i korisna info za menedzenanalic22 wrote: ↑26/01/2025 20:04Može.
![]()
U browser na TVu se ukuca sljedeca adresa i na toj stranici ti se pokaze se jedan red teksta - na pocetku ce pisati verzija Tizen OS-a: https://j2i.net/apps/userAgentdzenanalic22 wrote: ↑26/01/2025 23:36 Kod mene ima na Samsung TV-u (Tizen OS, ali ne znam kako se provjerava koje je verzija OS-a).
![]()
Pa vidi je li ti Tizen 4.0 ili viši.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑27/01/2025 07:48U browser na TVu se ukuca sljedeca adresa i na toj stranici ti se pokaze se jedan red teksta - na pocetku ce pisati verzija Tizen OS-a: https://j2i.net/apps/userAgentdzenanalic22 wrote: ↑26/01/2025 23:36 Kod mene ima na Samsung TV-u (Tizen OS, ali ne znam kako se provjerava koje je verzija OS-a).
![]()
PS ja imam samo tu desnu, Move Smart. Morat cu ih zvati danas, dok mi nije istekao test od 24.
Ovo mi djeluje skroz OK da se ozbiljnije proba, radi i Android/Google TV aplikacija bas fino a i ona za Android telefon.
Jel moze pomoc kako to da se uzme na 3 mjeseca. Ja koliko vidim ima samo taj 28 km mjesec. Kako uopste to UNAPRJED uzeti???dzenanalic22 wrote: ↑26/01/2025 20:38Arena Premium su u ovom paketu od 28 KM, ali eto ako platiš 3 mjeseca unaprijed onda te izađe 20KM/mj (59 KM svaka 3 mjeseca) i još dobiješ i 100 GB mobilnog neta.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑26/01/2025 20:17 Moze pitanje od padobranca?![]()
Kupiš pristupni kod na benzinskoj pumpi. Dobiješ kod za aktivaciju Move TV-a na 3 mjeseca i dobiješ SIM karticu sa 100 GB interneta.emcagaTM87 wrote: ↑27/01/2025 11:38Jel moze pomoc kako to da se uzme na 3 mjeseca. Ja koliko vidim ima samo taj 28 km mjesec. Kako uopste to UNAPRJED uzeti???dzenanalic22 wrote: ↑26/01/2025 20:38Arena Premium su u ovom paketu od 28 KM, ali eto ako platiš 3 mjeseca unaprijed onda te izađe 20KM/mj (59 KM svaka 3 mjeseca) i još dobiješ i 100 GB mobilnog neta.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑26/01/2025 20:17 Moze pitanje od padobranca?![]()