Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑26/01/2025 14:26
Dobar je So What ali mu ova opaska o necijoj mami nije trebala
A i ne lici mi na njega
Nije mu ovo prvi ban
Cuj to?
Nisam fakat upratio.
Ma znam jer smo i on i ja dobili po heftu il' dvije u Banovićima
Bio me ispizdio svojim opravdanjima za nerad, pa ja njega ispizdio, i obojica popušimo ban. Nije mi bilo žao
elcaliente wrote: ↑26/01/2025 16:05
To nece biti najmanje jos 20 godina.
Nece. Neka doguraju do Kaonika (skretanja za Busovacu), bice dobro.
Steta sto nema plana da se modernizira magistrala na fazon ko sto sada rade magistralnu zaobilaznicu u Kiseljaku.
Tu bi i bilo najblize Sarajevo - Travnik.
Forumerrer wrote: ↑26/01/2025 17:01
Ja moderatora i govana, banovali lika koji je jedini pisao konkretne stvari.
Podrska za SoWhat.
Koja, ba, podrška?
Eto, kao niko od nas ne zna kako se odvijaju ovi jalovi radovi na koridoru?
Šta se to uradilo za ovo vrijeme koliko ovaj banovani postavlja slike?
Koliko je km autoputa pušteno za svo ovo vrijeme njegovog pisanja po forumu?
Lik je ovdje isključivo da pravda lopovluk preduzeća JP AC FBiH, EA i Hering i još uz to vrijeđa ostale forumaše..
Podrska za SoWhat.
Koja, ba, podrška?
Lik je ovdje isključivo da pravda lopovluk preduzeća JP AC FBiH, EA i Hering i još uz to vrijeđa ostale forumaše..
Svaka čast i puna podrška za ban dotičnog!
Imaš drugu temu o malverzacijama pa opleti. Samo tamo te nitko ne sluša pa kenjaš na ovoj temi o stvarima koje nemaju nekakvu veze sa dotičnom temom.
Podrska za SoWhat.
Koja, ba, podrška?
Imaš drugu temu o malverzacijama pa opleti. Samo tamo te nitko ne sluša pa kenjaš na ovoj temi o stvarima koje nemaju nekakvu veze sa dotičnom temom.
_BataZiv_0809 wrote: ↑26/01/2025 14:26
Dobar je So What ali mu ova opaska o necijoj mami nije trebala
A i ne lici mi na njega
Nije mu ovo prvi ban
Uvijek mu je smetalo kad pisemo o tome da se dionice cjepkaju na smijesne lotove od nekolika kilometra i onda se nikome ozbiljnom ne isplati dolaziti da to radi. I totalno smo u pravu - da smo imali dionice od 20+ kilometara minimum vec bilo odavno od Sarajeva sjeverno sve zavrseno. Ovo sto su radili svih ovih godina je bruka, daj 3-4 kilometra neka se kopka 3-4 godine i lova neka kaplje - sramota!
Last edited by Haris033 on 26/01/2025 19:55, edited 1 time in total.
Koja, ba, podrška?
Uvijek mu je smetalo kad pisemo o tome da se dionice cjepkaju na smijesne lotove od nekolika kilometra i onda se nikome ozbiljnom ne isplati dolaziti da to radi. I totalno smo u pravu - da smo imali dionice od 20+ kilometara minimum vec bilo odavno od Sarajeva sjeverno sve zavrseno. Ovo sto su radili svih ovih godina je bruka, daj 3-4 kilometra neka se kopka 3-4 godine i lova neka kaplje - sramota!
Sve mi to znamo da se krade, muti, šteli itd. Ali čovjek je donosio informacije o stanju na terenu što mnoge nas ovdje najviše zanima.
drug_profi wrote: ↑26/01/2025 19:54
Meni se iz konteksta cini da ovdje nikakve namjere za uvredom nije bilo. A Arsla mu navuce ban ko levatu.
Bez da se uslo u makar povrsnu analizu ili da se PP upita forumas za objasnjenje prije bana.
Ma sve ovisi od raspolozenja admina, izgleda. Eto isti admin na drugoj temi mene iskulirao i pobrisao postove. Lik meni rekao da sam glup i seljačina. Nekada mi fali bloo, mislio sam da ovo nikad neću reći. Ona je za gluposti banovala, ali je sve redom..
Postavlja se pitanje ko je na ovoj temi Mistek, SoWhat! i sl.?
Zašto vjerovati da forumaši na ovom forumu imaju samo jedan profil?
To samo administracija zna.. Ja imam samo jedan profil
Nego, ima li šta novo za tunel Prenj i dionici od Bradine do Mostara? Hoće li na proljeće biti opet da će se raspisati tender do kraja godine?
To samo turcima treba dati da odrade.
Dr Arsla wrote: ↑14/01/2025 18:03Mati mi je iz centra Tešnja i veliki dio djetinjstva proveo na čaršiji, Simetralama, Krndiji itd. Garant ga znam bolje od tebe a isto tako ratni period 92-95 sigurno. Šemso gospodar Policije a Izo glavni logističar. Skladišta namirnica bila u halama Pobjede. Da nije bilo Sda i rata Ahmetlići bi bili obični radnici u Ukusu, Napretku ili Pobjedi
Lik je sam pisao za mater i ocito malo dao masti na volju.
Anex je sigurno jedan cvikeras koji u zivotu prijatelja nije imao pa ovdje glumi facu. Lik nikad nije objektivnu odluku donio.
Zajebani admin sa foruma, mlohava cuna mu se digne nakon svakog bana.
Ajd sad banuj i mene i sve koji nisu po tvom cejfu. Svakako je forum pao kurcu za usi, upravo zbog svih ovih mini moderatora koji misle da su u najmanju ruku ministri.
Jedini lik koji je ovdje iznosio koliko toliko korisne informacije i koji se nije upustao u mahalanja i njegs banujes....a drugi je OK.
Hvala i tebi.
Ako te zanima ko sam, bujrum u Zenicu pa ćeno kaFenisat.
A prekršio si isto pravilo kao i ovaj iznad tebe...imate priliku da se družite narednih 7 dana skupa.