Hakiz wrote: ↑19/01/2025 16:53
Pa ja još čekam da on objavi dokaze oko teorihe svega koju ima. Naracno, na na forumu, već, recimo, u časopisu "New scientist" ili sličnom, ili da izda knjigu, papir barem, možda u saradnji sa MIT, Harvard, Berkeley, Oxford, Cambridge, institutom CERN, i sličnim.
Rekao sam da prvo ide predavanje pa onda knjižica o tome, o "teoriji svega", a zašto mora tako biti, pa eto ti primjer sa ova dva najmanja prostora, mogu ja tako sva pitanja iz teorije postaviti, dati TOČNE odgovore (kako sam dao i na ovo pitanje da je pod c točan odgovor), ali vidi se da nitko to neće od prve razumjeti, zato to mora biti u živo predavanje, da se odmah vidi što tu nije jasno, meni je sve jasno, eto, zašto tim redoslijedom.
Nije fora napisati sve da nitko ne razumije, upravo suprotno, biti će napisano da se sve to polako ali sigurno razumije, od pitanja do pitanja, od formule do formule, eto.
A što se tiče tih sveučilišta kao što je Cambridge, i slični, pa ni tamo nema ljudi koji ZNAJU kako je bilo što nastalo u našem svijetu, nisu tamo akademici pametniji od recimo naših u Zagrebu, ili Sarajevu, ili Beogradu, dapače, što ne znaju jedni, ne znaju ni drugi, kome onda pisati, nekima koji isto tako će se pitati ZAŠTO je recimo u ovom pitanju pod c točan odgovor, to je gubljenje vremena, e da!