Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
danas probao u scc sunrise on the red sand dunes, imaju dva al nisam vidio da pise intense, doduse nisam gledao kutiju, nejse lijepi su i tipicni zarini parfemi evo nakon dva sata jedva da se malo osjeti, ima jos nakih noviteta, svidio mi se golden fog i jos jedan iz te serije, kao malo vuce na ganymede izbaceni sada 2025. vidim ima i novih verzija vibrant leather serije. stvarno se moze naci lijepih mirisa samo je steta sto nisu malo dugotrajniji
Emojti wrote: ↑25/01/2025 16:16
Da li negdje ima kupiti uzorke parfema, one male sto dodju po 1.2ml kao na npr na notino
Nema u radnji, ali ja sam preko stranice scentsplit.com narucivao, za 2-3 sedmice dodje, provjereno sve, americka stranica.
Ima jako fin izbor, imas izbor 1; 2; 5; 9ml ili originalna citava boca.
Da li negdje ima kupiti uzorke parfema, one male sto dodju po 1.2ml kao na npr na notino
Nema u radnji, ali ja sam preko stranice scentsplit.com narucivao, za 2-3 sedmice dodje, provjereno sve, americka stranica.
Narucujes preko kupiglobal ili direktno od njih? Postarina?
Narucujes preko kupiglobal ili direktno od njih? Postarina?
Direktno sa stranice. Uzmem 3-4 dekanta po 2ml, postarina 17 dolara.
dembele wrote: ↑25/01/2025 23:23
Možda uskoro dođe Rasasi u Mist parfumeriju.
Koja smo mi vukojebina od drzave... Svugdje imas tako neke stvari normalno kupiti samo kod nas...
Na žalost tako je. Notino se zaustavio na našoj granici kao i mnogo čega drugog a dobro bi nam došao kako zbog izbora parfema tako i zbog cijene. U vezi Rasasija, ovi iz Mist parfumerije vele da su u pregovorima i da bi Rasasi ubrzo mogao biti u ponudi. Ima nešto u Plazi ali slab izbor, samo jedan muški a cijena paprena.
dembele wrote: ↑25/01/2025 23:23
Možda uskoro dođe Rasasi u Mist parfumeriju.
Koja smo mi vukojebina od drzave... Svugdje imas tako neke stvari normalno kupiti samo kod nas...
Na žalost tako je. Notino se zaustavio na našoj granici kao i mnogo čega drugog a dobro bi nam došao kako zbog izbora parfema tako i zbog cijene. U vezi Rasasija, ovi iz Mist parfumerije vele da su u pregovorima i da bi Rasasi ubrzo mogao biti u ponudi. Ima nešto u Plazi ali slab izbor, samo jedan muški a cijena paprena.
ma ako i dodje u Mist cijena ce sigurno biti paprena. evo npr Hawas Black mislim da kosta manje od 50$, kod preprodavaca je oko 170KM
U Mistu su cijene uvijek realne. A ParfemiZaVas dizu cijene u nebesa ovisno o hajpu. Kacio sam ovdje screenshot kad su nabavili Zanzibar 140KM, pa Asad 100KM, 9pm 100KM. A sve to u mistu od 30KM+ jeftinije.
Hawasu bi ok cijena bila 110KM, sve preko mozes kupit orginalni. Rufaget u USA Hawas koliko se sjecam oko 26$ platio.
Rasasi je po kvaliteti premium arap i jos nisam cuo da je neko imao problema s batchevima kao sto to radi npr Afnan.