Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da cujem, za budzet nekih 18k je li ovo najbolje uzeti
Drug je moj imao tacno ovakvog, samo mozda manuelac je bio, kupili novog.
Zadovoljni su bili, prodali u familiju kad im je zatrebalo vece - nije ni stiglo do pika. Kaze da je suzuki ko suzuki, zavrsna obrada bi na sitnicama mogla biti bolja al auto ko auto pouzdano i zadovoljni bili. Ne znam kako je slusalo kad su ga prodali dalje.
Ovaj fordov 2.0 smo imali u firmi, mondeo, nije bilo problema s njim. Zamijenjen za novijeg forda kad su ga slupali. Trosio standardno, 6 otvorene, 9-10 osrednje gradske voznje.
Servis za forda je mozda 10ak% skuplji nego za svabu ili francuza, na konto manje dijelova u opticaju. Bar ovi veliki, mali sto sam na Focusu imao.
adexonis wrote: ↑24/01/2025 17:20
Pozdrav raja, evo mene opet Danas sam testirao ova dva suva pa bih molio za misljenja. Oba mi se onako dopadaju u ovom cjenovnom rangu. Vozila sam provjerio i na carvertical, kilometraze se poklapaju... Da napomenem automatika nikad nisam vozio i zaista nemam iskustva sa njima (Kia) dok je Ford manuelac, za njih sam cuo da ne valja automat u ovom godistu tako da bih zelio cuti misljenja valja li ovo cemu bez preporuka jesi pogledao ovo-ono (mazda, toyota, nisan) jer sam se jedva odlucio i za ovo. hvala lijepa. Ima li neko da voza ova auta?
Nema Kuga puno opremljenijih modela u tim godistima. Al ima bolje od ovog, manuelna klima je bezveze.
Samo nisam siguran da je ovo PSA motor, mislim da su dijelili samo one 1.6 dizele (90 KS, 115 KS, isl). Ovi jaci od 150 KS su bas Fordovi bili, pise na poklopcu motora Duratec
Rockefeller wrote: ↑24/01/2025 20:57
nemoj dzaba davat jbt, nije ti hitno
Ma jbg mijenjalo mi se, i spremio pare al kurko
Idu potence na volva, i jos par sitnica
Pricao sam sa drugom sto ima autosalon, kaze nece ti to niko da je zlatan
Jednostavno takvo smo tržište, BMWa si vjerovatno prodao kroz par dana maksimalno.
Sad je BMW i Merc isto teško prodati, neki od poznanika su baš se nacekali da odu.
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑24/01/2025 20:03
Nema Kuga puno opremljenijih modela u tim godistima. Al ima bolje od ovog, manuelna klima je bezveze.
Samo nisam siguran da je ovo PSA motor, mislim da su dijelili samo one 1.6 dizele (90 KS, 115 KS, isl). Ovi jaci od 150 KS su bas Fordovi bili, pise na poklopcu motora Duratec
Pa i na 1.6 je pisalo duratec...
2.0 tdci = 2.0 hdi PSA
Jednostavno takvo smo tržište, BMWa si vjerovatno prodao kroz par dana maksimalno.
Sad je BMW i Merc isto teško prodati, neki od poznanika su baš se nacekali da odu.
Ma jbg, ja sam.siguran u ono auto, sad bih se na mjesec zaputio, al haj
Neka ga jos 5g, odose pare u nesto drugo
Natrpano trziste
Drug prodaje G6, ima ih na piku jos 2500komada
Ma diskutabilno za bmw-a, jedino da ga oglasis ispod cijene.
Sve je to ono 30 ljudi te zivka i smara, a jedan od njih ima pare.
mk ultra wrote: ↑24/01/2025 20:55
Meni oglas traje jos 7 dana
Ako u ovoj turi ne ode, ostaje u kući
Listam i gledam sta se cijeni za 19k
Tesko je dns prodat auto, ja sam u decembru 2023e astru j 2011 godiste 1.7 CDTI sa 238 hiljada prodao za 7800 KM, prvo sam je cijenio 10 hiljada i posto nije bilo zainteresovanih spustim cijenu na 9500, pa na 9000 i onda krene neko interesovanje al nista konkretno i onda spustim na 8700 i onda se javi covjek dodje pogleda ponudi 7800 i pristanem.