Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam narode toliko ima ima tih runnerica na marketu, ono kad kazu puno izbora i nije nekad najbolje riješenje, pogotovo kad su patike u pitanju
Tu su prvenstveno krivi Nike i Adidas kao najveći proizvođači, toliko da imaju problema sa prodajom.
ON mi je onako, ne bih ih nešto zaozbiljno uzimao za trcanja izuzev možda gornjeg njihovog ešalona tj najskupljih modela; onaj fazon sa Cloud pjenom mi je vise za svakodnevnog hodanja il stajanja a možda i griješim
Ovo mi je momentalno prvi izbor runnerice, toplo preporučujem ako ste u prilici, bar meni se pokazala tako
corolla02 wrote: ↑23/01/2025 19:35
Ne znam narode toliko ima ima tih runnerica na marketu, ono kad kazu puno izbora i nije nekad najbolje riješenje, pogotovo kad su patike u pitanju
Tu su prvenstveno krivi Nike i Adidas kao najveći proizvođači, toliko da imaju problema sa prodajom.
ON mi je onako, ne bih ih nešto zaozbiljno uzimao za trcanja izuzev možda gornjeg njihovog ešalona tj najskupljih modela; onaj fazon sa Cloud pjenom mi je vise za svakodnevnog hodanja il stajanja a možda i griješim
Ovo mi je momentalno prvi izbor runnerice, toplo preporučujem ako ste u prilici, bar meni se pokazala tako
corolla02 wrote: ↑23/01/2025 19:35
nepass1 wrote: ↑24/01/2025 01:19
Eno mizuno wave horizon 6 za zene 59,99€ redovna cjena 158€
Ghost za zene trenutno 59€, muski nikad nije bio jeftiniji od 84€ i tad sam ga i kupio.
nepass1 wrote: ↑24/01/2025 01:19
Eno mizuno wave horizon 6 za zene 59,99€ redovna cjena 158€
Ghost za zene trenutno 59€, muski nikad nije bio jeftiniji od 84€ i tad sam ga i kupio.
Ma gdje bolan to gledaš za te pare?
Imas ove stranice u njemackoj za uporedjivanje cijena, ako naletim narucim pa mi donesu iz de. Idealo.de npr
Ja sam svoj Hyperion Max1 $100.00 ovamo platio po sniženju prije nekih 3 mjeseca; kad je izašla tamo 2023, bila $170.00
Ne možeš je naći ispod $100.00 bukvalno i nema ih jer je kao model na zalasku karijere zbog aktuelnog Max2 modela koji se prodaje po punoj cijeni a pitanje je koliko je bolja tena
evo ekipa, nabavio sam dvoje nove ali ne za trcanje, ono prva tena kad izadjem iz kuce znaci za svakodnevnu upotrebu; sad, jedne moraju ici nazad, ako biste vi birali, koju tenu bi ostavili za sebe?
corolla02 wrote: ↑04/02/2025 05:45
evo ekipa, nabavio sam dvoje nove ali ne za trcanje, ono prva tena kad izadjem iz kuce znaci za svakodnevnu upotrebu; sad, jedne moraju ici nazad, ako biste vi birali, koju tenu bi ostavili za sebe?
corolla02 wrote: ↑04/02/2025 05:45
Obje tene su naručene online direktno od proizvođača znaci Adidas. com i Saucony.com
Samo ih nijansa razdvaja, u istoj su cjenovnoj i namjenskoj grupi; odmah u startu Saucony.com mi je dao nešto diskonta nekih 15% kao novi registrovani korisnik nesto je jeftinija znaci, a sa Adidasom sam odavno registriran i puna cijena;
Onako od prve, Saucony Ride 18 je bolje uređena tena, privlačnija i proizvedena je u Kini dok je Adidas Supernova Rise 2 nešto lošija tako djeluje, ljepilo se vidi na par mjesta, izrezi nisu bas odrađeni najbolje, malo je kruća, ono dobiješ utisak da je jeftinija tena u podređenju ali nije i rađena je u Indoneziji; Obje su nekih 290g težine
Nisam orijentiran plaho za kad tene imaju ono dosta materijala na jeziku ili otpozadi, ono kad su dodatno debele ali opet ove su prvenstveno za svaki dan, stajanje, hodanje sjedenje i sl,
Međutim za moju siru nogu ipak bolje lezi Adidas jer je nešto komodnija u predjelu prstiju, tako da mi je prioritet funkcija prije forme i mislim cu nju ostaviti