Nasa standardna prica kako su stranci maheri u svemu i imaju sistem za sve, a mi smo eto plemenska stoka.
Simplificiras i uglavnom nisi u pravu.
Nasa standardna prica kako su stranci maheri u svemu i imaju sistem za sve, a mi smo eto plemenska stoka.
Cirilica izgubio kontrolu nad HNS-om, popusio Juzni tok, evo mu lagano udaraju na prihode (citaj kladionice nedjeljom), pritisak se lagano dize. Mogao bi cirilica dva puta razmisliti prije nego sto se nastavi kurciti…JoseMujica wrote: ↑23/01/2025 16:59
Čirilica je već rekao svoje...ne znam imaju li ikakvih principa i muda ovi što su poletili da se kurče, al mislim da će se poklopiti po ušima i samo krenuti s novim spinovima
vidim da su me kerovi već zajmili u čoporu...samo im pratite upise za koji dan, kad budu ovuda prali ove svoje ublehare![]()
i ja bih volio da je tako, al budi realan, niđe ga još nisu udarili....Južni tok dobio šta je tražio samo u drugom pakovanju, a što se tiče ovog prijedloga o kladionicama (čini mi se DF-a) jel fakat misliš da će to proći?GandalfSivi wrote: ↑23/01/2025 17:03Cirilica izgubio kontrolu nad HNS-om, popusio Juzni tok, evo mu lagano udaraju na prihode (citaj kladionice nedjeljom), pritisak se lagano dize. Mogao bi cirilica dva puta razmisliti prije nego sto se nastavi kurciti…JoseMujica wrote: ↑23/01/2025 16:59
Čirilica je već rekao svoje...ne znam imaju li ikakvih principa i muda ovi što su poletili da se kurče, al mislim da će se poklopiti po ušima i samo krenuti s novim spinovima
vidim da su me kerovi već zajmili u čoporu...samo im pratite upise za koji dan, kad budu ovuda prali ove svoje ublehare![]()
Ja i takvi kao ja pricamo o faktima. A fakti kazu da je pored samog glasanja za/protiv prijedloga zakona, najvazniji posao parlamentaraca iznosenje poslanickih inicijativa. Pa je tu Sabina Cudic sa sest inicijativa treca u cijelom drzavnom parlamentu (samo su Semsudin Mehmedovic - koji predlaze za cijelu SDA i Denis Zvizdic ispred nje).last mohicans wrote: ↑23/01/2025 15:50Ona i jeste samo za debate i šuplje priče koja će se svidjeti tebi i takvima. Dosta ljudi znam koji su s njom pokušali sarađivati. Jedna velika neradnica. Ta zenska ni jedan zakon nikada nije pripremila, incijativu uputila mozda i jeste, a po skupstinskim klupama je dugo provela. Ali lijepo priča , što jeste jeste.GandalfSivi wrote: ↑23/01/2025 14:10Samo u BiH evropsku debatnu prvakinju zovu “krestalicom”. I onda se pitamo gdje je problem..
Da, pa je glasala i za mrskog Čavaru, drzi se do principa. Šemso nije u SDA više, kvalitetni zakoni su najvažniji dio svake paralmentarne skupštine..incijativu moze svako uputiti. Daj njen učinak iz parlamenta FBiH u prošlom mandatu, zakone i podzakonske akte, a da se nije trpala s drugima parlamentarcima. Vjeruj da je radnica, bolje ti znaš preko bare, nego oni što su s njom klupe dijelili.GandalfSivi wrote: ↑23/01/2025 17:15Ja i takvi kao ja pricamo o faktima. A fakti kazu da je pored samog glasanja za/protiv prijedloga zakona, najvazniji posao parlamentaraca iznosenje poslanickih inicijativa. Pa je tu Sabina Cudic sa sest inicijativa treca u cijelom drzavnom parlamentu (samo su Semsudin Mehmedovic - koji predlaze za cijelu SDA i Denis Zvizdic ispred nje).last mohicans wrote: ↑23/01/2025 15:50Ona i jeste samo za debate i šuplje priče koja će se svidjeti tebi i takvima. Dosta ljudi znam koji su s njom pokušali sarađivati. Jedna velika neradnica. Ta zenska ni jedan zakon nikada nije pripremila, incijativu uputila mozda i jeste, a po skupstinskim klupama je dugo provela. Ali lijepo priča , što jeste jeste.GandalfSivi wrote: ↑23/01/2025 14:10
Samo u BiH evropsku debatnu prvakinju zovu “krestalicom”. I onda se pitamo gdje je problem..
Neradnica velika kazes? Rekao ti lik?

DaysleepeR wrote: ↑23/01/2025 12:34 2022 - Trojka u koaliciji sa SNSD-om - forumaši - ovo će ih sahraniti
2025 - Trojka raskida koaliciju sa SNSD-om - forumaši - ovo će ih sahraniti
Zaboravih za Semsu. Znaci vise inicijayiva podnijela Sabina od kompletnog SDA zajedno. Ne moram sjediti u klupi sa njom da znam radi li ili ne…last mohicans wrote: ↑23/01/2025 17:34Da, pa je glasala i za mrskog Čavaru, drzi se do principa. Šemso nije u SDA više, kvalitetni zakoni su najvažniji dio svake paralmentarne skupštine..incijativu moze svako uputiti. Daj njen učinak iz parlamenta FBiH u prošlom mandatu, zakone i podzakonske akte, a da se nije trpala s drugima parlamentarcima. Vjeruj da je radnica, bolje ti znaš preko bare, nego oni što su s njom klupe dijelili.GandalfSivi wrote: ↑23/01/2025 17:15Ja i takvi kao ja pricamo o faktima. A fakti kazu da je pored samog glasanja za/protiv prijedloga zakona, najvazniji posao parlamentaraca iznosenje poslanickih inicijativa. Pa je tu Sabina Cudic sa sest inicijativa treca u cijelom drzavnom parlamentu (samo su Semsudin Mehmedovic - koji predlaze za cijelu SDA i Denis Zvizdic ispred nje).last mohicans wrote: ↑23/01/2025 15:50
Ona i jeste samo za debate i šuplje priče koja će se svidjeti tebi i takvima. Dosta ljudi znam koji su s njom pokušali sarađivati. Jedna velika neradnica. Ta zenska ni jedan zakon nikada nije pripremila, incijativu uputila mozda i jeste, a po skupstinskim klupama je dugo provela. Ali lijepo priča , što jeste jeste.
Neradnica velika kazes? Rekao ti lik?
Stanivuković se začešljao i već precizirao uvjete,DonieBrasco wrote: ↑23/01/2025 17:43 Sta ovo kaze Sanja nista od zakona jer oni ne pristaju na prenos nadleznosti.
Uslovi su sljedeći:
- da zaustave privatnu državu u kojoj je kumova zgrada prioritet;
- da grade zdravije i bolje društvo i podrže zabranu reality programa
- da misle na potrebe naroda i smanje PDV na lijekove i opremu za bebe;
- da zajedno nastavimo evropski put BiH.
"Mi tako vidimo ovu zemlju, zato možemo biti dio samo one vlasti za koju su građani iznad pojedinaca", rekao je Stanivuković.
Znaci, placem. Najkonkretniji od cetiri razloga je za reality programe. Ostalo je mogao napisati i “da nam pticice uvijek cvrkucu”…skupljac_zeljeza wrote: ↑23/01/2025 18:00Stanivuković se začešljao i već precizirao uvjete,DonieBrasco wrote: ↑23/01/2025 17:43 Sta ovo kaze Sanja nista od zakona jer oni ne pristaju na prenos nadleznosti.
Uslovi su sljedeći:
"Mi tako vidimo ovu zemlju, zato možemo biti dio samo one vlasti za koju su građani iznad pojedinaca", rekao je Stanivuković.

Ovo su lijepe želje u rangu missicaGandalfSivi wrote: ↑23/01/2025 18:15Znaci, placem. Najkonkretniji od cetiri razloga je za reality programe. Ostalo je mogao napisati i “da nam pticice uvijek cvrkucu”…skupljac_zeljeza wrote: ↑23/01/2025 18:00Stanivuković se začešljao i već precizirao uvjete,DonieBrasco wrote: ↑23/01/2025 17:43 Sta ovo kaze Sanja nista od zakona jer oni ne pristaju na prenos nadleznosti.
Uslovi su sljedeći:
Ovak treci je konkretan, ali i to je samo zdravorazumsko…
spašavanje vojvode Milorada by najlojalniji askeri
Znači SNSD je protiv referenduma
Slinavac ogavni