Prije 10 - 15 dana pošaljem mejl da mi barem testno puste 20 Mbps preko VDSL.
A prije toga sam godinama dosađivao...
Ne znam koji je razlog da mi udovolje..?
Vidim samo jedna CRC greška. Valjda će raditi bez problema.
Moderator: Benq
Ukucaj preko gugla i skini ,ima je na milion mjestaPacifistaa wrote: ↑21/01/2025 21:40Debila braco mila, znaci u prevodu ko je skinuo skinuo, a ostalim ostaje da čekaju a do kad samo dragi Bog zna.crnivrag wrote: ↑21/01/2025 21:31U decembru uklonili aplikaciju uz navod da će nova poboljšana verzija biti dostupna uskoro.Pacifistaa wrote: ↑21/01/2025 21:18 Pozz,
trebao bih pomoc ako je neko imao sličan problem. Pokušavam skinuti mojawebtv app na tv, ali ne vidim tu app na samsung smart tv. Kontam nemaju app za tizen OS, zovem podršu, kazu imaju. Ajde reko jebat ga svakako na tome tvu imam i firestick pa cu na njega isti mi vrag. Odem na firestick i u playstore trazim moja webtv i ne mogu da ga nadjem. Znači ne moze na tizen osu da se nadje i ne moze na playstoru da se nadje da ga skinem, aktiviram i gledam. Ne vidim ga uopste da postoji. Da li je neko imao sličan problem.
PS. u mame u prizemlju sam nekada davno skinuo Moja webtv na xiaomi mibox i tu vidim da postji skinuta app, ali kada odem na playstore opet ne mogu da ga nadjem.
Hvala ti drug u svakom slucaju
Imaš dosta firmi u kojima možeš kupiti uređaj uz ugovor sa bh telekomom , direktno u prodavanicama,barem je bilo, znam da je u domodu i beku moglo, a da li još može treba se raspitatiNaslovnica wrote: ↑22/01/2025 20:00 Hoće li biti kakvih tableta u ponudi mimo ovoga u trenutnoj ponudi, zna li neko?
Nisam za to znao, prvi put čujem?!sencobih wrote: ↑23/01/2025 08:33Imaš dosta firmi u kojima možeš kupiti uređaj uz ugovor sa bh telekomom , direktno u prodavanicama,barem je bilo, znam da je u domodu i beku moglo, a da li još može treba se raspitatiNaslovnica wrote: ↑22/01/2025 20:00 Hoće li biti kakvih tableta u ponudi mimo ovoga u trenutnoj ponudi, zna li neko?
Haj,pa javi i nama može li da znamoNaslovnica wrote: ↑23/01/2025 09:38Nisam za to znao, prvi put čujem?!sencobih wrote: ↑23/01/2025 08:33Imaš dosta firmi u kojima možeš kupiti uređaj uz ugovor sa bh telekomom , direktno u prodavanicama,barem je bilo, znam da je u domodu i beku moglo, a da li još može treba se raspitatiNaslovnica wrote: ↑22/01/2025 20:00 Hoće li biti kakvih tableta u ponudi mimo ovoga u trenutnoj ponudi, zna li neko?
Provjeriću u Domodu.
Hvala!
trazi da ti puste koliko moze, vidis da je do 50 Mbps moguca-Chesterfield- wrote: ↑21/01/2025 22:52 https://ibb.co/pdsWKhb
https://ibb.co/gwtVJ6fnivla wrote: ↑23/01/2025 13:49trazi da ti puste koliko moze, vidis da je do 50 Mbps moguca-Chesterfield- wrote: ↑21/01/2025 22:52 https://ibb.co/pdsWKhb
Yepsarajevosa wrote: ↑24/01/2025 12:05 Danas mi se resetovao wifi na Huawei routeru, vratio se njihov wifi naziv i lozinka ??
Zašto? Evo izgleda komplet router resetovan čim mi na pocetnoj trazi da definisem wifi naziv lozinkuPandakonda wrote: ↑24/01/2025 12:06Yepsarajevosa wrote: ↑24/01/2025 12:05 Danas mi se resetovao wifi na Huawei routeru, vratio se njihov wifi naziv i lozinka ??
Ne znam zasto se desilo, ali sam samo htio potvrditi ovo sto si pitao da ako se ruter resetuje odna ti ide ona njihova sifra i user sto ti dođe na poleđini kutije od ruterasarajevosa wrote: ↑24/01/2025 12:08Zašto? Evo izgleda komplet router resetovan čim mi na pocetnoj trazi da definisem wifi naziv lozinkuPandakonda wrote: ↑24/01/2025 12:06Yepsarajevosa wrote: ↑24/01/2025 12:05 Danas mi se resetovao wifi na Huawei routeru, vratio se njihov wifi naziv i lozinka ??
Bilo je dnevnih prekida interneta po par sekundi, da li imao jos neko tih problema?
Reset rupica, nisam to sigurno slučajno pritisnuoPandakonda wrote: ↑24/01/2025 12:21Ne znam zasto se desilo, ali sam samo htio potvrditi ovo sto si pitao da ako se ruter resetuje odna ti ide ona njihova sifra i user sto ti dođe na poleđini kutije od ruterasarajevosa wrote: ↑24/01/2025 12:08Zašto? Evo izgleda komplet router resetovan čim mi na pocetnoj trazi da definisem wifi naziv lozinku
Bilo je dnevnih prekida interneta po par sekundi, da li imao jos neko tih problema?![]()
Da nisi slucajno kliknuo ono dugme sto svi ruter ima za reset ? Ono skroz malo ?
AKo ima optika moze i puno vise od 100Mbpsmade_in_sarajevo wrote: ↑24/01/2025 21:50 Zna li neko butmir kako je pokriven optikom, ustvari moze li se dobaciti 100mbita i vise interneta na moja tv?
Zgrada Butmir ima optiku.made_in_sarajevo wrote: ↑24/01/2025 21:50 Zna li neko butmir kako je pokriven optikom, ustvari moze li se dobaciti 100mbita i vise interneta na moja tv?
Isto i kod mene (na računaru gledao Discovery) znači negledljivo. Baš se neko mora potruditi da ovakav nered napravi sa jednom jednostavnom aplikacijom za strimnauticamid wrote: ↑22/01/2025 19:58 Koji je klinac sa moja web tv?
Slika i ton nisu uskladjeni, ako nije pola minute ili cak i minutu.
Ton skoro minutu brza u odnosu na sliku.