Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Point.

#24926 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Don't look up.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#24927 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

Mnogo je dupeuvlakača, i previše. A ovima trebaju takvi da radi par sendviča bezpogovorno izvrsavaju naredba. Normalan pametan insan ako nesta nije uredu, postavio bi pitanje zasto ili zbog cega a dupleuvlakaci zbog sendviča ne postavljaju pitanja samo se naguze. Uvjek bilo i bit će.
Hendrix

#24928 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Hendrix »

pici wrote: 22/01/2025 12:37 Mnogo je dupeuvlakača, i previše. A ovima trebaju takvi da radi par sendviča bezpogovorno izvrsavaju naredba. Normalan pametan insan ako nesta nije uredu, postavio bi pitanje zasto ili zbog cega a dupleuvlakaci zbog sendviča ne postavljaju pitanja samo se naguze. Uvjek bilo i bit će.
Mene ne brinu uvlakaci, njih je lako razumjeti. Ali ljudi koji uprkos svemu nadju izgovor jer su toliko duboko u ovom kultu licnosti i nekakve borbe protiv "elite". To je strasno.

Imas ih na ovoj temi, Bosanci. Sutra da Trump oficijelno proglasi fasizam nasli bi nesto, ma on se sali. Namjerno vas trola ovo ono.
TAFKAP

#24929 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by TAFKAP »

pih, kako ga maši onaj za koji cenat...
Sanjarko

#24930 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Sanjarko »

Pa meni na forumu gasene teme u vezi ovoga kada sam tokom Korona sr*nja mnogi su se slozili sa mnom i malo ko je moderatore itd prozvao u vezi toga i oni koji su to uradili neki su trajni/perma ban dobili.

Bez razloga po meni, i nisam presutio to, jos su mi neke teme gasene trajno od brisanja pa do zakljucavanja.

Slao email moderatorima itd, ali tad je forum bio u sastavu Klix website. To je flagrantno bilo krsenje ljudskih prava na slobodu izrazavanja itd. Forum jeste privatni ali imaju zakoni koji su iznad i pravilnika foruma bez obzira sto je privatni forum.

A nije mi se samo ovdje to desavalo. Cak sam na jednom stranom forumu trajno bio baniran nakon sto su me vrijedzali raznim uvredama na vjerskim osnovama, a kad sam im podviknuo i rekao da mi to imaju u facu da kazu internet i tastaturni ratnici perma/trajni ban dobio.

Zalio sam se Americkoj nekoj agenciji u vezi toga. Sada na tom forumu nisam perma/baniran, kao vlasnik foruma mi ukinuo perma/trajni ban, a ko zna sta je bilo iza kulisa sve.

PS. Imam i stalker ovdje na forumu koji me malo malo vrijedza. Samo mu izbrisu profil i on opet aktivira novi i nastavi po svome.

Sad hoce li moderatori itd ovo dopustiti da ostane zabiljezeno trajno kao opomena itd ne znam, do njih je i na njihovu cast itd ide ako nedopuste.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#24931 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

Hendrix wrote: 22/01/2025 12:42
pici wrote: 22/01/2025 12:37 Mnogo je dupeuvlakača, i previše. A ovima trebaju takvi da radi par sendviča bezpogovorno izvrsavaju naredba. Normalan pametan insan ako nesta nije uredu, postavio bi pitanje zasto ili zbog cega a dupleuvlakaci zbog sendviča ne postavljaju pitanja samo se naguze. Uvjek bilo i bit će.
Mene ne brinu uvlakaci, njih je lako razumjeti. Ali ljudi koji uprkos svemu nadju izgovor jer su toliko duboko u ovom kultu licnosti i nekakve borbe protiv "elite". To je strasno.

Imas ih na ovoj temi, Bosanci. Sutra da Trump oficijelno proglasi fasizam nasli bi nesto, ma on se sali. Namjerno vas trola ovo ono.
Da nema sljedbenika, nebi bilo ni ovih kulnih licnosti... znas da je loše, osjecas da je nerazumno, gnušaš se takvih al preovladava sendvič i kad skontas, zivotinje su na mnogo vecem nivou od takvih insana. Vlast ne kvari ljude vec privlaci one koji su vec pokvareni.
kuglanje_ze

#24932 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kuglanje_ze »

Hendrix wrote: 22/01/2025 12:26 Musk uradi sieg heil i to dva puta i svi se satrase da ne kazu sta to bi. Te od srca se zahvalio, te lafo uzbudjen bio...pa malo kao autizam. Mediji to zovu neobicnim pozdravom, koji cirkus pa ovo je van svake pameti.

Halo ba. Pa dokle vise pretvaranje u pm?

Sve mi je sada jasno kako je Hitler uspio uvjeriti shvabe da gasom guse zidove. Pogledaj ove uvlakace danas i koje izgovore kopaju ne bi li okrenuli kontra.
Malo Heil Trump, malo kupuje Tik Tok... Kakva igranka
jeza u ledja

#24933 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Haris.ba wrote: 22/01/2025 10:08
jeza u ledja wrote: 22/01/2025 10:03 Prijatelju, Trump je tu jos 4 godine i onda zdravo.

Osim ako, jel…

Sve odluke ovakve vrste prolaze kroz procese odobravanja kojekakvih agencija, organizacija, kuraca palaca. Dok oni isprintaju prve mape sa novim nazivima vec ce proci 4 godine.
Ovo za Meksicki Zaljev garantujem ti za par godina niko se nece sjecati. Bice do tad milion drugih gluposti da se raja s njima zamajava.
Hajd barem si priznao da ce od sada biti.
Na google mapsu ce biti inace im idu sankcije.

A, za 4 godine vidjecemo.
Sta sam "priznao"? Ne kontam?

Sta ce biti na Google Mapsu? Mislis kad ukucam "Gulf of Mexico" ili "Mt. Denali" nece mi nista izbaciti? :lol:
Cuj bice im sankcije.... :-)
Tebi je ocigledno tesko razumjeti da americki sistem nije centralizovan niti funkcionise kao jedno tijelo. Postoji milion paralelnih nivoa vlasti i institucija, svaka sa svojim setom pravila. Upravo Denali je imao dva naziva istovremeno decenijama u ovisnosti koga pitas i cije karte gledas.

Ja ponavljam - ovo su gluposti o kojima necemo pricati za godinu-dvije. Pricacemo o drugim glupostima.
JovicSA

#24934 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by JovicSA »

:lol: Evo novog heroja... :thumbup:
Danski političar Anders Vistisen poslao je izuzetno oštru poruku američkom predsjedniku Donaldu Trumpu tokom sjednice Europskog parlamenta u Strasbourgu 21. januara, reagirajući na njegovu ponudu o kupovini Grenlanda.

Vistisen je istakao da Grenland, koji je već 800 godina dio Danskog kraljevstva, nikada neće biti na prodaju. U svom obraćanju, Vistisen je rekao:

"Dragi predsjedniče Trump, slušajte vrlo pažljivo. Grenland je dio danskog kraljevstva 800 godina. On je sastavni dio naše zemlje. Nije na prodaju. Dozvolite mi da to izrazim riječima koje biste mogli razumjeti: Gospodine Trump, odje**te."
Samo je pitanje vremena kada će ljudi skontati da je Trump običan klaun kojem treba u lice reći da odjebe i on njegovi iz MAGA kulta.

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#24935 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Truba wrote: 22/01/2025 09:05 to je kod nas sporazumno 3 godine
cemu dozivtoni
zato što je između ostalog naručivao i ubistva preko takozvanog 'dark weba'

a on je oslobođen kao 'protuusluga' libertarijancima :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#24936 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

auuu gadan lik
kako ti znas za njega
:cry:
Malisa11

#24937 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Malisa11 »

jeza u ledja wrote: 22/01/2025 13:25 Sta ce biti na Google Mapsu? Mislis kad ukucam "Gulf of Mexico" ili "Mt. Denali" nece mi nista izbaciti?
Ma pusti ba ljude. Ne kontaju. Sta mi sada treba turKima da uputimo sankcije jer Sarajevo zovu saraybosna? wtf?
zilog

#24938 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

jeza u ledja wrote: 22/01/2025 13:25
Haris.ba wrote: 22/01/2025 10:08
jeza u ledja wrote: 22/01/2025 10:03 Prijatelju, Trump je tu jos 4 godine i onda zdravo.

Osim ako, jel…

Sve odluke ovakve vrste prolaze kroz procese odobravanja kojekakvih agencija, organizacija, kuraca palaca. Dok oni isprintaju prve mape sa novim nazivima vec ce proci 4 godine.
Ovo za Meksicki Zaljev garantujem ti za par godina niko se nece sjecati. Bice do tad milion drugih gluposti da se raja s njima zamajava.
Hajd barem si priznao da ce od sada biti.
Na google mapsu ce biti inace im idu sankcije.

A, za 4 godine vidjecemo.
Sta sam "priznao"? Ne kontam?

Sta ce biti na Google Mapsu? Mislis kad ukucam "Gulf of Mexico" ili "Mt. Denali" nece mi nista izbaciti? :lol:
Cuj bice im sankcije.... :-)
Tebi je ocigledno tesko razumjeti da americki sistem nije centralizovan niti funkcionise kao jedno tijelo. Postoji milion paralelnih nivoa vlasti i institucija, svaka sa svojim setom pravila. Upravo Denali je imao dva naziva istovremeno decenijama u ovisnosti koga pitas i cije karte gledas.

Ja ponavljam - ovo su gluposti o kojima necemo pricati za godinu-dvije. Pricacemo o drugim glupostima.
Joj tebe, zar nije, u Google Maps-u, obavezno kucati engleske nazive svega? :lol:

Moras ukucati Germany, jer kad ukucas Deutschland, ili, zamisli, Njemacka - nista ti ne izbaci. Moraju, jer, ovaj, sankcije... :pisnuo:

Ljudi, kao da nikad nisu otvorili Google Maps...
DonieBrasco

#24939 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by DonieBrasco »

Koja je ovo šifra.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#24940 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Image

samokodnasssss
ultima_palabra

#24941 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

Velkoski wrote: 22/01/2025 15:35 Image

samokodnasssss
On je tek kasno navecer skontao o cemu je ova pricala jer je vidio u medijima :mrgreen: Dosadjivao se dok je bio tamo...
TAFKAP

#24942 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by TAFKAP »

GandalfSivi wrote: 22/01/2025 04:04 U ostalim vijestima, neki “hriscani”, ce goriti u paklu…

rezultat:
Image

Image
Vise je muda ova zena imala nego pola Amerike :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#24943 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

ultima_palabra wrote: 22/01/2025 15:50

On je tek kasno navecer skontao o cemu je ova pricala jer je vidio u medijima :mrgreen: Dosadjivao se dok je bio tamo...
al' 100% :lol:
Labirint

#24944 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Labirint »

ultima_palabra wrote: 22/01/2025 15:50
Velkoski wrote: 22/01/2025 15:35 Image

samokodnasssss
Ovaj Vens ili kako već mu je u jednom momentu pokušao "išaretit" al' suviše je narandža mozgom bila na drugom mjestu. :D
Peacean

#24945 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Peacean »

Isner

#24946 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Isner »

Kad bi se u našem obrazovnom sistemu i školama ovoliko promovisala gej lezbo orijentacija, kad bi svaka naša serija i film bila zabiberena pederlukom a bilo koji novi roman morao imati sve ovo navedeno u sebi i mi bi na ulici slavili skidanje zastave duginih boja i neke njegove mjere koje više ne dozvoljavaju bolesniku od 30 godina da se ponaša kao žena i da mu se podilazi u njegovoj bolesti...
JovicSA

#24947 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by JovicSA »

Isner wrote: 22/01/2025 16:48 Kad bi se u našem obrazovnom sistemu i školama ovoliko promovisala gej lezbo orijentacija, kad bi svaka naša serija i film bila zabiberena pederlukom a bilo koji novi roman morao imati sve ovo navedeno u sebi i mi bi na ulici slavili skidanje zastave duginih boja i neke njegove mjere koje više ne dozvoljavaju bolesniku od 30 godina da se ponaša kao žena i da mu se podilazi u njegovoj bolesti...
Samo što kod Trumpa to nije ideološki već zbog interesa. Da mu su mu nosioci tih ideologija ponudili više i bolje od ovih drugih koji se protive on bi danas u white house unio stotinu zastava duginih boja.
JovicSA

#24949 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by JovicSA »

jeza u ledja wrote: 22/01/2025 17:02
Pa fino, samo populizam i ništa više. Jebe se njega za zdrastvo, malu porodicu z Americi...smiješno je vjerovati ako je do sada iko vjerovao u to da će malom čovjeku bio on demokrata ili republikanac biti bolje.
harisl

#24950 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by harisl »

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/trum ... /250122093

Da je umro, Eric Nelson bi se okreto u grobu...

Nema nista gore nego naprijed- nazad, vrlo opasno, jer za 20 godina ce se morati traziti neki razlog, a na kraju i neka zrtva, jer nece biti opipljivog napretka i neko mora platiti za to. A ovo sto radi Trump je definicija naprijed- nazad, ponisti sve sto je bilo prije, obrati paznju samo na nebitne stvari i ulozi sav napor da potkopas temelje, niko nema pojma zasto ali ti, o veliki vodjo, ti mora da znas i to je dovoljno...

I dijeli, sve izdijeli, zavadi toliko da steta bude sto veca, da se ne moze popraviti vise nikada, pocijepaj SAD na pola, zavadi citav svijet sa SAD-om.

I ispitaj sta znaci svaki zarez, nadji svaki moguci izvor kontroverzi... "Sve osobe rođene ili naturalizovane u Sjedinjenim Državama, i koje podliježu njihovoj jurisdikciji, državljani su Sjedinjenih Država i države u kojoj borave", mozda osobe koje su rodjene u SAD-u, uvedene u knjige SAD-a, uvedene u sistem SAD-a, mozda opet te osobe nekako ne "podliježu jurisdikciji SAD-a", treba ih izbaciti iz SAD-a, mada je Sud rekao da je to protiv Ustava, treba jer to valjda nekako pokazuje snagu dok se izivljavas na tek rodjenim (valjda da se svetis roditeljimapreko te djece), a ne das ni da ih ti roditelji pobace prije rodjenja, valjda ti trebaju za predstavu, sta li...
Post Reply