Ko pokazuje sporost? Madjari?
Ovaj paket jos nije u BIH, barem po informacijama sa trakcinga.
Moderator: anex
Kako nije u BiH,jer fino stoji na trackingu
Next facility uopste ne znaci da je carinjenje. Prevedi rijec sve ce ti se kazati samoupitan wrote: ↑20/01/2025 20:03Kako nije u BiH,jer fino stoji na trackingu
16.01.2025 u 10:00 Transport to next facility
13.01.2025 u 05:04 Pošiljka stigla na aerodrom,(osim ako nije ovo lažno pokazivanje)
12.01.2025 u 16:31 polazak leta
11.01.2025 u 14:00 paket stigao na aerodrom,čeka let
U ovome slucaju spori smo mi u BiH,sto meni nije veliko iznenadjenje...
Kada se pojavi ovo next facility - obicno naredni dan bude carinjenje zavrseno,a bila je subota i valjda su to danas zavrsili..
Nisam to mi rekao,nego nakon ovog next facility obicno nakon dan ili dva iduca stepenica je carina...bubobih wrote: ↑20/01/2025 21:13Next facility uopste ne znaci da je carinjenje. Prevedi rijec sve ce ti se kazati samoupitan wrote: ↑20/01/2025 20:03Kako nije u BiH,jer fino stoji na trackingu
16.01.2025 u 10:00 Transport to next facility
13.01.2025 u 05:04 Pošiljka stigla na aerodrom,(osim ako nije ovo lažno pokazivanje)
12.01.2025 u 16:31 polazak leta
11.01.2025 u 14:00 paket stigao na aerodrom,čeka let
U ovome slucaju spori smo mi u BiH,sto meni nije veliko iznenadjenje...
Kada se pojavi ovo next facility - obicno naredni dan bude carinjenje zavrseno,a bila je subota i valjda su to danas zavrsili..

Kako ti nije jasno?
Ovo je ok,misljenja sam da nisu azurirali i da stoji kod nas na carini...

Kao, da je bitno hoce li doci u ponedeljak il u srijedu. Daj nam neku recenziju robe mani poste i ko koliko dana drzi jel tu jel tamo jel krenula jel prosla dje stala sto nije tačno u dan itd.upitan wrote: ↑21/01/2025 07:40Ovo je ok,misljenja sam da nisu azurirali i da stoji kod nas na carini...
Jer nije mi se jos uvijek desilo da treba vise od dva dana paketu od Madjarske do nas.
Super pošalji nam sta si kupio i kakva je roba
Imam lenovo gm3, narucio sa aliexpresa prosle godine zvuk predobar, jedino se ponekad ugase tokom rada ili recimo kad gledam yt i pauziram, vrlo brzo se ugase, volio bih da baterija malo duze izdrzi i cak i razmisljam da kupim i te gm2 nek se nadju...gm3 bile oko 30 KM...JoseMujica wrote: ↑20/01/2025 09:34 evo par điđa što sam uzeo i koje su odlične
Lenovo GM2 PRO Wireless Earbuds with Hi-Fi Sound, HD Call Clarity & Intelligent Noise Cancelling - Rechargeable 350mAh Battery
top sluške za manje od 8 eura
Men'S Vintage Casual Ankle Boots 23 eura
top kožne cipele, al nisu za mumine...svinjska koža
Portable LCD Digital Luggage Scale - 110lbs/50kg Capacity 4 eura
ručna vaga pogodna za vaganje prtljaga...ko puno leti korisna stvar
Portable Clothesline Cord, Adjustable 7.92meter Camping Clothesline
štrik za kampovanja 3 eura...ko kampuje korisna stvar
Extra-Thick Self-Inflating Double Sleeping Pad with Built-in Pillow & Foot Pump 40 tak eura
isto za kampere....ima ugrađenu nožnu pumpu...napuše se za minut
https://share.temu.com/zeJQBjyHIAAIsaiah4110 wrote: ↑21/01/2025 10:22
Imam lenovo gm3, narucio sa aliexpresa prosle godine zvuk predobar, jedino se ponekad ugase tokom rada ili recimo kad gledam yt i pauziram, vrlo brzo se ugase, volio bih da baterija malo duze izdrzi i cak i razmisljam da kupim i te gm2 nek se nadju...gm3 bile oko 30 KM...
Hvala, ove od 24 eura mi se bas svidjaju, nikad nisam naletio na soundpeats, stavim ih u korpu i ulaze u uzi izbor, opcenito ponuda je ogromna, gledao i neke awei, pa cak i hyndai...opcenito zicane sam vise volio, ali svake pola godine prekid na kablu bile to sony ili neke od 4-5 dolara sa alija...i ove su mi bolja opcija za trcanje...Emojti wrote: ↑21/01/2025 10:52https://share.temu.com/zeJQBjyHIAAIsaiah4110 wrote: ↑21/01/2025 10:22
Imam lenovo gm3, narucio sa aliexpresa prosle godine zvuk predobar, jedino se ponekad ugase tokom rada ili recimo kad gledam yt i pauziram, vrlo brzo se ugase, volio bih da baterija malo duze izdrzi i cak i razmisljam da kupim i te gm2 nek se nadju...gm3 bile oko 30 KM...
https://share.temu.com/8dDdj3t1ZaA
S njima nema greske, imas brdo recenzija o Free2classic i Air 3 Deluxe HS.
Ja imam od soundpeatsa free2classic, mini pro, air 3 deluxe hs. Takodjer QCY i Baseus su odlicnog kvaliteta.
Imam QCY QS2 jos od 2018 i dalje rade, QCY T13 od 2020 i dalje top.
Bit ce da je tako,jutros oko 9h stiglo na carinu...