Narod i Pravda (Konakovic)

palermo

#38526 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by palermo »

Chmoljo wrote: 20/01/2025 22:55
palermo wrote: 20/01/2025 22:40
Pa jebem mu.misa, zar je dotle doslo....haj dobro, dosta za veceras...barem od.mene
vidim. završavaš emisiju ko avdo.
Jok bolan, odoh spavat, a ti ako se jos kakve doskocice sjetis, samo napisi.....sutra sabahom je pogledam...
zlajci

#38527 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by zlajci »

Zombi_Rex wrote: 20/01/2025 20:21 Ponavljam, mentora se ne sjeda samo onaj ko nije pisao zvrsni rad i dobio je diplomu preko nekoga.
U potpunosti se slazem.

Neshvatljivo je da se bilo tko na kugli zemaljskoj ne sjeca mentora profesora. I meni je 17.godina od diplomiranja, ne da se sjecam mentora vec i svih clanova komisije. Sjecam se imena svih profesora.
Rasprava je o necem neobjasnjivom.
Qler

#38528 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Qler »

Ja se sjećam mentora, al da me ubiju ne znam ime ni jednog drugog u komisiji.. Al mi je mentor dobar čova :)
Sid the sloth

#38529 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Sid the sloth »

Ja se ne sjecam imena mentora :D Sjecam se asistenta s kojim sam radio i komunicirao ali mentora "na papiru" (profesora) se ne sjecam :D
Komisije jos manje, ne sjecam se ni datuma diplomiranja, samo godine i to jedva :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#38530 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

Chmoljo wrote: 20/01/2025 22:35
palermo wrote: 20/01/2025 21:52
Chmoljo wrote: 20/01/2025 21:49

Standardno nakukavanje. Garant si sorbonu zavrsio pa bi te neko prepoznao.

:lol:
Bogami se brukas....al tvoja stvar.

P.S nisam zavrsio na Sorboni...
Znam, nego u mehmeda spahe.
:lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#38531 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Chmoljo »

palermo wrote: 20/01/2025 23:05
Chmoljo wrote: 20/01/2025 22:55
palermo wrote: 20/01/2025 22:40
Pa jebem mu.misa, zar je dotle doslo....haj dobro, dosta za veceras...barem od.mene
vidim. završavaš emisiju ko avdo.
Jok bolan, odoh spavat, a ti ako se jos kakve doskocice sjetis, samo napisi.....sutra sabahom je pogledam...
Nije doskocica vec utvrdjivanje cinjenicnog stanja.
made_in_sarajevo

#38532 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by made_in_sarajevo »

znaci ipak je Dino ubio SDA glasnogovornika cim se hvata samo za mentora. Ono bas je bitno znas li ime mentora jos pogotovo politicari gdje znaju hiljadu ljudi. Reci cemo ipak fula teska Avde da pokusa ispasti pametan. E cuj ne sjeca se ili nece da kaze ime mentora i to je problem :mrgreen:
mali_balon

#38533 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

Znaci nista mu ne mogu nicim (silne afere, katerli, pasosi, hdz dodik itd itd)i sad hajmo probat sa mentorom....koji je to jad i cemer zelenih zohara
muha_sa

#38534 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by muha_sa »

Ne sjecam se ni ja koji sam sve fakultet završio :-) taman završim ekonomski i ne odmorim hajd skidaj skelu pa na pravo :D
muha_sa

#38535 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by muha_sa »

Sa Dininog fejsa skidoh.

Facebook
Elmedin Dino Konakovic
·
"Izdajnik! "Zagrebački sluga" "Dodikov Bošnjak" "Dao HDZ-u" "Dao SNSD" "Tito i Dino" "drug kartel" "drogenbos" "pranje novca" "namješta posao kumu" "dao novac da ode za stan" i još mnogo brutalnih laži.
Tokom godina.
Zato sam došao u emisiju, da ljudi mogu čuti i vidjeti istinu.
Ko nije gledao, neka klikne na emisiju ispod 😉
Ima zanimljivih ekonomskih informacija.
Kako se "izvozi" program, a oni uzimaju pare od Vučića.
Hoće li Vučić kao vlasnik prava ukinuti signal Hayata u BiH?
Postoje i ekonomski savjeti, odlični 🖐️
I neću ti reći ime mog mentora da me mučiš!! 😎
Knjiga pada na 6 slova - MENTOR!
Nadam se skorom pozivu i nastavku razgovora

mali_balon

#38536 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

muha_sa wrote: 21/01/2025 07:23 Ne sjecam se ni ja koji sam sve fakultet završio :-) taman završim ekonomski i ne odmorim hajd skidaj skelu pa na pravo :D
Bitno je da se sjetis mentora....dobro vama metuzalemima halalimo i ako se je sjecate :lol: : :run:
muha_sa

#38537 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by muha_sa »

mali_balon wrote: 21/01/2025 07:29
muha_sa wrote: 21/01/2025 07:23 Ne sjecam se ni ja koji sam sve fakultet završio :-) taman završim ekonomski i ne odmorim hajd skidaj skelu pa na pravo :D
Bitno je da se sjetis mentora....dobro vama metuzalemima halalimo i ako se je sjecate :lol: : :run:

Sjecam se nadzornog organa--malo malo "stavljaj majstore šljem kad si na skeli" :lol:
mali_balon

#38538 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

muha_sa wrote: 21/01/2025 07:31
mali_balon wrote: 21/01/2025 07:29

Sjecam se nadzornog organa--malo malo "stavljaj majstore šljem kad si na skeli" :lol:
To si garant polagao sigurnost na radnom mjestu :lol:
aCme

#38539 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by aCme »

muha_sa wrote: 21/01/2025 07:28 I neću ti reći ime mog mentora da me mučiš!!
Na stranu sve, ali ovako bahato ponašanje ne priliči ministru. Ovako se truje sistem.

E čuj ti to, on sad neće u inat reći ko mu je bio mentor :lol:

Jebote tvoja diploma i mentor, priča oko tog će biti zanimljiva 5-6 dana i više se neće o tome pričati.
Styling

#38540 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

A, zašto je ime mentora toliko relevantno zelenašima? Možda da se pokuša pokriti bruka i odvući pažnja sa skandaloznog fake Hamasovog pisma organizovanog od strane materinog sina i ovog novinarskog otpada? To bi pravog patriotu trebalo interesovati.

Ali, avaj, zelenaši više vole mahalu i triviju od ključnih i bitnih stvari. Zato i jesu propali kao žeton.
made_in_sarajevo

#38541 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by made_in_sarajevo »

jutros jedan koji nije SDA ali mora braniti bosnjake od izdaje, pjeni za mentora. znaci definitivno ih je covjek ispreskako kad od svih tema, emisije od 1h i nesto, ime mentora je drzavni problem :lol:

jos nisam cuo kakve su to izdaje, sta su prodali, sta su dali nekome, srpski svet i ostale gluposti koje mu tovare.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#38542 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

Styling wrote: 21/01/2025 07:56 A, zašto je ime mentora toliko relevantno zelenašima? Možda da se pokuša pokriti bruka i odvući pažnja sa skandaloznog fake Hamasovog pisma organizovanog od strane materinog sina i ovog novinarskog otpada? To bi pravog patriotu trebalo interesovati.

Ali, avaj, zelenaši više vole mahalu i triviju od ključnih i bitnih stvari. Zato i jesu propali kao žeton.
pitanje je i zašto ministar, kad već priča o institucijama i njihovom jačanju, to nije prijavio i nije suspendovao cijelu ambasadu? Ako je zaista bilo ovako, kako je Kifla rekao, ovo nije prekršaj već teže krivično djelo i pitanje nacionalne sigurnosti.

A on vodi to Ministarstvo, dakle njegov OOUR i njegova odgovornost su dešaavanja u okvirima tog organa.

pustite se više tih sektaških priča da nemilice hračete samo one koji vam smetaju u harčenje budžeta i rastaljivanju, a žmirite na sve što vaše gazde rade.

Ako već ganjaš nekakve principe onda ih primjenjuj na svima, a ne selektivno i po trenutnim spin potrebama. Ovako, istu muziku svirate ko i Don Neonkova botovija...samo daj meni, da mi niko ne smeta i dok je meni dobro svijet je holivudska safunjara :-)

to su sve ideali Putinovog i Vučićevog sveta!
drug_profi

#38543 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Nisam baš ni siguran kakve on ovlasti uopšte ima jer je to kod nas nešto jako zapetljano. Volio bih i ja da znam zašto se taj slučaj nije istjerao do kraja.
JoseMujica

#38544 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

drug_profi wrote: 21/01/2025 08:37 Nisam baš ni siguran kakve on ovlasti uopšte ima jer je to kod nas nešto jako zapetljano. Volio bih i ja da znam zašto se taj slučaj nije istjerao do kraja.
nije ga ni otvorio

a kao ministar ima ovlast da barem pozove ambasadora ili bilo kojeg službenika Ministarstva na razgovor i driblanje u Sarajevo...da pokrene disciplinski postupak itd.

tako da mogu zaključiti da ovo Kiflino laprdanje je jednako Avdinom laprdanju i samo služi za pljuvačine i obmanjivanja javnosti :-)

Pri tome treba imati u vidu da je Avdo novinar, a ovaj je ministar...Avdo, kakav god da je, nema istu odgovornost koju ima Kifla

Avdo ti se ne sviđa, ne pališ Hayat na TV-u, a Kiflu gledaš svaki dan i Kifla donosi odluke koje se tiču svih nas i naših života
Chmoljo

#38545 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Chmoljo »

Avdo itekako ima odgovornost jer je covjek bio upetljan u rad OSA. Nije on novinarcic zeljan senzacije i klikova. Lik sa agendom, finansiran opranim parama.

Sto se tice pisma, nisam siguran koliko je sad pametno trehati oko toga dok ne bude imenovan novi ambasador USA. Pogotovo nije bilo pametno trehati oko toga kada je vladala antihamas histerija (opravdano ali nije dio cijele slagalice).

Pogotovo kada imas prijateljsku peleg, kabirija i ostale dobronamjernike koji bi tobom najradije pognojili zemlju.
JoseMujica

#38546 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

de ba Comoki ne pomaži ovoj botoviji :lol:

Avdo je novinar, nije ministar...Avdo radi za sebe, a ministar bi trebao raditi za državu.....ono što se dešava u Ministarstvu nije Avdina odgovornost već ministrova, a kolko znam u Kataru imamo ambasadora Semira Halilovića...tako barem stoji na webu Ministarstva....sad dokle mu je mandat stvarno ne znam...to bi trebali znati ovi Kiflini sendvičari
Malisa11

#38547 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Malisa11 »

Chmoljo wrote: 21/01/2025 08:57 finansiran opranim parama.
Meni samo nije jasno zasto ga konakovic nije upitao detaljno o finansijama. Ok Avdo, nemas primanja, kako placas novinare/saradnike/uduruzenje, mjesecno za porodicu i zivot? Neka je to 5.000KM mjesecno, odakle ti pare?
Sanjarko

#38548 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Sanjarko »

Šta je problem reći ime mentora? Ne kontam.

Isto tako Dino je kako znam završio drugi fakultet od potrebnog za poziciju ministra vanjskih poslova.

Ne znam odkud on uopšte na toj poziciji. Eno jutros Efendić kaže da oni su bili uvijek protiv imenovanja i Nešića i Dine.
Altsa

#38549 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Altsa »

Malisa11 wrote: 21/01/2025 09:12
Chmoljo wrote: 21/01/2025 08:57 finansiran opranim parama.
Meni samo nije jasno zasto ga konakovic nije upitao detaljno o finansijama. Ok Avdo, nemas primanja, kako placas novinare/saradnike/uduruzenje, mjesecno za porodicu i zivot? Neka je to 5.000KM mjesecno, odakle ti pare?
Zena mu dobro zaraduje :D A Konakovic se pravi blesav. Da je zavrsio faks regularno ne bi pravio budalu od seba sa mentorom nego bi rekao kako se zove i idemo dalje.
Last edited by Altsa on 21/01/2025 09:16, edited 2 times in total.
Chmoljo

#38550 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Chmoljo »

pa jest mujice, i risto đogo je je bio samo novinar i satiričar.

ne umanjujem ja odgovornost koju neko nosi kao ministar, to se podrazumijeva. ali vrlo je opasno avdu i ostale sluge mračnjaka zanemarivati kao benigne ili kao nešto što se prešalta na kanalu.

ne prešalta se jarane, jer se ta priča pojavi na poslu, na kafi, na fanilijarnom okupljanju. avdo je trenutno više influenser nego novinar. i nisam sarkastičan. čovjek kreira narative, smišljeno i pod palicom. nije klasika novinar koji ti izbaci činjenice, pa je na tebi da ocjeniš je li u pravu ili nije. izgleda da je i on zaboravio šta je, pa se preračunao sa ovim zvanjem kifle na duel, jer ga je izgubio. da ne govorim da se od kakofonije bot brigade konstantno previđa da ništa od ozbiljnih optužbi koje je plasiro prema dini ne da nije dokazao, nego se uopšte o istim više ne priča.

mada ostajem pri tome da ne treba sada Avdu progoniti, najviše zbog toga što sam za očuvanje visoke demokratičnosti koja postoji na probosanskoj političkoj sceni.

a također da podsjetim gadljive na njih dvojicu koji se ljagaju: i to je mnogo bolje, miljama i svjetlosnim godinama, od baje koji te jednim potezom ugasi ako se uzjebeš.
Post Reply