Neradna nedjelja u FBiH
Moderator: anex
- drug_profi
#3951 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Ovo je dobar fol samo ako je to način da se pristupi izmjenama ZOR-a i vraćanja prava radnicima koje je Fadil ukinuo.
-
NediM17
#3952 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Maloprije odem nasuti gorivo na EP Pofalici, vidim pise dozvoljeno samousluzivanje.
Kad eto ide puNpadzija, reko' ipak vi sipate.
Kaze sipamo, ali nedjeljom izgibosmo, nema teorije da mi mozemo stici sipati gorivo kol'ko naroda bude unutra u radnji.
Kad eto ide puNpadzija, reko' ipak vi sipate.
Kaze sipamo, ali nedjeljom izgibosmo, nema teorije da mi mozemo stici sipati gorivo kol'ko naroda bude unutra u radnji.
-
zippoo87
#3953 Re: Neradna nedjelja u FBiH
O ti gresni pajseru,pa jos nisi prestao da nagadjas i fulas o meni i da pokusavas na licno da udarasmaha_xy wrote: ↑20/01/2025 10:33Frajer se mijesa u sve a ekonomskim pojmovima nema blage, svi mi pajseri a on hamal za nekog gazdu kojeg prezire, servisira mobitele po Gracanici. Odluke su i za minimalaca i za nedjelju katastrofalne ali ce vrijeme pokazati, dokaz da su lose ne bi branili ni ovi iz Vlade toliko, ako je nesto dobro nemas potrebu da to branis toliko i to vrlo nevjesto.
Pa vidis da jos nisi nista pogodio,zato nemma potrebu ni da repliciram ni da se branim
Ali evo,recimo da si oboje pogodio,da radim za nekog i da servisiram mobitele...je li to lose nesto?
Zakonom zabranjeno biti zaposlen? Zabranjeno servisirati nesto?
Ne razumijem te ekonomski magu,majke mi moje?
Sta ti hoces da pokazes i dokazes u vezi mene?
-
maha_xy
#3954 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Nemam sta dokazati, sam se predstavljas, evo jedanzippoo87 wrote: ↑20/01/2025 14:43O ti gresni pajseru,pa jos nisi prestao da nagadjas i fulas o meni i da pokusavas na licno da udarasmaha_xy wrote: ↑20/01/2025 10:33Frajer se mijesa u sve a ekonomskim pojmovima nema blage, svi mi pajseri a on hamal za nekog gazdu kojeg prezire, servisira mobitele po Gracanici. Odluke su i za minimalaca i za nedjelju katastrofalne ali ce vrijeme pokazati, dokaz da su lose ne bi branili ni ovi iz Vlade toliko, ako je nesto dobro nemas potrebu da to branis toliko i to vrlo nevjesto.
Pa vidis da jos nisi nista pogodio,zato nemma potrebu ni da repliciram ni da se branim
Ali evo,recimo da si oboje pogodio,da radim za nekog i da servisiram mobitele...je li to lose nesto?
Zakonom zabranjeno biti zaposlen? Zabranjeno servisirati nesto?
Ne razumijem te ekonomski magu,majke mi moje?
Sta ti hoces da pokazes i dokazes u vezi mene?
-
Malisa11
#3955 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Nacin komunikacije i razmisljanja obojice je pravi prikaz nas Bosanaca i Hercegovaca. Primitivni, zaostali i sa visokim misljenjem o sebi. Ustvari prosjecni i ispodprosjecni kada se pogleda recimo EU.
- dr_Evil
#3956 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Ljudi sve rade da prikazu BiH kao zemlju slucaj. Evo kazu jos se nije glasilo na kugli zemaljskoj da se narod buni protiv vise para, i vise slobodnog vremena. I onda se to desilo u Bosni. Ono sta nije uspjelo Semiru sa piramidima, uspio je Niksic sa povecanjem minimalca i neradnom nedjeljom. Turisti dolaze iz cijelog svijeta da vide taj narod koji ne zeli pare i slobodno vrijeme. Uskoro se gasi olimpijski muzej i otvara muzej radnickih prava, umjetna inteligencija ce vodit turiste kroz muzej i pokazivati kako se narod borio protiv radnickih prava!
Cijeli grad je okicen parolama "necemo pare dosta nam je od vas kita, narod se pita"!
Cijeli grad je okicen parolama "necemo pare dosta nam je od vas kita, narod se pita"!
-
maha_xy
#3957 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Frajer provicira sve koji su kontra ovoga, omalovazava, ne samo na ovoj temi, pametuje o minimalcu, neradnim nedjeljama, a ustvari bot crvenih. Jbg zivot me naucio sa primitivcima primitvno. Ziv bio
-
Sid the sloth
#3958 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Ma nee, na forumu su sve ovi s druge strane medalje - poduzetnici, pa se bune kako ce im firme propastidr_Evil wrote: ↑20/01/2025 14:50 Ljudi sve rade da prikazu BiH kao zemlju slucaj. Evo kazu jos se nije glasilo na kugli zemaljskoj da se narod buni protiv vise para, i vise slobodnog vremena. I onda se to desilo u Bosni. Ono sta nije uspjelo Semiru sa piramidima, uspio je Niksic sa povecanjem minimalca i neradnom nedjeljom. Turisti dolaze iz cijelog svijeta da vide taj narod koji ne zeli pare i slobodno vrijeme. Uskoro se gasi olimpijski muzej i otvara muzej radnickih prava, umjetna inteligencija ce vodit turiste kroz muzej i pokazivati kako se narod borio protiv radnickih prava!
-
zippoo87
#3959 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Da bi komunicirao sa budalom,moram se spustiti na njegov nivo.NE ZELIM!
Lakse mi se sprdati.
Ja sam dugo na forumu,puno duze nego dezurni botovi i starija i ozbiljnija raja zn ako sam j akroz diskusije.
Sa likovima koji 2 mjeseca trube suplju pricunse ne diskutuje argumentima.
Evo Hakiz prica pucanju ventila nedjeljom.
Kod mene 3 kuce,najstqrija stara 50 godina,nikada nije pukoa ventil ni na jednoj i odvrcu se i zavrcu .
Pukne cijev ali ventil nikada.
I trebam ja sada sa takvim likovima nesto tu ozbiljno kao diskutovati,ne zna ni st ajenventil,ni sta je cijev,ni nista.
Odoh opet malo u zivot,kulirati ovih 5 nickova kojima we zuvot srusio jer ne mogu nesjeljom u TC.
Jos onaj pise imma nesto protiv Sarajeva
Pa nije BiH Sarajevo,dragi ljudi...zivot aima po cijeloj BiH. Niko ziv ne kuka iz drugih gradova...najvise iz Sarajeva i pokoji iz Zenice.
- dr_Evil
#3960 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Ovo je prvi put da se utakmica igra na lijevom terenu, radnicka prava, socijalna pravda, begovat se ne snalazi, poplava. Steta sto nece potrajat! Ali lijepo je bilo svjedociti necemu ovakvom.
-
zippoo87
#3961 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Pa pajseru ,opet si fulao
I kako da ja diskutujem sa tobom,ajde reci molim te????
-
maha_xy
#3962 Re: Neradna nedjelja u FBiH
zippoo87 wrote: ↑20/01/2025 14:56Da bi komunicirao sa budalom,moram se spustiti na njegov nivo.NE ZELIM!
Lakse mi se sprdati.
Ja sam dugo na forumu,puno duze nego dezurni botovi i starija i ozbiljnija raja zn ako sam j akroz diskusije.
Kod mene 3 kuce,najstqrija stara 50 godina,nikada nije pukoa ventil ni na jednoj i odvrcu se i zavrcu .
I trebam ja sada sa takvim likovima nesto tu ozbiljno kao diskutovati,ne zna ni st ajenventil,ni sta je cijev,ni nista.
Odoh opet malo u zivot,kulirati ovih 5 nickova kojima we zuvot srusio jer ne mogu nesjeljom u TC.
Pa nije BiH Sarajevo,dragi ljudi...zivot aima po cijeloj BiH. Niko ziv ne kuka iz drugih gradova...najvise iz Sarajeva i pokoji iz Zenice.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3963 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Vise ljudi u Gracanici kuka zbog neradne nego u Sarajevu. Vi bas imate bogat sadrzaj nedeljom inace..zippoo87 wrote: ↑20/01/2025 14:56Da bi komunicirao sa budalom,moram se spustiti na njegov nivo.NE ZELIM!
Lakse mi se sprdati.
-
kakaljin
#3964 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Prioritet su oni koji sipaju gorivo jer je to glavna djelatnost pumpi ostali neka cekaju
- dr_Evil
#3965 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Pa normalno da vise ljudi kuka u Gracanici. Do sad su radili za manje pare nego Sarajlije i to svih 7 dana u sedmici, valjalo se pohvalit u kafani ko najmanje zaradjuje. A sad propisali da im dizu platu ko i SArajlijama i da nece radit nedjelju, ko ce od sramote medju komsije!
Sta nam djubrad uradise, valja sad sjedit kuci, a jos se moze i klima upalit nema vise smrzavanja ispod deke. Goni crvenu pascad, oni nama komunisticke potvare!
Sta nam djubrad uradise, valja sad sjedit kuci, a jos se moze i klima upalit nema vise smrzavanja ispod deke. Goni crvenu pascad, oni nama komunisticke potvare!
- drug_profi
#3966 Re: Neradna nedjelja u FBiH
-
maha_xy
#3967 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Mozes ti pisati da si Einstein, sa beckim manirima, ali ti si jedna primitivcina obicna, sam sebe predstavljas.zippoo87 wrote: ↑20/01/2025 14:57Pa pajseru ,opet si fulao
I kako da ja diskutujem sa tobom,ajde reci molim te????![]()
-
zippoo87
#3968 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Jesi li ti iz Gračanice?konektovan wrote: ↑20/01/2025 15:00Vise ljudi u Gracanici kuka zbog neradne nego u Sarajevu. Vi bas imate bogat sadrzaj nedeljom inace..zippoo87 wrote: ↑20/01/2025 14:56Da bi komunicirao sa budalom,moram se spustiti na njegov nivo.NE ZELIM!
Lakse mi se sprdati.
Pa nije BiH Sarajevo,dragi ljudi...zivot aima po cijeloj BiH. Niko ziv ne kuka iz drugih gradova...najvise iz Sarajeva i pokoji iz Zenice.![]()
-
zippoo87
#3969 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Nisam Ajnstajn al manire itekako imam,samo sto nisi ti materijal za manire. Ti si pajser. Ziv mi bio,da se opet smijem tvojim glupostima
Fukara je najgori soj drustva.
-
zippoo87
#3970 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Odoh do Etne,da popricam sa rajom trgovcima,da li idu na ove proteste sto organizuju udruzenja privrednika,da im opet uvedu radnu nedjelju i vrate minimalac na 619 KM.dr_Evil wrote: ↑20/01/2025 15:03 Pa normalno da vise ljudi kuka u Gracanici. Do sad su radili za manje pare nego Sarajlije i to svih 7 dana u sedmici, valjalo se pohvalit u kafani ko najmanje zaradjuje. A sad propisali da im dizu platu ko i SArajlijama i da nece radit nedjelju, ko ce od sramote medju komsije!
Pa pisem ako bude dobrovoljaca
Ovdje sarajlije znaju kako raja u Gr kuka
-
maha_xy
#3971 Re: Neradna nedjelja u FBiH
-
zippoo87
#3972 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Pa ti ne znas nista o meni i samo nagadjas mjesecimamaha_xy wrote: ↑20/01/2025 15:50Nek' ti 3 kuce imas![]()
: ja se borim za kapital ti za platu, ne znam u toj konstalaciji ko je fukara
A ja sve sto napisem,mogu pokazati i dokazati. Mozes li ti?
Bzw. Fukara je karakterna odrednica a sirotinja bi bila statusna odrednica. To dvoje nije isto Magu
Ti si samo prirodno paglu ali dobro,uvijek su ovi paglu brojcano "jaci" od osoba sa suprotnog spektra
-
maha_xy
#3973 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Ti pises ne nagadjam ja, posalji ZK da potvrdiszippoo87 wrote: ↑20/01/2025 15:56Pa ti ne znas nista o meni i samo nagadjas mjesecima
A ja sve sto napisem,mogu pokazati i dokazati. Mozes li ti?
Bzw. Fukara je karakterna odrednica a sirotinja bi bila statusna odrednica. To dvoje nije isto Magu
Ti si samo prirodno paglu ali dobro,uvijek su ovi paglu brojcano "jaci" od osoba sa suprotnog spektra![]()
Last edited by maha_xy on 20/01/2025 16:21, edited 2 times in total.
- konektovan
#3974 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Jrsi li ti iz Sarajeva, ostatka BiH??zippoo87 wrote: ↑20/01/2025 15:41Jesi li ti iz Gračanice?konektovan wrote: ↑20/01/2025 15:00Vise ljudi u Gracanici kuka zbog neradne nego u Sarajevu. Vi bas imate bogat sadrzaj nedeljom inace..zippoo87 wrote: ↑20/01/2025 14:56
Da bi komunicirao sa budalom,moram se spustiti na njegov nivo.NE ZELIM!
Lakse mi se sprdati.
Pa nije BiH Sarajevo,dragi ljudi...zivot aima po cijeloj BiH. Niko ziv ne kuka iz drugih gradova...najvise iz Sarajeva i pokoji iz Zenice.![]()
- konektovan
#3975 Re: Neradna nedjelja u FBiH
Sarkazam ti nije jaca strana,..vise ispadas glup sa svojim upisima.dr_Evil wrote: ↑20/01/2025 15:03 Pa normalno da vise ljudi kuka u Gracanici. Do sad su radili za manje pare nego Sarajlije i to svih 7 dana u sedmici, valjalo se pohvalit u kafani ko najmanje zaradjuje. A sad propisali da im dizu platu ko i SArajlijama i da nece radit nedjelju, ko ce od sramote medju komsije!