Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

last mohicans

#551 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by last mohicans »

detroit-mercy wrote: 17/01/2025 16:40
Vjecita_zavrzlama wrote: 17/01/2025 12:47 Deena mrze ali npr oko Boze su stavovi 50% 50%, znaci to da li je gay ili ne nije presudno

Bozo je za Deena gospodin :D

Image
Pa i sam Bozo neki dan progovori kroz sta sve prolazi u carsiji. Al tanka je linija po kojoj hoda jer za sekundu ides od hero to zero :mrgreen:.
Ma sta prolazi, često ga vidim u Kawi, tu stanuje, šepuri se, hoda u štiklama, doziva se s likovima iz dzamije i tekije, nikad nisam primjetio da ga neko šikanira..Samo traži promociju i marketing. Neka do rodne Foče prošeta onako. Veće slobode ima u mrskom Sarajevu, nego u rodnoj Foči. Nismo mi ni London ni Paris pa da ima takve slobode, a i tamo možeš naletiti na budalu koja će te namlatiti.
Rockefeller

#552 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Rockefeller »

fuj
Vjecita_zavrzlama

#553 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Vjecita_zavrzlama »

detroit-mercy wrote: 17/01/2025 16:37
DaysleepeR wrote: 17/01/2025 11:39 I George Michael i Rob Halford su bili feminizirani do bola.

Pričate gluposti.
Izvuceni pramenovi kod Georga Michaela :mrgreen: i ostale cake, ma moliv vas sad ispada da je bio macho. Dovoljno je pogledati njegove slike danas sa ove distance i jasno je ko dan :skoljka:.
Nisu svi gay ljudi feminizirsni niti lezbejke muskobanjaste, ali jedino su takvi vidljivi u drustvu , za ove druge ne znas osim ako ti kazu

Evo da li bi ikada pogodio da su ove dvije u braku? Njemacka voditeljica vijesti Anne Will i njena zena:

Image
stubrijez

#554 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by stubrijez »

detroit-mercy wrote: 17/01/2025 16:37
DaysleepeR wrote: 17/01/2025 11:39 I George Michael i Rob Halford su bili feminizirani do bola.

Pričate gluposti.
Izvuceni pramenovi kod Georga Michaela :mrgreen: i ostale cake, ma moliv vas sad ispada da je bio macho. Dovoljno je pogledati njegove slike danas sa ove distance i jasno je ko dan :skoljka:.
Drugar to ti je bilo tada tako... malo pogledaj na yt spotove toga vremena. Svi su to furali cak i u Jugi... ko sto sad gaje brade i one kretenske frizure pa ne znaci da nisu pederi. nego kad se to sazna uvijek krenu price tipa vidim ja on nako uvijek meni bio sumnjiv, uske hlace i to...
Billy The Pljuc

#555 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Billy The Pljuc »

Edin H. wrote: 17/01/2025 20:38
Billy The Pljuc wrote: 17/01/2025 17:45 Fudo je vazda bio lik koji je kod prosječnog bosančerosa izazivao dvojake osjećaje, isti nije znao da li da ga g..i ili da ga razbije. Helem, to kakve je seksualne orijentacije je njegova stvar ali je ostalo zabilježeno da je imao posvudušu Hanu koja mu je jedno vrijeme glumila djevojku, nastojalo se nekako prikriti to što već jeste. Privilegovan je bio za veliku većinu "estrade", meni lično odvratan, ne zbog toga što jeste nego upravo zbog ovih privilegija i vazda željan pažnje. Čak i sada, vjerujem da su ovo članci koji su finansirani od strane istog, mislim da malo koga interesuje šta Fudo ima za reći i kako živi. Otišao si i neka si i popusti nas, živi svoj život i nema potrebe da nas podsjećaš na svoje postojanje uopšte. Nisi nikad a i nećeš imati nikakve ljudske ili muzičke kvalitete, da ne napišem odjebi.
I koja ti je najdraža Fudina skladba? :D

Tebi vatra izgleda što je Fudo ostvario američki san i dobro se udao/oženio :oops:
Malo je reć' da mi je vatra :P.

Taxi, ne zbog "skladbe" koja i nije Fudina, mislim da je Zele s još nekim to napravio, nego sam tog prvog marta 2003-e upoznao svoju hanuma to be. Odgovorno pišem da je to bilo prvi i zadnji put da sam isto poslušao svjesno, iskreno nemam pojma šta Fudo uopšte i pjeva, znam da je godinu poslije haman otišao na Euroviziju sa nekom o disku. Kako god i što bi rekli, to njegovo pokušavanje bavljenja muzikom nije bilo "moja šolja čaja". Ima onih koji to vole i slušaju i mogu da živim s tom spoznajom. Meni je lično lik bio i ostao odvratan, kako je žudio za eksponiranjem tako su vremenom stvari i isplivavale o njemu. Vrhunac mi je bilo ono proglašavanje zaslužnim umjetnikom i opterećenje budžeta njegovom malenkošću. Mislim generalno niđe veze a to da je gej mi je postalo jasno mnogo prije toga, negdje oko tri-pola četiri ujutro sam bio u patroli i vidim ga na semaforu niže vječne vatre kako se ljubi s nekim likom.

All in all, nije Fudo jedini u čaršiji bio "umjetnik", ima tu još ubleha koje sam na žalost lično upoznao u nekom periodu života i koji su s vremena na vrijeme plaćali "novinarima" da napišu nešto o njima ali mi je hype oko njega i njegovog života baš degutantan. Koga uopšte interesuje šta on radi i kako živi, mi na žalost ne odajemo počast ni preminulim a ni živućim legendama grada u kojem živim, svi su do jednoga ili jedine mnogo više dali i ovom gradu i ovoj državi.

Helem, ta man'te me se s Fudom Backovićem.
Edin H.

#556 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Edin H. »

Better Man wrote: 17/01/2025 10:10 Pokojni George Michael je bio gay, ali ničim to nije otvoreno pokazivao niti je izgledao fenimizirano. bio je pravi muškarac i ljepotan i ono najvažnije vrhunski umjetnik, tj. muzičar.
Bio je i Rock Hudson baš žešća lafčina, preminuo od AIDS-a

Fudo je skockan, ali vala nije ni ljepuškast.

Geotge Michael je snimao Freedom sa manekenkama Lindom Evangelistom, Naomi Cambel, Cindy Crawford, Christy Turlington i Tatjanom Patitz od kojih bi svaka jedva dočekala u to vrijeme da bude sa njim, em uspješan, em neviđen lafac, a on ih samo trola :D

Još sam potresen kad se sjetim. 😢
mayab

#557 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by mayab »

Edin H. wrote: 18/01/2025 02:09
Better Man wrote: 17/01/2025 10:10 Pokojni George Michael je bio gay, ali ničim to nije otvoreno pokazivao niti je izgledao fenimizirano. bio je pravi muškarac i ljepotan i ono najvažnije vrhunski umjetnik, tj. muzičar.

Geotge Michael je snimao Freedom sa manekenkama Lindom Evangelistom, Naomi Cambel, Cindy Crawford, Christy Turlington i Tatjanom Patitz od kojih bi svaka jedva dočekala u to vrijeme da bude sa njim, em uspješan, em neviđen lafac, a on ih samo trola :D

Ja saznao da je Majkl Đorđ derpe tek kad je bio aktuelan onaj duet sa Elton Džonom , gledam ti ja to u nekom kafiću na MTV-u sa jednim jaranom, kad on izgovori "joj buraz , kako se ovi sad pucaju ", šta reko , .....i ostalo je istorija :lol:
smijesni_ste

#558 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by smijesni_ste »

Ljudi moji, ako mislite da je Deen odbojan i antipatičan, trebate mu upoznati brata...imao sam davno tu 'sreću' :lol: :lol:

Rijetko odvratna pojava :roll:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#559 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by izvrsni direktor »

smijesni_ste wrote: 18/01/2025 10:16 Ljudi moji, ako mislite da je Deen odbojan i antipatičan, trebate mu upoznati brata...imao sam davno tu 'sreću' :lol: :lol:

Odgoj, nije im palo s neba
swanfilter

#560 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by swanfilter »

Dince je unikatan. Sa onim svojim to kao Oreo.

Ko je Morganu kriv jer se 100 godina skrivao. A mogao je kao Deen do istog jos decenije unazad.

Za Eltona se vidjelo oduvijek da je gej. Dok za Majkla se ne bi reklo. Isto Ricky Martin. Spotovi prstali od zenskog seksipila.

I Freddy mi je izgledao samo kao vrhunski scenski umjetnik, koji je volio koketirati i tek provocirati. I koliko god liberalan bio, nije otvoreno govorio o svom izboru. A i kod njega i oko njega su zene bile istaknute. Mada je tu bilo i trandzi :lol:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#561 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Entropio »

DaysleepeR wrote: 16/01/2025 09:48 Privilegovani dječak koji je imao mogućnost da se početkom novog milenijuma hvali skupom i dizajnerskom odjećom i zgraža na opšti neukus svojih vršnjaka i ostalih koji su nosili ono što su mogli priuštiti svojim poštenim radom.
Na tu privilegiju dobio je drugu privilegiju a to je da ga neka komisijica odabere kao predstavnika BiH na Eurosongu.
Na tu duplu privilegiju je dobio treću, a to je da kao "istaknuti umjetnik" bude na spisku onih kojima država plaća zdravstveno i socijalno.
Dakle, trostruko privilegovana individua, apsolutno mediokritetan talenat i pjevač, jako niske karizme i velike doze antipatičnosti.

To što je gay je njegova stvar, iako je bilo jasno od početka.
:thumbup:
Better Man

#562 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Better Man »

swanfilter wrote: 18/01/2025 17:46 Dince je unikatan. Sa onim svojim to kao Oreo.

Ko je Morganu kriv jer se 100 godina skrivao. A mogao je kao Deen do istog jos decenije unazad.

Za Eltona se vidjelo oduvijek da je gej. Dok za Majkla se ne bi reklo. Isto Ricky Martin. Spotovi prstali od zenskog seksipila.

I Freddy mi je izgledao samo kao vrhunski scenski umjetnik, koji je volio koketirati i tek provocirati. I koliko god liberalan bio, nije otvoreno govorio o svom izboru. A i kod njega i oko njega su zene bile istaknute. Mada je tu bilo i trandzi :lol:
Freddie Mercury je tu svoju sklonost muškarcima, odnosno tu svoju gay stranu počeo otkrivati kad se vjenčao sa Mary Austin, koja je bila i ostala njegova najveća ljubav i najbolja prijateljica i jedina osoba koja je imala apsolutno njegovo povjerenje i uvid u sve što se dešavalo u njegovom životu i koja je jedina osoba koja zna gdje je njegov grob. Njoj je ostavio svu svoju imovinu.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#563 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by plain vanilla »

Jesmo zaostali, jos se gejevima zamaramo, a to je odavno demode.
U svijetu vec haraju nebinarni, them ili kako se vec zovu, a nama Deen i Vreco jedini prozor u svijet :D
jeza u ledja

#564 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by jeza u ledja »

Najruzniji gay ikad.
detroit-mercy

#565 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by detroit-mercy »

Edin H. wrote: 18/01/2025 02:09

Svaka od tih dama je u to vrijeme znala da je on gay :skoljka: motivi za spot sa tim dama su bili potpuno drugaciji. Covjek sve objasnio u svom autorskom filmu.
bumerangss

#566 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by bumerangss »

izvrsni direktor wrote: 18/01/2025 10:23
smijesni_ste wrote: 18/01/2025 10:16 Ljudi moji, ako mislite da je Deen odbojan i antipatičan, trebate mu upoznati brata...imao sam davno tu 'sreću' :lol: :lol:

Odgoj, nije im palo s neba
Kako mu se zove brat, ima li fb da ga vidim? :mrgreen:
smijesni_ste

#567 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by smijesni_ste »

bumerangss wrote: 20/01/2025 16:05 Kako mu se zove brat, ima li fb da ga vidim? :mrgreen:
Ne znam za FB, ali evo ga

Faris
swanfilter

#568 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by swanfilter »

Better Man wrote: 20/01/2025 08:31
swanfilter wrote: 18/01/2025 17:46 Dince je unikatan. Sa onim svojim to kao Oreo.

Freddie Mercury je tu svoju sklonost muškarcima, odnosno tu svoju gay stranu počeo otkrivati kad se vjenčao sa Mary Austin, koja je bila i ostala njegova najveća ljubav i najbolja prijateljica i jedina osoba koja je imala apsolutno njegovo povjerenje i uvid u sve što se dešavalo u njegovom životu i koja je jedina osoba koja zna gdje je njegov grob. Njoj je ostavio svu svoju imovinu.
Freddy je kremiran. Tako da, ili ga "Love of his life" ima i danas kod sebe. Ili od Freddy-ja ni to nije ostalo. Mada, zbog ljubavi koju je prema njoj osjecao, prva solucija mi je izglednija. I bez obzira na svoj izbor, tu zenu je fakat toliko volio, da mi je potesko shvatiti njegov zaokret. Jer Freddy nije bio neko, ko bi se skrivao cak i u ono vrijeme.
Better Man

#569 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Better Man »

swanfilter wrote: 20/01/2025 20:02

Freddy je kremiran. Tako da, ili ga "Love of his life" ima i danas kod sebe. Ili od Freddy-ja ni to nije ostalo. Mada, zbog ljubavi koju je prema njoj osjecao, prva solucija mi je izglednija. I bez obzira na svoj izbor, tu zenu je fakat toliko volio, da mi je potesko shvatiti njegov zaokret. Jer Freddy nije bio neko, ko bi se skrivao cak i u ono vrijeme.
Jeste, kremiran je. Da. On je nju volio i ta ljubav je prema njoj bila ogromna. Tako da ni meni nije jasan njegov zaokret. Jedino ko bi još mogao znati su članovi Queena i niko više. Znam da je njegova želja bila da to ostane tajna, kako se ne bi od mjesta gdje je pohranjena urna pravilo svetište i kult njegove ličnosti. Može biti da je urna kao što kažeš kod nje, ali ipak mislim da nije i da Jeste negdje pohranjena, ali da nije obilježena njegovim imenom i da samo ona to zna i vjerovatno članovi Queena.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#570 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by _BataZiv_0809 »

last mohicans wrote: 17/01/2025 20:45
Vjecita_zavrzlama wrote: 17/01/2025 12:47 Deena mrze ali npr oko Boze su stavovi 50% 50%, znaci to da li je gay ili ne nije presudno

Bozo je za Deena gospodin :D

Image
Pa i sam Bozo neki dan progovori kroz sta sve prolazi u carsiji. Al tanka je linija po kojoj hoda jer za sekundu ides od hero to zero :mrgreen:.
Ma sta prolazi, često ga vidim u Kawi, tu stanuje, šepuri se, hoda u štiklama, doziva se s likovima iz dzamije i tekije, nikad nisam primjetio da ga neko šikanira..Samo traži promociju i marketing. Neka do rodne Foče prošeta onako. Veće slobode ima u mrskom Sarajevu, nego u rodnoj Foči. Nismo mi ni London ni Paris pa da ima takve slobode, a i tamo možeš naletiti na budalu koja će te namlatiti.
Upravo tako.
swanfilter

#571 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by swanfilter »

Better Man wrote: 20/01/2025 20:27
swanfilter wrote: 20/01/2025 20:02

Jeste, kremiran je. Da. On je nju volio i ta ljubav je prema njoj bila ogromna. Tako da ni meni nije jasan njegov zaokret. Jedino ko bi još mogao znati su članovi Queena i niko više. Znam da je njegova želja bila da to ostane tajna, kako se ne bi od mjesta gdje je pohranjena urna pravilo svetište i kult njegove ličnosti. Može biti da je urna kao što kažeš kod nje, ali ipak mislim da nije i da Jeste negdje pohranjena, ali da nije obilježena njegovim imenom i da samo ona to zna i vjerovatno članovi Queena.
Kada smo vec tu. 99 godina, sve jos na rat podsjeca. Skolski izlet na iz USK do Sa i Ze. Zaustavljamo se u FIS Vitez i kupim dva CD-Its a kind of Magic i od The Offspring. Nikada cuo za The Queen. Poslije slusam-Who wants to live forever. I od prvog slusanja u sebi mislio kako to covjek samo zbog nekakve inspiracije tesko da moze napisati. Kasnije, upoznavajuci The Queen i samog Freddy-ja, mmogo toga mi je bilo jasnije.

Mada je tema doticnog naslova i inace ne patim, Freddy kao licnost je jedini koji me oduvijek dojmio. I The Queen u ono vrijeme su jedina grupa koju bih volio dozivjeti u zivo.

Samo on i oni su mi identicno zvucali u studiju i u zivo.
drag_gost

#572 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by drag_gost »

Nikada nije problem bio sto je derpe, dosta tih javnih licnosti u tom periodu su bili takvi. Vjeko, Gudelj, onaj Igor sa ntv 99, itd. Problem kod raje je bio sto je bio privilegovani, umisljeni derpe, a to ne prolazi. Mi izasli iz rata, zeljni svega, a on se tu uvijao i pecio. Jebiga, dosta je tu do nas bilo. Imao je onu menadzericu Bernardu, ona ga je na sve strane hvalila kako je talenat. Kasnije su se nesto pokacili koliko se sjecam. :mrgreen:

Elem, jos promijeni ime u Deen, krenu u solo karijeru i izbaci onaj album gdje nag stoji na omotu - Andjeo sa greskom. Pa mu niko nista nije uradio osim - torbicom ga Fudo i slicna dobacivanja.
swanfilter

#573 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by swanfilter »

_BataZiv_0809 wrote: 20/01/2025 20:32
Upravo tako.
Meni iz daleka Vreco ne smeta. A ne bi mi smetao, da je ulaz do mene. Sta me briga.

Nego, da njemu sta fali, davno bi on barem u Bg ili Zg preselio.

Al da ga vidim u Zg kada olos i Nepalce na ulici prepozna i zbog fizionomije mlati. Tek on da Tkalcicevom proseta.

Il, eto, neka mu njegovog stila Ana u Srbiji garantuje sigurnost. Dam glavu, na Marakani bi zavrsio ziv razapet. Samo da im u sake padne.

I jeste mu bila zadnja prica glupa. Nije Bozo priglup provokator. Zbog okoline i okolnosti bi morao biti mudriji i ne vaditi se poslije.
swanfilter

#574 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by swanfilter »

drag_gost wrote: 20/01/2025 20:53 Nikada nije problem bio sto je derpe, dosta tih javnih licnosti u tom periodu su bili takvi. Vjeko, Gudelj, onaj Igor sa ntv 99, itd. Problem kod raje je bio sto je bio privilegovani, umisljeni derpe, a to ne prolazi. Mi izasli iz rata, zeljni svega, a on se tu uvijao i pecio. Jebiga, dosta je tu do nas bilo. Imao je onu menadzericu Bernardu, ona ga je na sve strane hvalila kako je talenat. Kasnije su se nesto pokacili koliko se sjecam. :mrgreen:

Elem, jos promijeni ime u Deen, krenu u solo karijeru i izbaci onaj album gdje nag stoji na omotu - Andjeo sa greskom. Pa mu niko nista nije uradio osim - torbicom ga Fudo i slicna dobacivanja.
Isao na Eurosong u ime drzave. Niko rijeci o doticnim stvarima. Kao da se kod njega, ali i u svijetu uopsteno sva ta prica pocela desavati jucer. A Deen bio ovakav dok je rat bio svijez :lol:
atmel

#575 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by atmel »

swanfilter wrote: 20/01/2025 20:58
_BataZiv_0809 wrote: 20/01/2025 20:32

Upravo tako.
Meni iz daleka Vreco ne smeta. A ne bi mi smetao, da je ulaz do mene. Sta me briga.

Nego, da njemu sta fali, davno bi on barem u Bg ili Zg preselio.

Al da ga vidim u Zg kada olos i Nepalce na ulici prepozna i zbog fizionomije mlati. Tek on da Tkalcicevom proseta.

Il, eto, neka mu njegovog stila Ana u Srbiji garantuje sigurnost. Dam glavu, na Marakani bi zavrsio ziv razapet. Samo da im u sake padne.

I jeste mu bila zadnja prica glupa. Nije Bozo priglup provokator. Zbog okoline i okolnosti bi morao biti mudriji i ne vaditi se poslije.
Bio kod nas u Mariboru na festivalu Lent...došla raja iz Austrije da ga vidi..
Doduše bilo je i naših seljačina što su zalutale na koncert, šprdancija i smijeh, na trenutke mi je bilo jako neugodno..koji kurac dolaziš na koncert i sprdaš se iz čovjeka.
Tip pored mene došao iz Graza i nema pojma ko je Božo Vrećo (žena pored i još dvije osobe) ...dok je Božo pričao o rahmetli Elmi, kljusina iz Graza (namjerno neću reću odakle je) pored mene grohotom se smije.
Last edited by atmel on 20/01/2025 21:41, edited 1 time in total.
Post Reply