Uranio deduka,kako junacko zdravlje!?muha_sa wrote: ↑11/01/2025 11:15 Komandant vukova sa Drine. Humanitarci![]()
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 0%B4%D0%B0
Sta bi moj deduka, dosao u studio “na zicer” i niko nista!?
Gdje bi ta “vlast”/ drzava bar da ga na info razgovor.. pa malo privedu…(ima li neki istrazni pritvor kod nas?)
A”ministar” (cega/koga) i “zamalo sehid” u studiju zajedno sa doticnim!?
A uvijek nesto prijeti,svadja se,palamudi, Senad mu ga doveo na zicer. E ,tugo moja…nije do Senada moj deduka.
Sjetih se pok.Divjaka,Ganica,…laznih optuzb/iprivodjenja u Austriji,UK…Beslagica u srbiji,mog dobrog ahbaba (bio u “Lastama”) neke potjernice za njim.Dosao da vidi babuku u CG, neki ga iz Nedjarica prepoznali,policija/frka trka,babuka u pola noci bjezi, “pali barku pravac Neum”.Koliko samo ima tih slucajeva..
A kod nas i u Srebrenicu dolaze,niko ni mukajeta.Umjesto da ga pritvore pa pricaj(znas kome onda moze pricati)kako je nosio kisobran na Jevrejskom..
Lakse/bolje.. “ne talasaj” da se komsije ne uvrijede(ned’o Bog) nego,salji emisare da se izvine.
Tako sada i ovaj nas “zamalo şehid”…ON dosao da razgovara.Ministar “neceg” dokaze ima..ali jok, ON bi da razgovara….
Mnogi bi ga kuci na kafu pozvali..
Eeeee