Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad bi neko gledao sa neutralne strane utakmice reala i barce.
A onda i medjusobni susret
Pomislio bih da real prodaje utakmicu kad igraju medjusobno.
C tim bi bolje prosao.. koja bruka u zadnje dvije utakmice. jbt. Trokeraši…
ja sam se bas iznervirala sinoc
ni s igracem vise nista nisu napravili, nevidjena sramota
da nije bilo crvenog, ne bi ostalo na 5 primljenih golova
nekom srecom u ligi se dobro drze, ali ova sezona je stvarno losa
Vidiš da je simulirao pola metra van 16-sterca, realovim simpatizerima je i to čist penal ko suza.
Simulirao Hoce to kad navijas za klub koji ima trofeja ko Leotar ili Brotnjo.
Vidi se da slabo pratiš fudbal iz te Australije. Probaj recimo sa ragbijem.
Ako je Skenderija u Australiji onda jesam dole.A rece mi izbjeglica iz Svedske.,inace je Svedska odmah blizu Rima i tako ti svaki vikend ides da gledas Lazio.Uhvati se systembolaget gore i ubijaj depresivu gore.
Simulirao Hoce to kad navijas za klub koji ima trofeja ko Leotar ili Brotnjo.
Vidi se da slabo pratiš fudbal iz te Australije. Probaj recimo sa ragbijem.
Ako je Skenderija u Australiji onda jesam dole.A rece mi izbjeglica iz Svedske.,inace je Svedska odmah blizu Rima i tako ti svaki vikend ides da gledas Lazio.Uhvati se systembolaget gore i ubijaj depresivu gore.
plain vanilla wrote: ↑13/01/2025 09:10
ja sam se bas iznervirala sinoc
ni s igracem vise nista nisu napravili, nevidjena sramota
da nije bilo crvenog, ne bi ostalo na 5 primljenih golova
nekom srecom u ligi se dobro drze, ali ova sezona je stvarno losa
Ma meni svejedno. Prvi klasiko mi pičio na zivce kako su ih razbucali lagano..
I dodjes na drugi sa potpuno istom ili gorom formacijom bez imalo volje za igrom. Postavis igrace izvan njihovih prirodnih pozicija i stavis ih na kojim ne znaju niti mogu meda.., a oni koji i znaju i mogu sjede ti na klupi. Jbte koji amaterizam karla ancelotija i guranje one neke potrosene taktike koju on srce na ruku i nema bas. Roster onakav a utakmice jadne…
Dva penala nisu svirana za Celtu
Prvi nije sviran nakon cega je nekoliko sekundi Real dao prvi gol.
Drugi penal u sudijskom prvog produzetka, onaj Bamba nije bio u ofsajdu kod prijema lopte iako su iz Vara sugerisali da je ofsajd. Slabo se VAR sinoc gledao i javljao kad ide na stetu Reala. u VAR sobi Hernandez Hernandez....
5,81 xG plus tri ponistena gola koja ne ulaze u statistiku. To nije lako ostvariti protiv bilo koje prvoligaske ekipe. Mbappe svaku utakmicu sve bolji.