Čekaj, je li stvarno, između ostaloga, izjavio da se Igmanski marš dogodio 1943-e?_BataZiv_0809 wrote: ↑15/01/2025 20:17 Razumijem da je Vepar neobrazovano govedo i da moze lupetati da je Ratko Mladic bio "u partizanima", ali DIA valjda ima nesto u bidonu kojeg naziva glavom:
"Doprinos" ovoj raspravi, dao je i drugi SDA-ovac Faruk Kapidžić koji kaže da nije protiv obilježavanja Igmanskog marša, ali da nas je, s druge strane, "to isto napalo".
"Ta ista JNA koja je premarširala igman 1943. nas je 1992. napala i Fond Memorijala dolazi u koliziju, šta obilježavati, čime se baviti.
Ako je to sjećanje na našu borbu, ne može se baviti 1941/1945., jer je ta nas JNA napala", rekao je Kapidžić, koji kaže da "Fond Memorijala ne mora biti organizator Igmanskog marša".
Valjda se prvo drzava raspala pa je onda krenuo ratZato i jeste bila agresija strane vojne sile.
Ako je tako, a jeste, onda te nije "ta JNA" napala.
Možda je oslobođen zbog ravnih tabana.drug_profi wrote: ↑15/01/2025 20:53 I pravi se mutav da nije i sam jednom bio dio JNA i kofol je to sve ista vojska od 22.12.1941. pa sve do 1995.
Seawolf wrote: ↑15/01/2025 20:59Čekaj, je li stvarno, između ostaloga, izjavio da se Igmanski marš dogodio 1943-e?_BataZiv_0809 wrote: ↑15/01/2025 20:17 Razumijem da je Vepar neobrazovano govedo i da moze lupetati da je Ratko Mladic bio "u partizanima", ali DIA valjda ima nesto u bidonu kojeg naziva glavom:
"Doprinos" ovoj raspravi, dao je i drugi SDA-ovac Faruk Kapidžić koji kaže da nije protiv obilježavanja Igmanskog marša, ali da nas je, s druge strane, "to isto napalo".
"Ta ista JNA koja je premarširala igman 1943. nas je 1992. napala i Fond Memorijala dolazi u koliziju, šta obilježavati, čime se baviti.
Ako je to sjećanje na našu borbu, ne može se baviti 1941/1945., jer je ta nas JNA napala", rekao je Kapidžić, koji kaže da "Fond Memorijala ne mora biti organizator Igmanskog marša".
Valjda se prvo drzava raspala pa je onda krenuo ratZato i jeste bila agresija strane vojne sile.
Zahiragić i DIAreja time pokazuju elementarnu nepismenost._BataZiv_0809 wrote: ↑15/01/2025 20:17 Razumijem da je Vepar neobrazovano govedo i da moze lupetati da je Ratko Mladic bio "u partizanima", ali DIA valjda ima nesto u bidonu kojeg naziva glavom:

Jedno je podržavati i da je čovjeku drago, drago je i meni više nego bilo kome ko je izašao sinoć, ali praviti ove performanse u ovakvim geopolitičkim okolnostima je glupost neviđena. Organizovati ovako nesto može pasti na pamet samo ovakvima i njima sličnim radikalima:Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑16/01/2025 09:18 cuj IZ radikali
sta svako ko podrzava prestanak genocida (makar i na par sedmica da ti ljudi dodju do daha) je IZ radikal i sdaovac?

ne slažem semfa_secure wrote: ↑16/01/2025 09:22Jedno je podržavati i da je čovjeku drago, drago je i meni više nego bilo kome ko je izašao sinoć, ali praviti ove performanse u ovakvim geopolitičkim okolnostima je glupost neviđena. Organizovati ovako nesto može pasti na pamet samo ovakvima i njima sličnim radikalima:Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑16/01/2025 09:18 cuj IZ radikali
sta svako ko podrzava prestanak genocida (makar i na par sedmica da ti ljudi dodju do daha) je IZ radikal i sdaovac?
![]()
Samo Čovića malo teže za srestiTruba wrote: ↑16/01/2025 09:25 sreo sam jucer reisa cerica kod druge gimnazije oko 13.30 zapravo bliže ganićevoj vili
pravi dedica razgovara na mobitel
razmisljam o njegovim danima u cikagu...o proputovanju planetom... o čečeniji o hvaljenju kadirovaca i putina...
pojo govorno nikom ništa...da je forumaš zajebavali bi ga svaki dan
stvarno je bosansko društvo tolerantno...vidjao sam i brankovića samog i bakira kako hodaju i beriza belkića lijanovice
krešu zubaka stalno vidjam
znam da nije reis ali on je ko kaladont ili digitron
postao je veći od onoga šo je bio...nelegalno kažu postavljen
i udba se spominje
Kazu da je navodno zvanicno prestala postojati 20.maja 1992.
Pred izbore 2026. ce reci da je ovo fotomontaza.
neće...ima i ova roba svoje mušterije...nažalost