Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
iz zadnje klupe

#451 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by iz zadnje klupe »

Interesantno je da su i tu musku muski a zene tipicne zene, tj. postoji neki izraz na engleskom, zaboravio sam ga, vezano za lezbejke, da poslije samo 15 dana veze pocinju da žive zajedno ( ono žensko da se skrasi), dok muski vrlo tesko ostaju monogamni posebno kad je ponuda tolika ( laze vecina straight muskaraca da ne bi, kad bi imali tolikih izbor zgodnih žena koje ih bez zadrtske pozivaju na sex bez obaveza, da bi odolili)

Što se tice deena, jest da je nas, ali meni ovaj crnac je catch naspram njega, nek ga cuva :izet:
Mlad i Nevin

#452 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Mlad i Nevin »

Fudo voli velike alatke , poprilicno sam siguran da je primač :D
moonca

#453 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by moonca »

:-)
ko je zakljucio. Mlad.. ili Nevin.. :oops: :lol:
tindbe

#454 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by tindbe »

Mlad i Nevin wrote: 11/10/2021 20:44 Fudo voli velike alatke , poprilicno sam siguran da je primač :D
ipak mislim da je on power bottom
noviclan

#455 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by noviclan »

Mlad i Nevin wrote: 11/10/2021 20:44 Fudo voli velike alatke , poprilicno sam siguran da je primač :D
Deen proslavio 40. rođendan, dečko mu uputio emotivnu čestitku: Blagoslovljen sam što te imam
http://www.klix.ba/clanak/220413101

Image
http://www.klix.ba/komentar/21890752
Vjecita_zavrzlama

#457 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Vjecita_zavrzlama »

Lagano se ide ka tome da u drustvu postane ok reci -gay sam

Nece trebat puno narod je ovca, eno npr Mariju Serifovic brane tetke na fejsu ako napises razvrat lezbaca itd
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#458 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Chmoljo »

društvo koje je izmislilo kulturniji naziv za kurvetinu - starleta, bi se kao trebalo snebivati na gaya i njegovom otvorenom priznanju?

ma hajde, molim te.
noviclan

#459 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by noviclan »

Bas me interesuje zasto su za ovaj klix studio iskljucili komentare :lol: , cuuuj ratnu zonu :skoljka:
broj dva

#460 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by broj dva »

Vjecita_zavrzlama wrote: 16/01/2025 00:30

Nece trebat puno narod je ovca, eno npr Mariju Serifovic brane tetke na fejsu ako napises razvrat lezbaca itd
Naravno da je ok reći "gay sam" Radije bi da mi djete bude gay nego religiozno.
broj dva

#461 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by broj dva »

Naravno da je ok reći "gay sam" Radije bi da mi djete bude gay nego religiozno, ili nedo bog član SDA..
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#462 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by W0rM »

broj dva wrote: 16/01/2025 07:01

Naravno da je ok reći "gay sam" Radije bi da mi djete bude gay nego religiozno, ili nedo bog član SDA..
He he

Rockefeller

#463 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Rockefeller »

cuj gej, u haps sve
Ateista

#464 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Ateista »

Naravno da se ide prema tome, civilizovani svijet bar ide prema tome da svako otvoreno moze reci ono sto jeste bez posljedica, to je nesto sasvim normalno i pozitivno, ne mogu da shvatim kako se to uopste moze postaviti kao nesto negativno?

Da se razumijemo, Fudu ni ja ne mogu smisliti, ne sto je gay vec zbog kompletnog utiska koji ostavlja (a nisu svi homoseksualci takvi), medjutim sta god da mi se ne svidja kod njega to je moj licni stav o njemu i imam pravo na njega kao i svako, ali bez obzira na to on ima pravo da bude ono sto jeste i da javno kaze sta je, da se oblaci kako hoce i slicno. Moja averzija prema njemu je moj problem i dok god me na neki nacin na ugrozava ja nemam problem sa bilo cim sto on radi i niko ne bi trebao imati, njegova stvar i njegovo pravo da radi sta hoce i niko mu to ne smije osporiti niti ga zbog toga diskriminisati.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#465 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Truba »

gledam mu momka
ovi zapadnjaci toliko ulože u te zube vremena i novaca da se napadno vidi kako su lažni tojest da je u njih uloženo
a naša sirotinja kad stavi one navlake pa se to s vremenom iskrivi... joj ne znam sta je gore

najbolje je imati svoje prirodno zdrave zube
Test1234

#466 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Test1234 »

:lol: :thumbup:
dulekrele

#467 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by dulekrele »

Fuad je vaspitan i kulturan momak.
Test1234

#468 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Test1234 »

Ateista wrote: 16/01/2025 09:03

Naravno da se ide prema tome, civilizovani svijet bar ide prema tome da svako otvoreno moze reci ono sto jeste bez posljedica, to je nesto sasvim normalno i pozitivno, ne mogu da shvatim kako se to uopste moze postaviti kao nesto negativno?

Da se razumijemo, Fudu ni ja ne mogu smisliti, ne sto je gay vec zbog kompletnog utiska koji ostavlja (a nisu svi homoseksualci takvi), medjutim sta god da mi se ne svidja kod njega to je moj licni stav o njemu i imam pravo na njega kao i svako, ali bez obzira na to on ima pravo da bude ono sto jeste i da javno kaze sta je, da se oblaci kako hoce i slicno. Moja averzija prema njemu je moj problem i dok god me na neki nacin na ugrozava ja nemam problem sa bilo cim sto on radi i niko ne bi trebao imati, njegova stvar i njegovo pravo da radi sta hoce i niko mu to ne smije osporiti niti ga zbog toga diskriminisati.
Ma kome gejevi prestavljaju problem?? KOME
To je čista odbojnost od drugog i drugačijeg čisti primitivizam.
Kao ona priča ne smijem u Federaciju ili u RS (obje strane) ili onaj momak iz zapadnog Mostara što nije smio preko mosta (tamo su aždaje koje režu glavu ili šta li, primjeti ih po boji kože očiju :zoka: ).. TUŽNO I JADNO!!!!
Veći problem daleko veći prave bh patriote koji se kriju iz džamija crkvi itd itd pokraše boga oca zdrobiše i otjeraše ljude iz države svojom moralnošću principima i poštenjem ahaaa
Deen je to što je.
Njegova stvar.
Kao što ja znam ko sam i šta sam i niko mi ne može promijeniti te osjećaje i mišljenje.
Zaista ne vidim razloga što bi njega osuđivali i uvjeravali da bude nešto što sam ne osjeća..
Ende!
Ateista

#469 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Ateista »

Test1234 wrote: 16/01/2025 09:13
Ateista wrote: 16/01/2025 09:03

Ma kome gejevi prestavljaju problem?? KOME
To je čista odbojnost od drugog i drugačijeg čisti primitivizam.
Kao ona priča ne smijem u Federaciju ili u RS (obje strane) ili onaj momak iz zapadnog Mostara što nije smio preko mosta (tamo su aždaje koje režu glavu ili šta li, primjeti ih po boji kože očiju :zoka: ).. TUŽNO I JADNO!!!!
Veći problem daleko veći prave bh patriote koji se kriju iz džamija crkvi itd itd pokraše boga oca zdrobiše i otjeraše ljude iz države svojom moralnošću principima i poštenjem ahaaa
Deen je to što je.
Njegova stvar.
Kao što ja znam ko sam i šta sam i niko mi ne može promijeniti te osjećaje i mišljenje.
Zaista ne vidim razloga što bi njega osuđivali i uvjeravali da bude nešto što sam ne osjeća..
Ende!
:thumbup:
Hendrix

#470 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Hendrix »

Deena je Bozo Vreco odavno potopio i vise nije dezurni kontroverzni gay u gradu. Jednostavno nema sanse pored Boze i meni je pravo shega to sto sada sta god on uradi ne moze biti kontroverzniji od Boze.

Jbg konkurencija uvijek vreba, Fudo se opustio i jbg. :D

Otiso covjek vani i udo se, svaka cast. Samo mu necu halaliti sto je drzavne pare siso godinama i kako mu je babo namjesto grantove i pare.

Supci sve od reda, irelevantno koja seksualna orijentacija.
DaysleepeR

#471 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by DaysleepeR »

Privilegovani dječak koji je imao mogućnost da se početkom novog milenijuma hvali skupom i dizajnerskom odjećom i zgraža na opšti neukus svojih vršnjaka i ostalih koji su nosili ono što su mogli priuštiti svojim poštenim radom.
Na tu privilegiju dobio je drugu privilegiju a to je da ga neka komisijica odabere kao predstavnika BiH na Eurosongu.
Na tu duplu privilegiju je dobio treću, a to je da kao "istaknuti umjetnik" bude na spisku onih kojima država plaća zdravstveno i socijalno.
Dakle, trostruko privilegovana individua, apsolutno mediokritetan talenat i pjevač, jako niske karizme i velike doze antipatičnosti.

To što je gay je njegova stvar, iako je bilo jasno od početka.
Hendrix

#472 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Hendrix »

DaysleepeR wrote: 16/01/2025 09:48 Privilegovani dječak koji je imao mogućnost da se početkom novog milenijuma hvali skupom i dizajnerskom odjećom i zgraža na opšti neukus svojih vršnjaka i ostalih koji su nosili ono što su mogli priuštiti svojim poštenim radom.
Na tu privilegiju dobio je drugu privilegiju a to je da ga neka komisijica odabere kao predstavnika BiH na Eurosongu.
Na tu duplu privilegiju je dobio treću, a to je da kao "istaknuti umjetnik" bude na spisku onih kojima država plaća zdravstveno i socijalno.
Dakle, trostruko privilegovana individua, apsolutno mediokritetan talenat i pjevač, jako niske karizme i velike doze antipatičnosti.

Da uvijek je ono ofirno koketirao s tim nikada javno priznao, kao neka neizvjesnost. Dodje Vreco i potpuno ga deklasira, ne moze otvorenije biti. :)

Plus sto se umjetnosti i glasova tice, totalno druga liga od ovog babinog sina amatera.
Ateista

#473 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Ateista »

DaysleepeR wrote: 16/01/2025 09:48 Privilegovani dječak koji je imao mogućnost da se početkom novog milenijuma hvali skupom i dizajnerskom odjećom i zgraža na opšti neukus svojih vršnjaka i ostalih koji su nosili ono što su mogli priuštiti svojim poštenim radom.

Tako je, privilegovan na mnoge nacine, znamo i zasto i ko mu je babo, sve je jasno. To su stvari za koje ga mozemo i trebamo prozivati, ali sto kazes seksualna orjentacija je njegova stvar i to u svemu ovome nije nikakav problem, a na zalost vecini naseg polusvijeta je to sto je gay veci problem od svega drugog sto si naveo.
Tvrtko II Kotromanić

#474 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Ateista wrote: 16/01/2025 10:11

Tako je, privilegovan na mnoge nacine, znamo i zasto i ko mu je babo, sve je jasno. To su stvari za koje ga mozemo i trebamo prozivati, ali sto kazes seksualna orjentacija je njegova stvar i to u svemu ovome nije nikakav problem, a na zalost vecini naseg polusvijeta je to sto je gay veci problem od svega drugog sto si naveo.
:thumbup:

ima tako jos tih privilegovanih umjetnika, da ne kazem guzonjinih sinova, ali nisu gejevi pa ih raja ni ne proziva iako su im babe po aferimima i utjecaju tu negdje sa Zagijem

jedan primjer je onaj reper mladi, sin bivseg ministra odbrane koji je osudjen zbog zloupotrebe polozaja
Ateista

#475 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Ateista »

Hendrix wrote: 16/01/2025 09:53

Da uvijek je ono ofirno koketirao s tim nikada javno priznao, kao neka neizvjesnost. Dodje Vreco i potpuno ga deklasira, ne moze otvorenije biti. :)

Plus sto se umjetnosti i glasova tice, totalno druga liga od ovog babinog sina amatera.
Treba biti realan i da je sad drugo i drugacije vrijeme, iako homofobije i sad ima, ipak je danas puno lakse otvoreno to reci nego u vrijeme dok je Fudo bio mladji, cak i u svijetu a pogotovo kod nas. Zbog toga ga mogu donekle razumjeti zasto nije prije otvoreno govorio a zasto Bozo Vreco moze.

Za glas se slazem, iako mi ni Bozin stil pjevanja nije zanimljiv i ne gotivim ga, realno ima bolji glas i mogucnosti od Backovica juniora. :D
Post Reply