Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LikeLike wrote: ↑13/01/2025 22:19
Ima li neko ideju gdje potraziti nov ili polovan dio u koji se usteka pojas u autu? Znaci onaj dole dio koji stoji pored sjedista. Kako se uopste zove taj dio?
Pozdrav,
da li neko zna dobrog Mehanicara za Audi, Sarajevo i okolina? Planirao sam polovinom Aprila ici za Bosnu pa bi mi trebalo da se uradi Dihtovanje motora jer negdje curi ulje. Audi Q5 2009 3.0 Tdi
GoodMan wrote: ↑14/01/2025 00:06
Pozdrav,
da li neko zna dobrog Mehanicara za Audi, Sarajevo i okolina? Planirao sam polovinom Aprila ici za Bosnu pa bi mi trebalo da se uradi Dihtovanje motora jer negdje curi ulje. Audi Q5 2009 3.0 Tdi
uzet ce mu Ismar radit jer je dijaspora, da je na nasim tablama auto a ne moze se ogrebat za neku uslugu od vlasnika reko bi mu da ima termin tek nekad 2027.
Pozdrav,
+38761033903
Nermin Blažuj. Od njega sam imao ponudu za veliki servis
LikeLike wrote: ↑13/01/2025 22:19
Ima li neko ideju gdje potraziti nov ili polovan dio u koji se usteka pojas u autu? Znaci onaj dole dio koji stoji pored sjedista. Kako se uopste zove taj dio?
Pozdrav,
+38761033903
Nermin Blažuj. Od njega sam imao ponudu za veliki servis
konektovan wrote: ↑14/01/2025 08:31
Al su tebe lupali po dzepu ovi "house" majstori...
Nisu. Ja sam sve radio u Unitrade Stup. Mali servis bez filtera goriva je bio cca 180 KM (svakih 10000 km), sa filterom goriva cca 230 KM (svakih 20000 km). Nikad problema sa diznama, DPFom i sl.
I Tucsona održavam u Unitradeu, samo je cca 20% skuplje u odnosu na A3 1.6 TDI.
cek jel se ovo djozo registrovo i placa pdv i sve, dje mu je pdv broj
inace malo reci kako ufuran lik, rekao bih precijenjen za svoje neznanje, al eto snima jutjub pa raja misli da niko drugi ne zna sta on radi
nivla wrote: ↑14/01/2025 09:27
inace malo reci kako ufuran lik, rekao bih precijenjen za svoje neznanje, al eto snima jutjub pa raja misli da niko drugi ne zna sta on radi
Mozes ti napisati da si i Dr. Sci..primarijus i jos ponesto, kad ne dobijes fiskalni racun.
zato i pitam da li je registrovan, jer ok je traziti za ruke 200 pa i 2000, ali ovo kofol pdv je zaista presmijesno
sto se tice poslova koje on radi, radi ih i zna velika vecina majstora, problem je sto ne snimaju i ne objavljuju pa onda ispade da samo on i niko vise zna raditi
Na stranu YT, covijek je smislio kako da jos lakse uzme pare, ali je u pitanju doktor za sva vozila, a njemacka pogotovo.
To je cinjenica, ko god sta mislio.
Sad kakva je cijena, kad dolazis na red isl ne spori cinjenicu koju sam ja naveo, a to opet ne znaci da neko drugi ne zna raditi…
Kaže meni lik u servisu, primjetili smo naznake početka mješanja ulja i rashladne tečnosti.
To je standarda boljka na ovom motoru i lako se to riješi. Jedan dan ovdje, auto da prenoći i oko 500-600 maraka ukupno.
Reko, hvala, a jel hitno to da se radi?
Kaže nije hitno, to se još skoro i ne primjeti. Možete i na ljeto.
Ja gurao prste u rezervoar antifriza, tražim masnoću, majonezu. Nikakvog traga ulja. Skidam čep ulja, gledam šipku... sve uredno. Majoneze nigdje nema.
drug_profi wrote: ↑14/01/2025 13:53
Kaže meni lik u servisu, primjetili smo naznake početka mješanja ulja i rashladne tečnosti.
To je standarda boljka na ovom motoru i lako se to riješi. Jedan dan ovdje, auto da prenoći i oko 500-600 maraka ukupno.
Reko, hvala, a jel hitno to da se radi?
Kaže nije hitno, to se još skoro i ne primjeti. Možete i na ljeto.
Ja gurao prste u rezervoar antifriza, tražim masnoću, majonezu. Nikakvog traga ulja. Skidam čep ulja, gledam šipku... sve uredno. Majoneze nigdje nema.
Jao reko ovih proroka. APP. Neko će se i upecat.
Takve stvari su od poskupljenja i inflacije postale mnogo cesce.