Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Po dosadašnjem iskustvu s kr0ljem, ovo smrdi na dogovor... de se vi kao bunite ja ću kao odugovlačiti, u stvari kupuju vrijeme i kr0lj i "investitori".
Vrijeme im vjerovatno treba da sačekaju ishod krivičnih postupaka zbog nelegalnog regulacionog plana Centar, da se vidi isplati li se ulaziti u investiciju.
Ljudi kopaju, prave ruuupuu. Imaju oni haman sve dok se radovi ne zaustavljaju i na kraju krajeva cim su zapoceli radove, tako da ne stoji prica da se neko boji za usvojeni regulacioni plan jer je lokacija u 200m i potpadaju pod isti regulacioni plan.
ShnjaZZZ wrote: ↑12/01/2025 22:27
Ne razumijem se u televizore a trebam kupit jedan na poklon. Po mogućnosti da je Samsung. Gdje kupiti Samsung TV u Zenici?
Domod, Techno Shop, Tehnomax...izmedju ostalog. Svi bi trebali imati Samsungove televizore.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑12/01/2025 22:54
Ako ćeš kupovati AU (TU/RU) 7xxx ili 8xxx seriju, radije kupi Philips 8xxx seriju. Mnogo bolja slika i procesor, plus Ambilight.
Ako ćeš se pružiti za Q70 ili više, onda OK.
Koji dio mog posta "ne razumijem se u televizore" nisi shvatio?
Ne razumijem se u televizore a trebam kupit jedan na poklon. Po mogućnosti da je Samsung. Gdje kupiti Samsung TV u Zenici?
Domod, Techno Shop, Tehnomax...izmedju ostalog. Svi bi trebali imati Samsungove televizore.
Joj ne znaš ko je gori od ovih. Jesmo jadni fakat. Hvala na odgovoru, vjerovatno ću i uzet na nekom od navedenih mjesta.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑12/01/2025 22:54
Ako ćeš kupovati AU (TU/RU) 7xxx ili 8xxx seriju, radije kupi Philips 8xxx seriju. Mnogo bolja slika i procesor, plus Ambilight.
Ako ćeš se pružiti za Q70 ili više, onda OK.
Koji dio mog posta "ne razumijem se u televizore" nisi shvatio?
Ako se ne razumiješ onda kupiš Samsung koji ti se svidi.
Joj ne znaš ko je gori od ovih. Jesmo jadni fakat. Hvala na odgovoru, vjerovatno ću i uzet na nekom od navedenih mjesta.
Znam da je stvar individualnog iskustva, ali kojeg dobrog psihologa u Zenici bi preporučili i da li takav uopšte postoji u ovom gradu? Po mogućnosti privatni, da se odmaknemo od onih u DZ.
macchiato wrote: ↑13/01/2025 14:51
Mala promjena teme...
Znam da je stvar individualnog iskustva, ali kojeg dobrog psihologa u Zenici bi preporučili i da li takav uopšte postoji u ovom gradu? Po mogućnosti privatni, da se odmaknemo od onih u DZ.
Mala promjena teme...
Istakao bih da, kako je rakija jeftinija od cijeđene naranđe, tako je i heroin jeftiniji od psihologa.
Mala promjena teme...