Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Benq wrote: ↑13/01/2025 12:34
@tap3ah75 Resiveri drugacije ocitavaju jacinu signala u odnosu na modul gdje tv tuner ocitava signal na svoj nacin, tako da je to sasvim ok. EON box ima posebnu pricu o signalu, tu nikad nisi siguran sta je dobro a sta lose. Uglavnom ako se kanal uredno emituje bez smetnji, ne zamaraj se sa parametrima signala.
Čovjeku ledi slika, nije nesto uredu, to zna i bez da gleda u parametre. Ne može valjati kad mu ledi slika.
mfa_secure wrote: ↑13/01/2025 13:17
Čovjeku ledi slika, nije nesto uredu, to zna i bez da gleda u parametre. Ne može valjati kad mu ledi slika.
E cuj to, ja mislio on onako pise iz dosade
Pa vidio sam da se zali na sliku, moj post se odnosio na to kako koji uredjaj ocitava jacinu i kvalitet signala.., a ako ima problem normalno da ce prijavit da se rijesi.
EON aplikacija na philips tv-u katastrofa od subote, ledi slika, kad prebacim kanal treba 3-4 sekunde da se skonta itd. Ima li jos ko slicnih problema ?
Trappist wrote: ↑13/01/2025 13:47
EON aplikacija na philips tv-u katastrofa od subote, ledi slika, kad prebacim kanal treba 3-4 sekunde da se skonta itd. Ima li jos ko slicnih problema ?
Ko mene je Phillips 55PUS8558/12 i nemam tih problema. Koji ti je model, jel na listi podržanih?
tap3ah75 wrote: ↑13/01/2025 12:50
Pa fol je i bio da se kanal nije emitovao uredno
Ne gledam baš često tv tako da nemam pojma da li se ovo dešava stalno.
Upratiću malo pa ću se žaliti ako bude problema.
Zdravo @tap3ah75,
Kolege iz Odjeljenja za tehničku podršku su Vas kontaktirale te budući da ste istima naveli da niste primijetili da su smetnje i dalje prisutne, ukoliko se iste ponovno jave imate ljubazno ćemo zamoliti da nam isto prijavite na ovaj način ili da pozovete direktno naš Kontakt centar. Stojimo Vam na raspolaganju.
Zdravo @Trappist,
Hvala na obraćanju. Budući da u arhivi ne pronalazimo Vaše podatke, ljubazno ćemo zamoliti da nam iste dostavite putem privatne poruke, a kako bismo izvršili provjere te Vam pružili više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
Ko mene je Phillips 55PUS8558/12 i nemam tih problema. Koji ti je model, jel na listi podržanih?
ma jeste, ona oled verzija, radio godinu dana bez problema. Probat cu ili cache pobrisat ili uninstall pa opet install, pa onda da ih zovem
hali gali halid wrote: ↑07/01/2025 06:22
Sto mi blinka zeleno na daljinskom? I ne mogu vidjeti postotak baterije u daljinskom, sto sam nekada mogao.
Zdravo @hali gali halid,
Hvala na javljanju. Ukoliko i dalje bilježite smetnje na daljinskom upravljaču zamolit ćemo da nam putem privatne poruke dostavite korisničke podatke za dalje provjere. Stojimo Vam na raspolaganju.
Pozdrav, sad mi stalno izbacuje da uparim daljinski, ali nece... Sta vam treba od podataka?
Sto mi blinka zeleno na daljinskom? I ne mogu vidjeti postotak baterije u daljinskom, sto sam nekada mogao.
Zdravo @hali gali halid,
Hvala na javljanju. Ukoliko i dalje bilježite smetnje na daljinskom upravljaču zamolit ćemo da nam putem privatne poruke dostavite korisničke podatke za dalje provjere. Stojimo Vam na raspolaganju.
Pozdrav, sad mi stalno izbacuje da uparim daljinski, ali nece... Sta vam treba od podataka?
Posalji im privatno broj ugovora ili id broj korisnika
Zdravo @hali gali halid,
@hali gali halid,
Pisali smo Vam putem privatne poruke, molimo da provjerite inbox. Stojimo Vam na raspolaganju.
uz sva desavanja, zadnjih dana, niko da napise, da li je ovo kod kolege forumasa, bio incident, ili ce prerasti u pravilo ( da cemo svi mi koji koristimo premium paket dobiti ovu brzinu upload-a?). Razumijem da nam @Telemach ne moze potvrditi dok ne bude zvanicno objavljeno.
uz sva desavanja, zadnjih dana, niko da napise, da li je ovo kod kolege forumasa, bio incident, ili ce prerasti u pravilo ( da cemo svi mi koji koristimo premium paket dobiti ovu brzinu upload-a?). Razumijem da nam @Telemach ne moze potvrditi dok ne bude zvanicno objavljeno.
Ni ja ne znam, samo sam postavio koja mi je brzina.
Naravno da nisu produžili... Zaključali su sve ostale kanale a HBO će danas ili sutra jer je na promo baneru pisali da je otključan do 15.01.2025. godine.
bogata_sirotinja wrote: ↑15/01/2025 13:38
Naravno da nisu produžili... Zaključali su sve ostale kanale a HBO će danas ili sutra jer je na promo baneru pisali da je otključan do 15.01.2025. godine.
Svi ostali kanali su oni koje nemaš u okviru svog paketa ili ih nisi dobio kao benefit.
To su uglavnom CineStar Premiere 1 i 2, kanali iz FilmBox paketa, kanali za odrasle, određeni katalozi iz video kluba...
HBO i Cinemax će zaključati do kraja dana ili sutra najkasnije.
bogata_sirotinja wrote: ↑15/01/2025 16:29
Svi ostali kanali su oni koje nemaš u okviru svog paketa ili ih nisi dobio kao benefit.
To su uglavnom CineStar Premiere 1 i 2, kanali iz FilmBox paketa, kanali za odrasle, određeni katalozi iz video kluba... HBO i Cinemax će zaključati do kraja dana ili sutra najkasnije.
hvala na info, a baš se pitam do kada će biti otključano.
Radi li vam EON Smart TV app večeras kako treba? Meni večeras svi kanali u SD rezoluciji, iako je kao i uvijek podešen CBR na najviši kvalitet i brzina interneta je dobra.
Ajdinn4 wrote: ↑15/01/2025 20:05
Radi li vam EON Smart TV app večeras kako treba? Meni večeras svi kanali u SD rezoluciji, iako je kao i uvijek podešen CBR na najviši kvalitet i brzina interneta je dobra.
Zdravo @Ajdinn4,
Hvala Vam na javljanju ovim putem. Ukoliko su navedene poteškoće još uvijek prisutne, ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam se javite u inbox te dostavite Vaše korisničke podatke uz kontakt broj. Stojimo Vam na raspolaganju.
bogata_sirotinja wrote: ↑15/01/2025 13:38