Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑06/01/2025 21:13
prije ratova i raspada:
fudbal: velez
kosarka: partizan
vaterpolo: partizan
poslije ratova:
kosarka: bullsi
znao sam raje prije rata koja je navijala za svakoga poprilicno izmjesano, jedan srbin i bosnjak, WB chwilla, navijali za hajduk, iz moje zgrade par purgera, imali su i naglasak, mozda su i dosli u sarajevo iz zagreba zbog necega. bilo je puno zvezdasa, partizanovaca, nisam o tome nista razmisljao tada. slabo nesto bilo velezovaca. mozda bila starija raja, doslje iz hercegovine u sa.
prije ratova i raspada:
fudbal: Hajduk
kosarka: Bosna
rukomet: Borac BL
poslije ratova:
repke HR i BiH ,
za klubove me zaboli qurac,
jedino pratim F1, Moto GP , skijaške skokove , biciklizam
karanana wrote: ↑06/01/2025 21:13
prije ratova i raspada:
kosarka: partizan
vaterpolo: partizan
poslije ratova:
kosarka: bullsi
znao sam raje prije rata koja je navijala za svakoga poprilicno izmjesano, jedan srbin i bosnjak, WB chwilla, navijali za hajduk, iz moje zgrade par purgera, imali su i naglasak, mozda su i dosli u sarajevo iz zagreba zbog necega. bilo je puno zvezdasa, partizanovaca, nisam o tome nista razmisljao tada. slabo nesto bilo velezovaca. mozda bila starija raja, doslje iz hercegovine u sa.
prije ratova i raspada:
fudbal: Hajduk
kosarka: Bosna
rukomet: Borac BL
poslije ratova:
repke HR i BiH ,
za klubove me zaboli qurac,
jedino pratim F1, Moto GP , skijaške skokove , biciklizam
„Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo“, poručili su profesori sa univerziteta u Srbiji.
„Ovim putem ponovo apelujemo na nadležne organe da savesno i odgovorno obavljaju svoj posao“, poručili su profesori.