Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trebate se ponovo svako od vas prijaviti i odabrati svoj uredjaj. Neko je kliknuo pogrešan uređaj kada se logovao. Druga mogućnost je da vas je više nego je dozvoljeno i neko koristi tuđi uredjaj pa zato izbacuje. Konkretno tvoj uredjaj je neko selektivno kad se logovao i to radi konstantno, čim ti svaki put traži da se logujes.
@BarbaDue jesmo li @Sehro ti i ja u istoj grupi korisnika app?
Mislim da jesmo, ni ja nisam siguran
...i opet mi se to desilo
Kod mene i buraza nema tih problema, kao sto znas ja sam uzeo 2 slota za nas dvojicu. Probleme imate ti i Sehro, vidi sa trecim kakva je situacija.
Pitao sam te ovo jer sam pomislio da nije buraz sta prckao jer mi je rekao da razmislja prebaciti app na novi tv. Posto nema pristupne podatke jer mu ih nisam poslao vec licno instalirao i pokrenuo na njegovom box, nesto x92 cini mi se, znam da nije do njega... kod mene je xiaomi box. A slijedom citiranog posta od forumasa da je mozda neko pokrenuo jos neki uredjaj mimo postojecih kontam da provjeris ako imas mogucnost, kao sto znas ja sam ti vec jednom najavio i odradio deinstalaciju i instalaciju na novi box. Mozda neko isto odradio a nije javio niti stari slot odjavio.
Sehro wrote: ↑07/01/2025 22:09
Ima li ko rješenje za ovo što se stalno mora logovati u aplikaciju da bi aktiviralo premium. Sada je još gore obzirom da traži da se svaki put upisuje username i password.. Inače kupljena premium licenca zajedno sa nekolicinom kolega sa foruma..
Sehro wrote: ↑07/01/2025 22:09
Ima li ko rješenje za ovo što se stalno mora logovati u aplikaciju da bi aktiviralo premium. Sada je još gore obzirom da traži da se svaki put upisuje username i password.. Inače kupljena premium licenca zajedno sa nekolicinom kolega sa foruma..
Trebate se ponovo svako od vas prijaviti i odabrati svoj uredjaj. Neko je kliknuo pogrešan uređaj kada se logovao. Druga mogućnost je da vas je više nego je dozvoljeno i neko koristi tuđi uredjaj pa zato izbacuje. Konkretno tvoj uredjaj je neko selektivno kad se logovao i to radi konstantno, čim ti svaki put traži da se logujes.
@BarbaDue jesmo li @Sehro ti i ja u istoj grupi korisnika app?
Imao sam isti problem kao i vi i na kraju sam kontaktirao na support i ljudi mi rekli zašto se to dešava. Napisali mi promijenite šifru i ponovo se ulogujte na svaki vaš uređaj i obilježite tačan. Nakon toga nema nikako problema više.
Nasao sam neku listu(od kolege koji placa istu slucajno je kopirao) i ubacio u neki IPTV app(neki ruski app) i to radi eh sada sta se desi ako jedan program zatrokira... jel svi stanu ili moram trazit novu listu.
Ovo je app
Version: 8.2.4
○ 2024 Alexander Sofronov. All rights reserved.
IPTV Pro : [email protected].
Open Source Lizenzen
BiBi911 wrote: ↑27/01/2025 19:25
Nasao sam neku listu(od kolege koji placa istu slucajno je kopirao) i ubacio u neki IPTV app(neki ruski app) i to radi eh sada sta se desi ako jedan program zatrokira... jel svi stanu ili moram trazit novu listu.
Ovo je app
Open Source Lizenzen
pa sam imaš odgovor na to pitanje.
copy paste 1x lista 1x korisnik.
cim se vise zakaci šteka lista
Ovo je app
Open Source Lizenzen
Ovo je app
Open Source Lizenzen
istice mi uskoro godisnja pretplata za iptv i podebljali cijenu nenormalno djubrad. Ima li ko kontakt info za nekog pouzdanog "divljeg" iptv provajdera da im cijene nisu smijesno visoke?
Modest Musorgski wrote: ↑17/02/2025 11:07
istice mi uskoro godisnja pretplata za iptv i podebljali cijenu nenormalno djubrad. Ima li ko kontakt info za nekog pouzdanog "divljeg" iptv provajdera da im cijene nisu smijesno visoke?
imam ti ja, pola god 50 km, godina 90 km, podrska 24 sata, 3 liste u ponudi
pa lista koja ima gledanje unatrag do 7 dana odrzavanje nje je bas poskupo... kosta i 24 casovna podrska.. cijene su najnize za BiH, za EU su 25% vece, hvala