Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HarTar wrote: ↑07/01/2025 13:39
Kakve ti gluposti pišeš, šta Brko ima sa UAE, Egiptom ili SA kada se zna da su jedino dobri sa Katarom?! Što se tiče toga šta si, jedino je sigurno da si nedefinisan i to su mnogi primjetili.
E bas ti hvala sto si primjetio
Znaci brko je nevazan, niko ga nista ne pita, i nista ne moze, a onda sutra vec osniva komplet carstvo ponovo. Aferim demagogija. U medjuvremenu nek tece plin, nafta, i nek se uzima Sirija u dogovoru sa Cionistimna.
Ja ne znam.o čemu ti pišeš?! Turska je osnovala Uniju tutkijskih zemalja u kojoj je i Mađarska posmatrač i to nema nikakve veze sa Osmanskim carstvom kao što ti insinuiraš. Nije nevažan, nego jednostavno nije dobar sa ovim američkim marionetama u nabrojanim arapskim zemljama. Tu bih još dodao i Jordan i njihovog tzv. kralja. Što se tiče Saudije počeli su se motati.oko Turske otkada je izrael zabranio Americi da im proda F-35, sada ulažu milojarde u KAAN i žele kupiti preko 100 aviona.
Znaš li kom narodu pripadaju Mađari? Zastupaš ovdje neke čudne stavove, a mislim da si u osnovnoj luftao s Istorije/Historije/povijesti.
Znaci brko je nevazan, niko ga nista ne pita, i nista ne moze, a onda sutra vec osniva komplet carstvo ponovo. Aferim demagogija. U medjuvremenu nek tece plin, nafta, i nek se uzima Sirija u dogovoru sa Cionistimna.
Ja ne znam.o čemu ti pišeš?! Turska je osnovala Uniju tutkijskih zemalja u kojoj je i Mađarska posmatrač i to nema nikakve veze sa Osmanskim carstvom kao što ti insinuiraš. Nije nevažan, nego jednostavno nije dobar sa ovim američkim marionetama u nabrojanim arapskim zemljama. Tu bih još dodao i Jordan i njihovog tzv. kralja. Što se tiče Saudije počeli su se motati.oko Turske otkada je izrael zabranio Americi da im proda F-35, sada ulažu milojarde u KAAN i žele kupiti preko 100 aviona.
Znaš li kom narodu pripadaju Mađari? Zastupaš ovdje neke čudne stavove, a mislim da si u osnovnoj luftao s Istorije/Historije/povijesti.
HarTar wrote: ↑07/01/2025 13:49
Isti so kao i ovdje neki, neartikulisan stajling(pretpotopska vremena i drugi kontinent), neartikulisana brada i neartikulisani životni stavovi (prahistorija).
arman1 wrote: ↑07/01/2025 15:31
A sa Jordanske zemlje se rušili iranski projektili. I sada ih nešto čudi.
"Ministarstvo najoštrije osuđuje mape regije koje su objavili službeni izraelski nalozi na platformama društvenih medija, tvrdeći da su historijske za Izrael, uključujući dijelove okupiranih palestinskih teritorija, Hašemitsku kraljevinu Jordan, Liban i Siriju", pojasnili su.
skupljac_zeljeza wrote: ↑08/01/2025 11:43
A sa Jordanske zemlje se rušili iranski projektili. I sada ih nešto čudi.
"Ministarstvo najoštrije osuđuje mape regije koje su objavili službeni izraelski nalozi na platformama društvenih medija, tvrdeći da su historijske za Izrael, uključujući dijelove okupiranih palestinskih teritorija, Hašemitsku kraljevinu Jordan, Liban i Siriju", pojasnili su.
Neka neka, sve po zasluzi. Doci ce vakat da ce i Brkici komadat
Pretpostavljao sam, a sad zasigurno znam da si posvađan s istorijom.
Ti si posvađan sa fakrima. Svako dobro
Prevod, molit ću lijepo. Maternji mi je Bosanski, služim se Engleskim, Njemačkim i Talijanskim. Riječ "fakri" mi je nepoznata kao i jezik u kom se koristi.
Benjo34 wrote: ↑08/01/2025 12:44
Iskreno, od srca se radujem I nadam da ce ubrzo granice Izraela biti bas ove, ako moze cak I vece. Arapi bolje nisu ni zasluzili.
Zacrtali su oni sebi šta sve hoće i njihov vojnik to nosi na rukavu. Samo što se neki prave blesavi.
Upozorenje: Teške scene...
Specijalni snimci za Sahāt, na kojima se vidi kako izraelske okupacione snage bombarduju Palestinca i ostavljaju ga da gori, gađajući svakoga ko mu pokuša prići ispred kapije bolnice Kemal Advan u sjevernom Pojasu Gaze.
Žrtva ovog zločina je građanin Ebu Arafat Ebu Sejf, star 52 godine, koji je radio kao elektrotehničar. Bio je na putu za bolnicu prije nego što je upao da popravi kvar na jednom od generatora struje koji je bio oštećen izraelskim bombardovanjem bolnice.