Lik prodao bananu zalijepljenu selotejpom za 6 miliona
Postoje ljudi koji znaju prodat sve i svasta.
Usisivaci su sica prema ovom

Mislis na ovaj electrolux usisivac, da ga imas sad vec 6+ godina i imas pohvale za njega? Naidjoh na njega na netu, pa ako se vec tako dobro pokazao da ga kupim. Valjda se negdje moze naci dostupnim.problemnatravunu wrote: ↑19/03/2023 09:36https://www.ekupi.ba/bs/Kućanski-aparat ... 4%2587ice#
Imamo ovakav, iskreno preporuka za njega, evo ga 5 godina, sad će izaći iz garancije... jednom mijenjao hepa filter (inače se pere...uzeo zamjenski sa aliekspresa , jer je original bezobrazno skup) , prije mjesec dana kupio novu univerzalnu papučicu, jer se ova prilično oštetila
https://www.ekupi.ba/bs/Kućanski-aparat ... K000365038
Odličan ali gledaj da je classic tj.made in germany
Nasao sam na par mjesta pa cu vjerovatno naruciti za dan-dva. Jedino je dvoumljenje s ovim Miele C1, ali cu vjerovatno zbog tvojih pohvala ici na Electrolux, a dodatni razlog su i ove vrecice kod Mielea koje bih radije izbjegao.problemnatravunu wrote: ↑27/12/2024 20:44 Tako je , preporuka za tog Elektroluxa ... pogledaj u FIS-u
edit
evo ima ga u Domod-u
Na prvu, utisci s ovim electrolux usisivacem su odlicni. Ne mogu ni da ga ukljucim na max jer ga je fakticki nemoguce odvojiti od tepiha.problemnatravunu wrote: ↑29/12/2024 18:18 Ono nekad kad sam ga kupovao, mene je upravo varijanta usisivača bez peglaže sa kesama privukla da se za taj na kraju odlučim
To je kao online slike koje se prodaju za par miliona. A sustina je da je to samo nacin da bogati ne placaju porez na lovu, jer ako drzi u lovi mora platiti porez, ako drzi na nekoj gluposti onda ne. Kad mu ne treba vise proda sljedecem koji zeli da izbjegne placanje poreza, i tako se "banana" vrti u krug.
hepa filter treba imati oznaku aef12w https://www.temu.com/ba-en/4-pack-hepa- ... 6d0t34s7mtRogie wrote: ↑07/01/2025 15:40Na prvu, utisci s ovim electrolux usisivacem su odlicni. Ne mogu ni da ga ukljucim na max jer ga je fakticki nemoguce odvojiti od tepiha.problemnatravunu wrote: ↑29/12/2024 18:18 Ono nekad kad sam ga kupovao, mene je upravo varijanta usisivača bez peglaže sa kesama privukla da se za taj na kraju odlučim![]()
S obzirom da ga imas vec 5+ godina, je li mu usisna snaga vremenom slabila? Imao sam iskustva s nekim usisivacima da vec nakon godinu dana postanu gotovo neupotrebljivi.
I jos sam te htio pitati u vezi tih hepa filtera, jesi li narucivao nesto ovog tipa (s linka ispod), i je li ta univerzalna papucica koju si kupio radi posao kao i originalna? Da i nju narucim usput ako sta pronadjem.
SpoilerShow
Hvala ti puno na informacijama (malo sam te smorio s pitanjima).problemnatravunu wrote: ↑08/01/2025 21:26 hepa filter treba imati oznaku aef12w https://www.temu.com/ba-en/4-pack-hepa- ... 6d0t34s7mt
Papučicu sam kupio istu original u FISujer su na staroj otpala ona dva veća točka
Iskreno nisam primijetio pad snage usisavanja , pogotovo kad se redovno čiste - ispuhuju kompresorom - ili peru filteri
Hvala, ja upravo u prodavnici, pa i bilo mi cudno 1000 WATT dobat a ovaj sto imam je 1600 WATT.
karcher t10/1 je 700w i to je daleko jace od ovih kucnih 2400w, toliki pritisak stvori da je tesko usisavati tako da tih 1000w je vise nego dovoljno
malo pretjerano, operes dva filtera (od tri) u ves masini svakih 10 usisavanjanivla wrote: ↑22/02/2025 19:21karcher t10/1 je 700w i to je daleko jace od ovih kucnih 2400w, toliki pritisak stvori da je tesko usisavati tako da tih 1000w je vise nego dovoljno
koliko znam karcher daje info kolika je usisna snaga a to je kod ovih kucnih ako su bolji max 500w
ko vec hoce ove kucne marke nema sta dalje gledati od miele pa bosch modela koji su u prethodnim postovima preporuceni
izbjegavati ove samsung bez vrecice to je katastrofa i moras ga stalno cistiti ako zelis da ti normalno radi i usisava
znaci mjesecno peres 1-2 filtere, jer valjda usisavas 2-3 puta sedmicno
Filtere za Samsung moraš oprati nakon svakog drugog usisavanja inače se začepe i neće da vuče. Imam ga pa znam.
Ja imam skroz razlicito iskustvo,Domaci izdajnik wrote: ↑04/03/2025 10:56Filtere za Samsung moraš oprati nakon svakog drugog usisavanja inače se začepe i neće da vuče. Imam ga pa znam.
Zamjenski filteri qrtzu ne valjaju i to sam probao, samo originalni i prodaje ih isključivo Fis![]()
+1kabal1337 wrote: ↑04/03/2025 12:14Ja imam skroz razlicito iskustvo,Domaci izdajnik wrote: ↑04/03/2025 10:56Filtere za Samsung moraš oprati nakon svakog drugog usisavanja inače se začepe i neće da vuče. Imam ga pa znam.
Zamjenski filteri qrtzu ne valjaju i to sam probao, samo originalni i prodaje ih isključivo Fis![]()
Imao sam do sada 4 samsung usisivaca, nikad nisam morao prati filtere nakon drugog pranja.
Imao sam zamjenske filtere i meni su bili 1:1 kao orginalni samo sto nisu plave boje.
Usisavao sam od piljevine, mnogo osmirglane glet mase, prasine, zivotinjskih dala itd.
Nakon nekog vremena treba rastaviti cetku za usisavanje jer se nakupi dlaka i prasine pa suzi otvor.