Jesam hvala sve ok odma kod mame na klopu, dosadila pizza
Prva i zadnja nisu loše, ako je ovo istina.
jesu istina su 9.1 presica u vezi ovih linijaDzontra_Volta wrote: ↑06/01/2025 22:22Prva i zadnja nisu loše, ako je ovo istina.![]()
Jos Berlin i toptramvajtrojka wrote: ↑06/01/2025 22:27jesu istina su 9.1 presica u vezi ovih linija
Za Berlin ce letit Eurowings od ljeta_deCKarD wrote: ↑06/01/2025 22:48Jos Berlin i top![]()
Ne moze dobiti subvenciju jer vec postoji linija od Austriana. Mozda jedino SJJ Bratislava . To je moje misljenje neka me ispravi neko ako nisam u pravu .
Mozda se zavravam al zar im treba subvencija da se ta linija isplati? Ili jednostavno stavljaju prioritet na subvencionirane linije pa ako nema subvencije odmah x?
Aviokompanije uzimaju pare od drzave/aerodroma ko vec daje subvencije. Logika ti je ispravna , taj let bi bio pun puncat na svakoj rotaciji .kio01 wrote: ↑07/01/2025 01:31Mozda se zavravam al zar im treba subvencija da se ta linija isplati? Ili jednostavno stavljaju prioritet na subvencionirane linije pa ako nema subvencije odmah x?
Klix
Od proljeća ove godine aviokompanija Ryanair uvodi četiri nove linije iz Sarajeva za Gironu (Španija), Paris-Beauvais (Francuska), Dizeldorf i Karlsruhe/Baden-Baden (Njemačka), potvrđeno je Klix.ba.
Nove destinacije iz glavnog grada Bosne i Hercegovine zvanično će biti predstavljene na press konferenciji Ryanaira koja je zakazana u četvrtak.
Dodavanjem novih aviolinija sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu, Ryanair će se pozicionirati kao aviokompanija broj jedan po broju letova i sjedišta koja nudi. Slijede Turkish Airlines i Pegasus.
Ova aviokompanija nedavno je saopćila da će u njihovom rasporedu za ljeto 2025. godine biti dostupno ukupno 300.000 sjedišta za građane koji iz BiH lete na evropske destinacije.
Kao što je od ranije poznato, Ryanair iz Sarajeva leti prema aerodromima u Briselu, Goteborgu, Londonu, Memmingenu, Bergamu, Stockholmu i Solunu.
Kada je riječ o Banjoj Luci, kompanija s aerodroma u ovom bh. gradu leti prema Briselu, Goteborgu, Karlsruheu, Memmingenu, Stockholmu i Beču.
sam sebe da citiram. Nema letova do osla, kopenhagena ni stockholma, nego je aerodrom sarajevo dao laznu informaciju
Kakve lažne informacije? Norwegian kreće letove za Kopenhagen, Oslo, i Štokholm ovog proljeća i ljeta, a i Ryanair će letjeti za Štokholm isto.Trappist wrote: ↑08/01/2025 13:51sam sebe da citiram. Nema letova do osla, kopenhagena ni stockholma, nego je aerodrom sarajevo dao laznu informaciju![]()
"I druge evropske i svjetske aviokompanije proširile su svoju mrežu destinacija povezujući Sarajevo s brojnim gradovima kao što su Kopenhagen, Oslo, Štokholm, Varšava, Abu Dhabi, Antalija, Izmir."
Zašto to kažeš? Jesu li potrvrdili da nema ništa od toga?sarajevsko_pivo wrote: ↑09/01/2025 03:47 Očigledno ništa od letova za Berlin ovog ljeta sa Eurowingsom. Eurowings je otkazao također let za Ljubljanu.