Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑06/01/2025 22:41jel ovo tom ford onaj sto ima parfeme?
au cak sam mislio da sam i gledo nokturnal animals koliko je bio preporucivan i hvaljen ali evo gledam prikolicu i izgleda da nisam gledo. ide na kratku listu.
Jest i cvike
Jel horor Nocturnal?
Ima li geyeva u Single manu
Mislim s obzirom na rezisera
@dale cooper @Tito_i_Partija @kakavdanakneiskustvu
Nocturnal nit' je horor, nit' ima gejeva. Al' nije baš lagan za gledat'.
Al' s obzirom da ti voliš poteške filmove poput Farhadijevih i Ceylanovih, mislim da nećeš imat' problema.
karanana wrote: ↑06/01/2025 22:41jel ovo tom ford onaj sto ima parfeme?
au cak sam mislio da sam i gledo nokturnal animals koliko je bio preporucivan i hvaljen ali evo gledam prikolicu i izgleda da nisam gledo. ide na kratku listu.
Jest i cvike
Jel horor Nocturnal?
Ima li geyeva u Single manu
Mislim s obzirom na rezisera
@dale cooper @Tito_i_Partija @kakavdanakneiskustvu
Nocturnal nit' je horor, nit' ima gejeva. Al' nije baš lagan za gledat'.
Al' s obzirom da ti voliš poteške filmove poput Farhadijevih i Ceylanovih, mislim da nećeš imat' problema.
Ako je tako tezak onda moze
Ne volim Dzilenhala doduse ali mogu se pretrpit
Oooo đesi jaro Kufere, šta ima u Tuzli? Jel' zaledila Jala?
Šta se gleda ovih dana? Ja ovih dana samo crime procedurals gledam, voli žena jbg. Trenutno gledam švedsku/dansku Bron/Broen, dobar skandi-noir.
Pa zima je jaro, ali nije zaledila.
Pa zadnjih dana Squid Game druga sezona, i gledao sam Ludwiga onu BBC krimi komediju koju je @zomri skoro preporučio.
Good stuff.
Kakva je druga sezona Squid Game? Vidim da su ocjene mixed.
Pa more of the same što bi se reklo. Mene nije razočarala, ne donosi ništa posebno novo, ali je još uvijek brutalno efikasna i svo ono ubijanje
mi je još uvijek šokantno, što valjda i treba da bude. Malo je prekratka, jer očigledno je da su nešto što je objektivno trebalo biti jedna
sezona, podijelili na dvije.
dale cooper wrote: ↑06/01/2025 22:34
Da, Nocturnal Animals mi je odličan, ovaj drugi nisam gledao.
Odličan film. Fantastična priča o tome kako on ustvari nije nikad ništa viśe želio da ima s njom, osim da joj se osveti i još više uništi život
Samo mi nije jasno kako je znao da je ona tako nesretna te da će lako zagristi taj bait. Ili je pisac jednostavno psiholog i zna sve tajne ženske logike
Ipak mislim da sam vec gledo nocturnal ali bio zaboravio pa pogledo opet. Kao sto rekoh, kraj mi nije bas jasan bio, googlo da vidim, ali izgleda nema nista duboko. Tako je kako je fol neka izrada osveta. Nikakav super duper twist ili nesto da covjek zine. Pomalo beze, ali ok film. U sustini ona prica unutar price je dobra. Trebaju onakav film sam za sebe snimiti mada ima onakvih filmova ali tematika je dobra.
Eh , eto , nije sad ovo neka posebna preporuka , ali sinoć "prevrćem" kanale kad ovaj film,
a privuče mi pažnju što sam naletio na dio snimljen u Beogradu , u hotelu Yugoslavija.... čak prodavač u trafici progovori na tečnom srpskom
A film , onako srednja žalost , prepun klišeja i već viđenog , odnos oca "zajebanog" lika i skoro zaboravljene kćeri tinejdžerice , i tako dalje i tako bliže ..... https://m.imdb.com/title/tt2172934/?ref ... n_0_q_3day
mayab wrote: ↑12/01/2025 07:45
Eh , eto , nije sad ovo neka posebna preporuka , ali sinoć "prevrćem" kanale kad ovaj film,
a privuče mi pažnju što sam naletio na dio snimljen u Beogradu , u hotelu Yugoslavija.... čak prodavač u trafici progovori na tečnom srpskom
A film , onako srednja žalost , prepun klišeja i već viđenog , odnos oca "zajebanog" lika i skoro zaboravljene kćeri tinejdžerice , i tako dalje i tako bliže ..... https://m.imdb.com/title/tt2172934/?ref ... n_0_q_3day
A Amber, ima nešto kurvinjsko i privlačno u njoj,mislim da i ne glumi, da je ona to. Nije dzabe Jonny bio zalijepio..