Pa bas zato hahah
A nikad se ne zna, svoj ti pos'o
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Vini nije nikad fulio u dresu RM, ne znam zasto on nije pucao.Melbourne_Australia wrote: ↑03/01/2025 22:22 Nikad u zivotu nisam vidio da u jednoj ekipi niko ne moze penal zabiti kao u ovoj..Ko god da uzme,promasi...Vratiti Ramosa samo da puca penale![]()
Nije ni Belingham u karijeri promasio do sinocultima_palabra wrote: ↑04/01/2025 04:19Vini nije nikad fulio u dresu RM, ne znam zasto on nije pucao.Melbourne_Australia wrote: ↑03/01/2025 22:22 Nikad u zivotu nisam vidio da u jednoj ekipi niko ne moze penal zabiti kao u ovoj..Ko god da uzme,promasi...Vratiti Ramosa samo da puca penale![]()
Brzo si pustila niz vodu klub iz svog grada ...
A što me shvataš ozbiljno?
Endrik ima premalo prilike da igra, a kad napokon zaigra toliko zeli zabiti da to izgleda sebicno...mlad je, ali morat ce biti ipak malo pametnijiB6Redhell wrote: ↑07/01/2025 00:55 Naravno![]()
Luka modric pise historiju vec duze vremena…
Srecu ima, pa je i u dobrom klubu,
Ali nemozes to napisati ovdje Sad ce manijak doci da se ċudi, dijeca, 15 god. 50, kamioni amerika, sta se pise…Wtf..
Ne gledah danasnju tekmu zao mi mali enDrICK ga ne zabi, nadam se da je imao bar sanse… ….
Pa ne znam, Endrick je komotno mogao imati tri asistencije da su saigraci znali zabiti.plain vanilla wrote: ↑07/01/2025 07:47Endrik ima premalo prilike da igra, a kad napokon zaigra toliko zeli zabiti da to izgleda sebicno...mlad je, ali morat ce biti ipak malo pametnijiB6Redhell wrote: ↑07/01/2025 00:55 Naravno![]()
Luka modric pise historiju vec duze vremena…
Srecu ima, pa je i u dobrom klubu,
Ali nemozes to napisati ovdje Sad ce manijak doci da se ċudi, dijeca, 15 god. 50, kamioni amerika, sta se pise…Wtf..
Ne gledah danasnju tekmu zao mi mali enDrICK ga ne zabi, nadam se da je imao bar sanse… ….
S druge strane, Arda odlican
Mislim da nisi upravu oko ponavljanja penala. Ako golman nije dirao loptu, a izašao da linije, onda nema ni osnova za ponavljanje penala.ultima_palabra wrote: ↑04/01/2025 06:00 Sudjenje katastrofalno, faul nad Rodrygom kod gola Valencije, penal trebao biti ponovljen i onda ona scena sa Vinijem gdje su on i golman zasluzili istu kaznu (ili oba zuti ili oba crveni).
Na Mestalli godinama ciganija poprilicna, nadam se da ispadaju ove godine.