Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na ovom forumu sam komunjara(dobro to jesam), pa sam bio cetnik, rusofil, iranofil, bloo je govorila da sam krezubi SDA-ovac, ali evo da ne bi tebe ne bih nikad postao kurd
Svakog dana u svakom pogledu postajem sve bolji i bolji
Zato što imaš nekonzistentne stavove.
Kurdi, u nekom političkom smislu, su najveći saveznici Izraela u tom dijelu BI.
Naravno da jesu i zasto ne bi bili, ako gledaju vlastiti interes. Da im nece Iran ili Turska nesto pomoci ??
Pa ne znam, možda ih milioni žive u Turskoj?
Uglavnom, sasvim je opravdano da Turci onda ne žele i da se svim sredstvima bore protiv jedne takve strane ispostave koja bi se uspostavila na toj teritoriji.
Španija postaje prva evropska nacija koja će od Turske nabaviti 24 Hurjet napredna trenažna aviona
Prije nekoliko dana između dvije zemlje potpisan je Memorandum o razumijevanju (MoU), koji je omogućio Španiji da nabavi 24 aviona Hurjet Fighter Lead-In Trainer (FLIT) koje je razviio Turkish Aerospace Industries (TAI).
HarTar wrote: ↑30/12/2024 15:14
Ma ja ne zanima a stalno Turcima i Turskoj tražiš dlaku u jajetu. Koji si ti
Pa to da Tursku i Erdogana ne gotivim je nesto sasvim drugo. A o Turcima kao narodu imam neutralno misljenje, znam da nas vecinom gotive i zbog tog im je red uzvratiti. Turska politika prema Balkanu je nesto sasvim drugo. Historijski im mnogo toga zamjeram, a danasnji odnos je isti kao sto je i prije bio. Od lickog vlaha pa do danas nista novo u njihovom odnosu prema nama.
Kurde ne gotivim zbog njihovog odnosa prije svega prema Palestincima,a onda sto su branik bilo kakvom kreiranju normalnih odnosa u toj regiji. Njihova borba protiv Turske mi je zanemariva, jer Tursku ne smatram pozitivnim igracem.
Pa to da Tursku i Erdogana ne gotivim je nesto sasvim drugo. A o Turcima kao narodu imam neutralno misljenje, znam da nas vecinom gotive i zbog tog im je red uzvratiti. Turska politika prema Balkanu je nesto sasvim drugo. Historijski im mnogo toga zamjeram, a danasnji odnos je isti kao sto je i prije bio. Od lickog vlaha pa do danas nista novo u njihovom odnosu prema nama.
Kurde ne gotivim zbog njihovog odnosa prije svega prema Palestincima,a onda sto su branik bilo kakvom kreiranju normalnih odnosa u toj regiji. Njihova borba protiv Turske mi je zanemariva, jer Tursku ne smatram pozitivnim igracem.
Gotive te jer misle da nemas svoje ja da velicas fatiha
Kad cuju da slavimo Tvrtka i imamo zmaja od bosne krene ”ma vi ste islamizirani srbi”
Plišani sultan Ejup Erdogan dobio novogodišnju čestitku od cara usranih gaća Putina. Zajedno sa probranim društvom velikih vođa poput Alija, Kim Jonga, Lukašenka, Fice i Orbana.
Gotive te ako procjene da ti mogu nesto uvalit
Ne krivim ih, ono dole je borba za opstanak.
Samo jednog Bayru da docekam dok sam ziv i halalicu im planinu isprazne price. Do tada i sto se mene tice, neka do vlastite atomske dođu. Jer mi nista od toga nemamo ...
swanfilter wrote: ↑02/01/2025 13:17
Samo jednog Bayru da docekam dok sam ziv i halalicu im planinu isprazne price. Do tada i sto se mene tice, neka do vlastite atomske dođu. Jer mi nista od toga nemamo ...
swanfilter wrote: ↑02/01/2025 13:17
Doći će Bayre, i oklopna vozila, no sikiriki.
Oce. Kao i oni helikopteri, koji vjerovatno zavrsise kod Roma kao staro zeljezo ...
Neki pametnjakovic nas ”influencer” napada poznatu tursku odbojkasicu sandzackog porijekla sto velica Ataturka, treba mu neko objasnit da su balkanski muhadziri najveci podrzavaoci Ataturka:
Vjecita_zavrzlama wrote: ↑04/01/2025 23:39
Neki pametnjakovic nas ”influencer” napada poznatu tursku odbojkasicu sandzackog porijekla sto velica Ataturka, treba mu neko objasnit da su balkanski muhadziri najveci podrzavaoci Ataturka:
Ateisticki gad Zadnje rijeci mu bile alejkumu selam.