JoseMujica wrote: ↑31/12/2024 01:04
vrati se na svoj prvi citat pa možda i skontaš da si prvi počeo....moja jedina krivica je što sam se spustio na tvoj nivo.
ja sam "počeo" jer sam ovo napisao
Chmoljo wrote: ↑30/12/2024 10:41
JoseMujica wrote: ↑30/12/2024 08:44
Ramu Isaka
pa bolan odrastao si čovjek...to ti niko ne bi trebao govoriti....imaš oči i uši...slušaj šta pričaju i prati šta rade i nađi sebi nekoga ko je vrijedan tvoga glasa
poput Mumaera Bandića

vrsnog advokata koji je u ministarsku fotelju uskočio sa mjesta sekretara škole

i dugogodišnjim radnim iskustvom. od godinu-dvije-tri.
dakle, ti si sad butthurt jer sam ti havera prozvo, nakon što si TI sam pisao ovdje kako piješ kahve sa njim i kako je tvoj favorit.
nakon što si TI pisao kako je sjajan advokat, iskusan i šta sve već ne. i sada kada te ja podsjetim na tvoje riječi ti si uvrijeđen?

kao da ja sada pizdim jer si Benjamini infantnilno dao ime "kratka devetka", koje je samo tebi smiješno, i kao Fadil Mandal iz najboljih dana guraš takav narativ. ne mogu ti opisati koliko mi takve stvari teško padaju.
no ne daj bože pomenuti pazarićkog harveya spectera. dobri stari urugvajski socijalista nam odmah riga vatru.
A ti imaš opciju da me staviš na foe, ako ti se ne sviđa moje mišljenje i moji stavovi, a ja te opcije nemam, već moram trpiti tvoje svakodnevno prozivanje, optuživanje i provociranje.
ti imaš opciju da ne budeš bezobrazan i drzak i ne vrijeđaš, međutim ne vidim da si je iskoristio. već si zbog onoga što si sam pisao ti mene vrijeđao, ali ne odustaješ da si ti taj koji je eto povrijeđen. zamisli, ne možeš ignorisati ono što drugi napišu. jedini problem je što sam ja pisao ono što si TI pisao. ludilo.
Kad ti vratim onda se uskurčiš i morališeš.. i zadnja si osoba ovdje koja bi trebala da ima obraza da drži nekome vaz o činjenicama jer se činjenice ne tumače proizvoljno kako to odgovara onima koje promoviraš i braniš, kako to ti radiš.
šta si mi bolan vratio? samo si vrijeđao, nikakvog ti argumenta nisi dao.
Haj budi realan...za ovaj Štetin ugovor s Dodikovim peračima para svakog sdaovca bi rasčerečili ovdje...ja prvi, a sumnjam da bi ga i ti štedio...no ovdje je jedini problem, barem tebi, što lopov nije izgleda sdaovac

nemaš blage veze kako funkcionišu javne nabavke, i nisi dao nijedan argument na koji način bi ti izvršio ove poslove. umjesto da se poklopiš, ti bi još držao neke moralne lekcije i još gore, glumio lafo neku neutralnost. a pogubiš se kad ti spomenem tvog drugara iz Pazarića. sekretara škole.
ego, metni me na foe i hastal ti, hastal mi...jer meni je lopov samo LOPOV!
ko si ba ti da uvjetuješ nešto? ti misliš da ja forumašima išta uvjetujem? ako ti se sviđa eho vlastitog glasa, drži monologe ili piši blogove. to što ti se obija o glavu ono što si sam pisao pa ti sada malo muka zbog toga nije moj problem, nego problem toga što si obojen, a glumiš da nisi. pa je teško onda biti objektivan makar i anonimno.
i opet, nijednom te nisam uvrijedio, već iskoristio ono što si sam pisao. no ti ne prestaješ sa uvredama, i još pri tome naričeš kako je eto tebi teško.
tužno i žalosno, tolike godine, a ne imati u sebi zrnce samokritike i samorefleksije.
al bože moj. ima nas svakakvih