Dešavanja u Srbiji
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#66826 Re: Dešavanja u Srbiji
Nikad ne sumnjaj u ljudsku glupost
-
ReymondReddington
#66827 Re: Dešavanja u Srbiji
Poenta je da njih ima vise. Kad neko napise nesto lose oni spucaju 1000 novih postova i taj losi se izgubi. Znaci cilj je zaustaviti bilo kakvu diskusiju gdje bi ljudi navodili cinjenice i diskutovali o potezima vlasti.fusion_ba wrote: ↑28/12/2024 17:38 Ja stvarno ne kontam poentu tih botova. Zar stvarno misle da će neki komentar na nekoj stranici navesti nekog da promijeni mišljenje o Vučiću? Pored toga svi kontaju da je to fake.
To je prava mašinerija ali ja stvarno ne vidim poentu toga.
Isto radi i SNSD posljednih godina.
Drugo je to da stvore prikaz da vlast ima podrsku naroda. Nema veze koliko ljudi zna da je to fake ima onih koji ne znaju.
Trece ako su ovi koji hvala vucica fake isto tsko mogu biti i oni koji ga kude. Opet se vracamo na prvi dio cilj je samo sprijeciti da se pise lose o vlasti a ako se i napise da se onda moze reci to su botovi opozicije.
- fusion_ba
- Haris.ba
#66830 Re: Dešavanja u Srbiji
A sto mislite da ti clanovi porodica tako stvarno ne misle?
- fusion_ba
#66831 Re: Dešavanja u Srbiji
Ova prva nije čak ni član porodice nego neki SNS bot kog su našli da glumi tetku nastradale djece. Onda je twitter to razotkrio pa je brže bolje obrisala nalog. Dokle je psiho spreman ići, prevazilazi samog sebe. Da nije smiješno, bilo bi žalosno.
- skupljac_zeljeza
#66832 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne čudi me ni malo ova manipulacija koja je možda izrežirana u Pinku ili Informeru i montaža urađena sa njihovom tehnikom i novinarima.
Nisu ovi protesti samo zbog nastrešnice nego između ostalog i zbog nje i što vlast krije dokumente. Koliko sam shvatio studenti žele da se vrati odgovornost jer bilo je mnogo afera oko kojih je bilo par dana galame i u tišini zaboravljene. I kod nas je mnogima dalo neku nadu za pravdu i uređeniju državu hapšenje Nešića jer smo prethodna hapšenja stavljali u razne kontekste. Konačno se vraća odgovornost vlasti za preuzete funkcije kao i to ko može biti vlast. Iskustvo nam pokazuje da je mogao biti svako za koga stranka izbori fotelju.
Nisu ovi protesti samo zbog nastrešnice nego između ostalog i zbog nje i što vlast krije dokumente. Koliko sam shvatio studenti žele da se vrati odgovornost jer bilo je mnogo afera oko kojih je bilo par dana galame i u tišini zaboravljene. I kod nas je mnogima dalo neku nadu za pravdu i uređeniju državu hapšenje Nešića jer smo prethodna hapšenja stavljali u razne kontekste. Konačno se vraća odgovornost vlasti za preuzete funkcije kao i to ko može biti vlast. Iskustvo nam pokazuje da je mogao biti svako za koga stranka izbori fotelju.
- okanomalo
#66833 Re: Dešavanja u Srbiji
upravo tako. studenti traze da institucije rade svoj posao. vucic je dobio samarcinu od studenata kad ih je pozvao na razgovor a oni mu odgovorili da nije nadlezan. ne znam kako je to prezivio.skupljac_zeljeza wrote: ↑30/12/2024 01:05 Ne čudi me ni malo ova manipulacija koja je možda izrežirana u Pinku ili Informeru i montaža urađena sa njihovom tehnikom i novinarima.
- okanomalo
#66834 Re: Dešavanja u Srbiji
oni su placeni za to. svi su dobro udomljeni u drzavnim firmama i njihov jedini posao je da se pisu pozitivno o AV po DM. tako hrane njegov bolesni ego. tu su mediji poput pinka, informera, happy tv i ostali tabloidi koji se uklapaju u medijsku propagandu velicanja velikog vodje- jezivo.fusion_ba wrote: ↑28/12/2024 17:38 Ja stvarno ne kontam poentu tih botova. Zar stvarno misle da će neki komentar na nekoj stranici navesti nekog da promijeni mišljenje o Vučiću? Pored toga svi kontaju da je to fake.
To je prava mašinerija ali ja stvarno ne vidim poentu toga.
Isto radi i SNSD posljednih godina.
- skupljac_zeljeza
#66835 Re: Dešavanja u Srbiji
Kaže Janjić da je upratio studente iz Bosne, bio navodno sa nekom grupom iz Tuzle koji su pratili šta se dešava i skupljali iskustva. Beograđani ih podučavali kao '68. Samo ne znam kako su zamislili ujediniti univerzitete iz Tuzle, Banja Luke, Brčkog, Travnika.... Kod nas su studenti vlasništvo stranaka jer kada se dobije diploma treba neko da te uhljebi.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#66838 Re: Dešavanja u Srbiji
Vučić o hrvatskim i ukrajinskim "studentima" koji ruše vlast u Srbiji: "Reč je o antisrpskim snagama"
Hrvatski i ukrajinski "studenti" učestvuju u rušenju vlasti u Srbiji
On je govorio i o ukrajinskim i hrvatskim "studentima" koji hoće da ruše vlast u Srbiji, ali i o prisustvu služni iz Hrvatske u Srbiji.
"Reč je o izrazito antisrpskim snagama. Srpskim studentima i dobrim srpskim studentima nije uvek dozvoljen ulaz na fakultet, jer nisu na dobroj strani, ali hrvatskim članovima je dozvoljeno bilo da ulaze na fakultete. Sve je to podržano od zapadnih obaveštajnih agencija. Interes hrvatskih službi je pad vlasti u Srbiji. Ja nemam potrebu da se udvaram bilo kome, a ne mislim da su svi u pravu", rekao je Vučić.
"Ukrajinac je priveden u Beogradu 2022. godine jer je dronovima slikao najvažnije zgrade infrastrukture Republike Srbije. Kada je priveden nikada nisam video takav pritisak da on bude pušten. Nije reč ni o kakvoj naivnoj deci, slučajnim studentima već su to ljudi koji su već činili krivična dela", dodao je on.
"Deco vratite se da učite, pokazali ste da možete mnogo stvari da uradite, nemojte da budete iskorišćavani od strane nekih ljudi", poručio je Vučić studentima.

- SmokingMan
#66839 Re: Dešavanja u Srbiji
Studenti u Zagrebu uz smjeh na TV-u gledali šta čovjek olahko ispušta iz svojih đebradi.
- Better Man
#66840 Re: Dešavanja u Srbiji
Vučku je kraj blizu i kad on padne, biće to žestoko. Njegov pad prognoziraju i komentarišu neki od uglednih analitičara i profesora u Srbiji.
- Peacean
#66841 Re: Dešavanja u Srbiji
Kada padne osoba koja drži svu moć države u rukama mora biti haosa, zato se u stabilnim državama to fino rasporedi.
- Haris.ba
#66842 Re: Dešavanja u Srbiji
Imena kolega, imena.Better Man wrote: ↑30/12/2024 10:51 Vučku je kraj blizu i kad on padne, biće to žestoko. Njegov pad prognoziraju i komentarišu neki od uglednih analitičara i profesora u Srbiji.
Ko su to ugledni analiticari i profesori u Srbiji?
- Better Man
#66843 Re: Dešavanja u Srbiji
Evo sad je za subotnje izdanje Jutarnjeg lista intervju dala Dubravka Stojanović, profesorica Historije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, koja kaže da se boji da će Vučićev pad biti žestok.Haris.ba wrote: ↑30/12/2024 10:54Imena kolega, imena.Better Man wrote: ↑30/12/2024 10:51 Vučku je kraj blizu i kad on padne, biće to žestoko. Njegov pad prognoziraju i komentarišu neki od uglednih analitičara i profesora u Srbiji.
- Haris.ba
#66844 Re: Dešavanja u Srbiji
ZahvaljujemBetter Man wrote: ↑30/12/2024 10:59Evo sad je za subotnje izdanje Jutarnjeg lista intervju dala Dubravka Stojanović, profesorica Historije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, koja kaže da se boji da će Vučićev pad biti žestok.Haris.ba wrote: ↑30/12/2024 10:54Imena kolega, imena.Better Man wrote: ↑30/12/2024 10:51 Vučku je kraj blizu i kad on padne, biće to žestoko. Njegov pad prognoziraju i komentarišu neki od uglednih analitičara i profesora u Srbiji.
- Better Man
#66845 Re: Dešavanja u Srbiji
Nema na ćemu.Haris.ba wrote: ↑30/12/2024 11:07ZahvaljujemBetter Man wrote: ↑30/12/2024 10:59Evo sad je za subotnje izdanje Jutarnjeg lista intervju dala Dubravka Stojanović, profesorica Historije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, koja kaže da se boji da će Vučićev pad biti žestok.
- astala_vistala
#66846 Re: Dešavanja u Srbiji
Jedan od osnivača Inicijative ProGlas i profesor Pravnog fakulteta Miodrag Jovanović izjavio je danas da je na sastanku te inicijative sa predstavnicima Slobodnih organizacija Srbije (SOS) odlučeno da će, umesto novogodišnje čestitke, građane obavestiti o merama „za dan posle“, odnosno o programu za „prvu demokratsku Vladu Srbije“.
Dakle nova Sablja i prvi demokratski izbori nakon ubistva dr.Zorana Đinđića ovo je vec ozbiljno.
Dakle nova Sablja i prvi demokratski izbori nakon ubistva dr.Zorana Đinđića ovo je vec ozbiljno.
- Peacean
#66847 Re: Dešavanja u Srbiji
Skeptičan sam po pitanju smjene vučića ali mislim da i njegovim standardnim biračima nije jasno njegovo ponašanje u vezi protesta.
- okanomalo
#66848 Re: Dešavanja u Srbiji
pored vucica mora da padne i dacic.socijalisti i radikali od devedesetih su na vlasti ili uz vlast. problem je u slaboj opoziciji koja nema jaku licnost koja bi se mogla nametnuti kao lider. jos ce se krckati tamo i tesko da ce se ista desiti prije proljeca ili ljeta.
- fusion_ba
#66849 Re: Dešavanja u Srbiji
Dačić nikad ne pada.okanomalo wrote: ↑30/12/2024 14:58pored vucica mora da padne i dacic.socijalisti i radikali od devedesetih su na vlasti ili uz vlast. problem je u slaboj opoziciji koja nema jaku licnost koja bi se mogla nametnuti kao lider. jos ce se krckati tamo i tesko da ce se ista desiti prije proljeca ili ljeta.
On je na vlasti već 35 godina, svakoj vlasti se prilagođava.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno