Jedina ti je opcija najkasnije do 10h da dodjes radnim danom u nabavku ako hoces da izbjegnes guzvu
BINGO trgovački lanac - sve o tome
Moderator: anex
- vjeshalica
#2926 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#2927 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Ali ako je Bingov market u pitanju , fakat ne kontam šta to market u BCC može imati a da drugi nemaju pa ni oni najmanji Bingovi mahalski ?vjeshalica wrote: ↑29/12/2024 09:56Jedina ti je opcija najkasnije do 10h da dodjes radnim danom u nabavku ako hoces da izbjegnes guzvu
Bingo na rubu C Faze , kilometar južnije od ovog - ima sve.
-
akcija007
#2928 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
I ja sam se pitao sta taj hipermarket ima sto drugi nemaju . Prvo sam poslio da ljudi odlaze tamo zbog tekstila u sklopu hipermarketa pa sam onda tu teoriju eliminisao.
Jeftinije nije 50% pa da ljudi idu tamo.
Klasicni hipermarket . Nema neke delikatese wowww sto niko nema. Bilo je jedina Bajadera liker
Jeftinije nije 50% pa da ljudi idu tamo.
Klasicni hipermarket . Nema neke delikatese wowww sto niko nema. Bilo je jedina Bajadera liker
- nivla
#2929 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
asortiman robe je najbolji u bcc,dosta stvari nema uopste kupiti u manjim bingo prodavnicima
bingo na pofalicima(interex) ima grozan asortiman, da ne govorim kako su im peciva i hljeb uglavnom stara i losa popodne
u taj u c fazi ne pamtim kad sam usao, slaba ponuda za stvari koje ja kupujem
na stupu(interex) ponuda tanka otkako su otvorili bcc, da ne govorim da sam na friziderima nalazio stvari kojim je rok istekao i po pola godine
grand centar ilidza, ima osiromasenu ponudu u odnosu na bcc, ali malo bolji od stupa
alta je vise orijentisan na dnevne posjetioce a ne nabavku, cudan asortiman u ponudi
bingo na pofalicima(interex) ima grozan asortiman, da ne govorim kako su im peciva i hljeb uglavnom stara i losa popodne
na stupu(interex) ponuda tanka otkako su otvorili bcc, da ne govorim da sam na friziderima nalazio stvari kojim je rok istekao i po pola godine
grand centar ilidza, ima osiromasenu ponudu u odnosu na bcc, ali malo bolji od stupa
alta je vise orijentisan na dnevne posjetioce a ne nabavku, cudan asortiman u ponudi
- reboot
#2930 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Nek pokušaju
Pokušali u Đuriću, najbliže nam bilo, parkinga ni u garaži ni vani nema, samo se okrenuli. Kolona auta od kružnog Kurta kod Gazproma do RSa
-
Operativac11
#2931 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
A šta to ima BCC a nema onaj na Stupu ?nivla wrote: ↑29/12/2024 11:32 asortiman robe je najbolji u bcc,dosta stvari nema uopste kupiti u manjim bingo prodavnicima
Jedino alpsko nemasno mlijeko,što ja znam.
Sve kućne potrepštine čak i one na akciji je dosta lakše naći na Stupu nego u BCC...
- Haris.ba
#2932 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Dok sam bio na Stupu raja me cudno gledala kad im kazem da idem u wizu. Jos sada kada ima kapija na parkingu. Nikada guzve nema.reboot wrote: ↑29/12/2024 12:26Nek pokušaju![]()
Pokušali u Đuriću, najbliže nam bilo, parkinga ni u garaži ni vani nema, samo se okrenuli. Kolona auta od kružnog Kurta kod Gazproma do RSaOtišli do KFCa kod Binga, jebo koridu, sa svih izlaza iz garaže auta izlaze, sve trake zakrčene, ne možeš ni naprijed ni nazad.
Dobar je i onaj konzum kod doma zdravlja Kumrovec. Samo, sada cesto radi jedna kasa, pa je malo problematicno. Ali, nije los ni Bingo pored.
Nista mi ne znaci prica da u bcc ima svasta. Zato sto kupujem standarne stvari. Ako mi bas nesta treba sto nema nigdje drugo, strpicu se i otici npr.u bcc samo radi toga na kasu do 10 stvari.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2934 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Asortiman je duplo veci, ako to nisi skontao onda si slijep. Svaki odjel u marketu je duplo veci, a evo ja cu ti navesti nesto konkretno sto je meni bitno. Odjel sa bezglutenskim potrepstinama ima ponudu k'o svi marketi u Sarajevu zajedno..Operativac11 wrote: ↑29/12/2024 12:35A šta to ima BCC a nema onaj na Stupu ?nivla wrote: ↑29/12/2024 11:32 asortiman robe je najbolji u bcc,dosta stvari nema uopste kupiti u manjim bingo prodavnicima
Sve kućne potrepštine čak i one na akciji je dosta lakše naći na Stupu nego u BCC...
-
Operativac11
#2935 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Istina, ali ja na to nisam obraćao pažnju.konektovan wrote: ↑29/12/2024 14:11Asortiman je duplo veci, ako to nisi skontao onda si slijep. Svaki odjel u marketu je duplo veci, a evo ja cu ti navesti nesto konkretno sto je meni bitno. Odjel sa bezglutenskim potrepstinama ima ponudu k'o svi marketi u Sarajevu zajedno..Operativac11 wrote: ↑29/12/2024 12:35A šta to ima BCC a nema onaj na Stupu ?nivla wrote: ↑29/12/2024 11:32 asortiman robe je najbolji u bcc,dosta stvari nema uopste kupiti u manjim bingo prodavnicima
Po pitanju potrepština od sireva,mesa,kozmetike,hemije, odjece, ne vidim vala neku razliku
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2936 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
začini, sosovi, pića, sirevi, zaleđena hrana, sve je duplo veći izbor nego u manjim marketima 
- mc-twin
#2937 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Jel ta bezglutenska prehrana nesto novo kod tebe ili ja nisam upratio? Koliko sam upratio ti si "tamanio" sve redom.konektovan wrote: ↑29/12/2024 14:11Asortiman je duplo veci, ako to nisi skontao onda si slijep. Svaki odjel u marketu je duplo veci, a evo ja cu ti navesti nesto konkretno sto je meni bitno. Odjel sa bezglutenskim potrepstinama ima ponudu k'o svi marketi u Sarajevu zajedno..Operativac11 wrote: ↑29/12/2024 12:35A šta to ima BCC a nema onaj na Stupu ?nivla wrote: ↑29/12/2024 11:32 asortiman robe je najbolji u bcc,dosta stvari nema uopste kupiti u manjim bingo prodavnicima
- ElRe
#2938 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Juče oko podne sam bio i u Wisi. Milina, jeste bila gužva na parkingu, ali u Konzumu nije toliko. Par nas po 10+ artikala, ostalo sve sitniš i ide brzo.
Izgleda da u Konzumu rijetko ko šta više kupuje. Skoro sam bio Merkatoru Dobrinja, subota oko 4, nas pet kupaca u kompletnom marketu.
A cijene, tu i tamo kao i Bingu za većinu artikala.
Konzum Otoka je tragedija. Prljavo, neuredno, prehladno sada.
- konektovan
#2939 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Jeste druze,..ima nesto malo vise od 2 mjeseca kako sam na bg ishrani, totalnoj, jer se sumnja na celijakiju, autoimunu bolest, a trenutno u iscekivanju nalaza biopsije koji ce 100% potvrditi je li ili nije celijakija. Po ovim seroloskim testovima dosad uradjenim, nije bas dobra situacija, ali eto, pokusavam to nekako prihvatiti, iako je fakat tesko, ali trazim nacin. Necete od mene vise izgleda citati recenzije za slatko posebno.mc-twin wrote: ↑29/12/2024 18:48Jel ta bezglutenska prehrana nesto novo kod tebe ili ja nisam upratio? Koliko sam upratio ti si "tamanio" sve redom.konektovan wrote: ↑29/12/2024 14:11Asortiman je duplo veci, ako to nisi skontao onda si slijep. Svaki odjel u marketu je duplo veci, a evo ja cu ti navesti nesto konkretno sto je meni bitno. Odjel sa bezglutenskim potrepstinama ima ponudu k'o svi marketi u Sarajevu zajedno..Operativac11 wrote: ↑29/12/2024 12:35
A šta to ima BCC a nema onaj na Stupu ?
Sve kućne potrepštine čak i one na akciji je dosta lakše naći na Stupu nego u BCC...![]()
- ElRe
#2940 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Nadam se da serološke nalaze nisi radio kod Kandića. Svi do reda lažno pozotivni.
Imam i ja Hašimota, bezglutenkska hrana je preporuka, ali nikako da se ful prebacim. Tijesto od bijelog brašna mi definitivno ne prija, slatko za sada ne smeta.
Prijatelj u Švedskoj ima takodje Hašimota, i bezglutenskom hranom, bijelim mesom i ribom, uspio je da ne koristi terapiju, što je veliki +.
Imam i ja Hašimota, bezglutenkska hrana je preporuka, ali nikako da se ful prebacim. Tijesto od bijelog brašna mi definitivno ne prija, slatko za sada ne smeta.
Prijatelj u Švedskoj ima takodje Hašimota, i bezglutenskom hranom, bijelim mesom i ribom, uspio je da ne koristi terapiju, što je veliki +.
- konektovan
#2941 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Moj drug takodjer ima hasimota, i sa samo bg dijetom drzi to pod kontrolom hvala Bogu,..ElRe wrote: ↑29/12/2024 20:48 Nadam se da serološke nalaze nisi radio kod Kandića. Svi do reda lažno pozotivni.
Testovi radjeni na klinickom..
Ali testovi mogu biti recimo negativni, a biopsija pozitivna,...ili obrnuto. Kod mene sy svi bili pozitivni, plus biopsija se ceka.
-
akcija007
#2942 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Na Kovacicima do Konzuma ima neka prodavnica/pekara sa bezglutenskim proizvodima
-
febo_acm
-
akcija007
#2944 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Ja konto u utorak, 31.12. Otici opet u kupovinu -15% kada nemaaaa
Utorak 24 12 bio posljednji s popustom na sve - 15%
Utorak 24 12 bio posljednji s popustom na sve - 15%
- konektovan
#2945 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Ima guzve i danas u podne..
Nego,..koje bg objekte jos znas?
-
febo_acm
#2946 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Hotel Suljovic/Almanas, No Gluten Factory, Marshalls gelato, Milkman, Sah-Mat burgeri, Milky SCC, cevapi u Petici(Hari Travnik isto), cevapi kod Nuneta, Mala kuhinja, Sushi san... ima i u Lukomiru restoran
- konektovan
#2947 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Zahvaljujem...febo_acm wrote: ↑29/12/2024 22:32Hotel Suljovic/Almanas, No Gluten Factory, Marshalls gelato, Milkman, Sah-Mat burgeri, Milky SCC, cevapi u Petici(Hari Travnik isto), cevapi kod Nuneta, Mala kuhinja, Sushi san... ima i u Lukomiru restoranMozda sam nesto zaboravio
![]()
- mc-twin
#2948 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Prihvatit ces to s vremenom... Razumijem da je promjena, al' kako i sa cim sve ljudi deveraju to je elhamdulillah. Meni su podavno kad sam lezao na klinickom sumnjali na celijakliju i bezze se jedan period hranio tako. Sto se tice slatka to mi je najteze palo, nije bio neki izbor, a haos skupo.konektovan wrote: ↑29/12/2024 20:42Jeste druze,..ima nesto malo vise od 2 mjeseca kako sam na bg ishrani, totalnoj, jer se sumnja na celijakiju, autoimunu bolest, a trenutno u iscekivanju nalaza biopsije koji ce 100% potvrditi je li ili nije celijakija. Po ovim seroloskim testovima dosad uradjenim, nije bas dobra situacija, ali eto, pokusavam to nekako prihvatiti, iako je fakat tesko, ali trazim nacin. Necete od mene vise izgleda citati recenzije za slatko posebno.mc-twin wrote: ↑29/12/2024 18:48Jel ta bezglutenska prehrana nesto novo kod tebe ili ja nisam upratio? Koliko sam upratio ti si "tamanio" sve redom.konektovan wrote: ↑29/12/2024 14:11
Asortiman je duplo veci, ako to nisi skontao onda si slijep. Svaki odjel u marketu je duplo veci, a evo ja cu ti navesti nesto konkretno sto je meni bitno. Odjel sa bezglutenskim potrepstinama ima ponudu k'o svi marketi u Sarajevu zajedno..![]()
![]()
Keks onaj "domacica" fazon tada bio 9KM ili mlijecna cokolada oko 3KM. Mogu misliti sad. Jbg...
-
nauticamid
#2949 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Kakve si simptome imao? Kako je doslo do toga da ides raditi nalaze?konektovan wrote: ↑29/12/2024 20:42Jeste druze,..ima nesto malo vise od 2 mjeseca kako sam na bg ishrani, totalnoj, jer se sumnja na celijakiju, autoimunu bolest, a trenutno u iscekivanju nalaza biopsije koji ce 100% potvrditi je li ili nije celijakija. Po ovim seroloskim testovima dosad uradjenim, nije bas dobra situacija, ali eto, pokusavam to nekako prihvatiti, iako je fakat tesko, ali trazim nacin. Necete od mene vise izgleda citati recenzije za slatko posebno.mc-twin wrote: ↑29/12/2024 18:48Jel ta bezglutenska prehrana nesto novo kod tebe ili ja nisam upratio? Koliko sam upratio ti si "tamanio" sve redom.konektovan wrote: ↑29/12/2024 14:11
Asortiman je duplo veci, ako to nisi skontao onda si slijep. Svaki odjel u marketu je duplo veci, a evo ja cu ti navesti nesto konkretno sto je meni bitno. Odjel sa bezglutenskim potrepstinama ima ponudu k'o svi marketi u Sarajevu zajedno..![]()
![]()
- konektovan
#2950 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Ma iskreno da ti kazem, slatko mi sad i nije problem, nutelle, linolade, maze..su bez glutena, a ima i drugih slatkisa koji se mogu kupiti po nekoj normalnoj cijeni, iako su uglavnom te stvari zbacajno skuplje od standardnih. Ali druze, pita,..pita mi fali,mc-twin wrote: ↑29/12/2024 22:47Prihvatit ces to s vremenom... Razumijem da je promjena, al' kako i sa cim sve ljudi deveraju to je elhamdulillah. Meni su podavno kad sam lezao na klinickom sumnjali na celijakliju i bezze se jedan period hranio tako. Sto se tice slatka to mi je najteze palo, nije bio neki izbor, a haos skupo.konektovan wrote: ↑29/12/2024 20:42Jeste druze,..ima nesto malo vise od 2 mjeseca kako sam na bg ishrani, totalnoj, jer se sumnja na celijakiju, autoimunu bolest, a trenutno u iscekivanju nalaza biopsije koji ce 100% potvrditi je li ili nije celijakija. Po ovim seroloskim testovima dosad uradjenim, nije bas dobra situacija, ali eto, pokusavam to nekako prihvatiti, iako je fakat tesko, ali trazim nacin. Necete od mene vise izgleda citati recenzije za slatko posebno.![]()
Keks onaj "domacica" fazon tada bio 9KM ili mlijecna cokolada oko 3KM. Mogu misliti sad. Jbg...