Od 21.12. pokusavam i svaki dan mi samo ovako pomjera i pomjera vrijeme/datum kada da pokusam.

Moderator: Benq

Ekupi, Procompazurna_obala wrote: ↑29/12/2024 09:57 Ljudi, gdje da nađem Xiaomi 14T Pro (12+512GB) osim bh Telecomu, univerzalnom i mi store?
Hvalaaaaa!!! Zaboravila sam na ekupi!doff wrote: ↑29/12/2024 10:51Ekupi, Procompazurna_obala wrote: ↑29/12/2024 09:57 Ljudi, gdje da nađem Xiaomi 14T Pro (12+512GB) osim bh Telecomu, univerzalnom i mi store?
Koji ti je Hyper OS? Jel od prije ili ova nova verzija 2.0?sime_cipol wrote: ↑29/12/2024 12:43 Telefon mi je zadnja kljaka, Redmi 13C, ali sa novim HyperOS se preporodio. 50% bolji telefon.![]()
Ovaj novi 2.0. Azurirao ga jucer, nevjerovatno koliko telefon bolje radicitroen xm wrote: ↑29/12/2024 19:05Koji ti je Hyper OS? Jel od prije ili ova nova verzija 2.0?sime_cipol wrote: ↑29/12/2024 12:43 Telefon mi je zadnja kljaka, Redmi 13C, ali sa novim HyperOS se preporodio. 50% bolji telefon.![]()
4 G, 6/128 je bio u Imtecu 460 KM. Vidio sam u Kam Connecting 8/256 za 510 KM. To je najjeftinije šta sam ja vidio.space_x wrote: ↑29/12/2024 23:06 Ovako, imam redmi note 10 pro, već dvije godine je kod mene.Dobro me je služio do prošle godine međutim ispao mi je prilikom trčanja i nešto se poremetilo, nosio kod majstora međutim on tvrdi da je to do samog telefona i nije mu ništa mogao..
Sad namjeravam uzimati novi, u planu mi je je da kupim redmi 13 pro, gdje je najbolje da ga kupim, ima li kakvih novogodišnjih popusta, vidim da se cijena kreće oko 500 maraka??
Poremetilo mu se nešto od pada, zašto kažem, sestri ispao jednom jedan telefon i slično joj se desilo.space_x wrote: ↑29/12/2024 23:06 Ovako, imam redmi note 10 pro, već dvije godine je kod mene.Dobro me je služio do prošle godine međutim ispao mi je prilikom trčanja i nešto se poremetilo, nosio kod majstora međutim on tvrdi da je to do samog telefona i nije mu ništa mogao..
Sad namjeravam uzimati novi, u planu mi je je da kupim redmi 13 pro, gdje je najbolje da ga kupim, ima li kakvih novogodišnjih popusta, vidim da se cijena kreće oko 500 maraka??
Cekaj Redmi 14 Pro, trebala bi se uskoro kod nas pojaviti. Vjerovatno ce biti nesto skuplja od 13, pa sacekaj i vidi. 13 mozes vazda kupiti.space_x wrote: ↑29/12/2024 23:06 Ovako, imam redmi note 10 pro, već dvije godine je kod mene.Dobro me je služio do prošle godine međutim ispao mi je prilikom trčanja i nešto se poremetilo, nosio kod majstora međutim on tvrdi da je to do samog telefona i nije mu ništa mogao..
Dobar telefon , svake godine izlazi nova verzija tako da prethodnoj cijena ide na niže, ja nemam nikakvih bitnih zamjerki. Internet je kao i za sve komentara milion, a uglavnom ljudi rade nerealna poređenja, uzme telefon srednje klase i poredi sa najskupljim samsungom ili sa iPhone , i kaže slabije slike. Normalno da su slabije kad je ovaj tri puta skupljiPlavo-bijeli wrote: ↑04/01/2025 09:52 DA li da uzmem Xiaomi 13t?
Najvise zbog cijene , nov 600-700km
Hocu da upgrejdam moj A52s, najvise mi je bitno da mu kamera bude bolja.
Koristio bih ga mozda 2 godine i dao mami i uzeo nesto novo.
Nekako u tom cjenovnom rangeu nema nista bolje.
Inače kad je izasao svi odusevljeni, ali evo citam ima dosta zamjerki nakon vise od godinu, pa ne znam....
Imaš li problema sa zagrijavanjem i baterijom opcenito?sencobih wrote: ↑04/01/2025 16:27Dobar telefon , svake godine izlazi nova verzija tako da prethodnoj cijena ide na niže, ja nemam nikakvih bitnih zamjerki. Internet je kao i za sve komentara milion, a uglavnom ljudi rade nerealna poređenja, uzme telefon srednje klase i poredi sa najskupljim samsungom ili sa iPhone , i kaže slabije slike. Normalno da su slabije kad je ovaj tri puta skupljiPlavo-bijeli wrote: ↑04/01/2025 09:52 DA li da uzmem Xiaomi 13t?
Inače kad je izasao svi odusevljeni, ali evo citam ima dosta zamjerki nakon vise od godinu, pa ne znam....
Igrice ne igram tako da ne znam da li se tada grije.Telefon je vruć kad se puni sto je mislim normalno, baterija izgura čitav dan, primjetio sam da koristenje poziva trosi više bateriju, ali to mi nije toliko bitno jer punjac je 67 w ,napuni je za 45 min, a da ga malo dopuniš za 15- ak minuta je na više od pola. Zaboravio sam, prednja kamera nije čemu, može po danu, ali uveče tanka, ako ti treba za selfijanje onda ga ne kupujPlavo-bijeli wrote: ↑04/01/2025 18:58Imaš li problema sa zagrijavanjem i baterijom opcenito?sencobih wrote: ↑04/01/2025 16:27Dobar telefon , svake godine izlazi nova verzija tako da prethodnoj cijena ide na niže, ja nemam nikakvih bitnih zamjerki. Internet je kao i za sve komentara milion, a uglavnom ljudi rade nerealna poređenja, uzme telefon srednje klase i poredi sa najskupljim samsungom ili sa iPhone , i kaže slabije slike. Normalno da su slabije kad je ovaj tri puta skupljiPlavo-bijeli wrote: ↑04/01/2025 09:52 DA li da uzmem Xiaomi 13t?
Honorbordo gandalf wrote: ↑05/01/2025 09:33 Koji od ova dva telefona uzeti u telecomu, honor x8b ili redmi 14c?
Gledao sam testove, izgleda da mu je kamera baš tanka, ekran je dobar, baterija onako, zvuk loš, a cijena 400eura, baš i nije mala , plus nema punjača, a punjenje je 45wsime_cipol wrote: ↑05/01/2025 13:04 Ima li kakvih informacija hoce li i kad kod nas doci Redmi Note 14 Pro