Prebaci meni da probam
Možda ima region block
Moderator: Benq
isti sam imao slucaj.. kupio neku listu i nista support mi ko govorio da drugu app probam al haj posto sam kupio ovaj player uporan bio i proradi .. isto koda u nekim momentima nece da registruje listu tipa zagusenje .. probaj tokom dana meni je ujutru npr proradilo ..

teško, vecinom EPG iz liste povlaci a drugi EPG koje ubacis ne pašu za tu listu. npr ubacis za BHT a u listi naziv BHT HD i odmah nece da ucita EPG.Modest Musorgski wrote: ↑01/01/2025 19:06 Jel postoji negdje neki epg pouzdan da se ubaci? Kanali mi svi sljakaju top ali pregled programa se pokazuje samo na nekih 5% vecinom stranih kanala?
![]()
https://epg.serbianforum.org/Modest Musorgski wrote: ↑01/01/2025 19:06 Jel postoji negdje neki epg pouzdan da se ubaci? Kanali mi svi sljakaju top ali pregled programa se pokazuje samo na nekih 5% vecinom stranih kanala?
![]()
Upravo uradih update na 5.1.6 Beta verziju i sada je ok.bob_1921 wrote: ↑30/12/2024 08:32 isti sam imao slucaj.. kupio neku listu i nista support mi ko govorio da drugu app probam al haj posto sam kupio ovaj player uporan bio i proradi .. isto koda u nekim momentima nece da registruje listu tipa zagusenje .. probaj tokom dana meni je ujutru npr proradilo ..
jebada definitivno probao sam i jaPlusSA wrote: ↑01/01/2025 20:12teško, vecinom EPG iz liste povlaci a drugi EPG koje ubacis ne pašu za tu listu. npr ubacis za BHT a u listi naziv BHT HD i odmah nece da ucita EPG.Modest Musorgski wrote: ↑01/01/2025 19:06 Jel postoji negdje neki epg pouzdan da se ubaci? Kanali mi svi sljakaju top ali pregled programa se pokazuje samo na nekih 5% vecinom stranih kanala?
![]()
Ja sam jedno vrijeme to ganjao i odustanem.
Pogotov sad kako je teže skenirati i ne pokušajem.
To i ja radim, podesio sam jednom ručno i radi kako treba
Evo uzećemo primjer EPG sa sajta TV Profil: https://tvprofil.net/xmltv/Modest Musorgski wrote: ↑05/01/2025 13:01 mijenjanje naziva kanala da se podudara, ili se moraju podudarati i ostale kategorije sto su u tabeli ovoj sto si poslao?
ili ako ti se da objasniti kako se postavlja sve step by step, ja imam "favorites" na tivimate gdje sam izbacio gluposti i skupio oko 100 domacih i stranih kanala, jel mogu ubaciti sad na to epg?
Ako želiš da naziv bude baš BHT1 jer izgleda ljepše, onda možeš ovako:#EXTINF:0,bht1.ba
Imaj u vidu da je EPG besplatan samo za kanale kojima u trećoj koloni ne piše "epg subscription"#EXTINF:0 tvg-id="bht1.ba",BHT1
I meni se u zadnje vrijeme dešava
Trebate se ponovo svako od vas prijaviti i odabrati svoj uredjaj. Neko je kliknuo pogrešan uređaj kada se logovao. Druga mogućnost je da vas je više nego je dozvoljeno i neko koristi tuđi uredjaj pa zato izbacuje. Konkretno tvoj uredjaj je neko selektivno kad se logovao i to radi konstantno, čim ti svaki put traži da se logujes.
@BarbaDue jesmo li @Sehro ti i ja u istoj grupi korisnika app?TwistedX wrote: ↑08/01/2025 06:29 Trebate se ponovo svako od vas prijaviti i odabrati svoj uredjaj. Neko je kliknuo pogrešan uređaj kada se logovao. Druga mogućnost je da vas je više nego je dozvoljeno i neko koristi tuđi uredjaj pa zato izbacuje. Konkretno tvoj uredjaj je neko selektivno kad se logovao i to radi konstantno, čim ti svaki put traži da se logujes.
meni se to lani desavalo mjesec dana, iako samo ja imam 5 uredjaja, neki je bug bio u app...od tada vise nema problemaTwistedX wrote: ↑08/01/2025 06:29Trebate se ponovo svako od vas prijaviti i odabrati svoj uredjaj. Neko je kliknuo pogrešan uređaj kada se logovao. Druga mogućnost je da vas je više nego je dozvoljeno i neko koristi tuđi uredjaj pa zato izbacuje. Konkretno tvoj uredjaj je neko selektivno kad se logovao i to radi konstantno, čim ti svaki put traži da se logujes.
Mislim da jesmo, ni ja nisam siguransemirsar wrote: ↑08/01/2025 06:52@BarbaDue jesmo li @Sehro ti i ja u istoj grupi korisnika app?TwistedX wrote: ↑08/01/2025 06:29 Trebate se ponovo svako od vas prijaviti i odabrati svoj uredjaj. Neko je kliknuo pogrešan uređaj kada se logovao. Druga mogućnost je da vas je više nego je dozvoljeno i neko koristi tuđi uredjaj pa zato izbacuje. Konkretno tvoj uredjaj je neko selektivno kad se logovao i to radi konstantno, čim ti svaki put traži da se logujes.