Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ta sportska vrsta patike je po mom nekom ukusu vise za prirodu ili treninge. Za grada su mi one prve - urbanije su, ali lijepe su ti i jedne i druge.
I nosi ih, nemoj biti blesav.
karanana wrote: ↑20/12/2024 22:43
uzeh ove neki dan. ne znam ni sto ce mi ni za sta ce mi, ali gledam na tiktoku ja mislim neki frajer dodavo neke federe na tene da moze skakat i zakucavat. naravno to je bio fail ali meni se tene svidile na kojima je radio taj eksperiment, i uzmem ih.
mogu li proci za grada?
Jarane puca te kriza srednjih godina....mogu proc na tefericu, bit ces glavni u viskom kad bude alidzun.,....nema veze u godinama si kad mos sve
Samo nemoj ih puno nosat nekakve mi neudobne izgledaju.......ono prosirene vene, petni trn, zglobovi, ledja...samo jedan dzir i upadaj u skecers
problem sa svim ovakvim tenama je ta da im tehnologija datira iz 70tih
znaci ima razlog zasto su runnerice uvijek najskupje
karanana wrote: ↑20/12/2024 22:43
uzeh ove neki dan. ne znam ni sto ce mi ni za sta ce mi, ali gledam na tiktoku ja mislim neki frajer dodavo neke federe na tene da moze skakat i zakucavat. naravno to je bio fail ali meni se tene svidile na kojima je radio taj eksperiment, i uzmem ih.
mogu li proci za grada?
Jarane puca te kriza srednjih godina....mogu proc na tefericu, bit ces glavni u viskom kad bude alidzun.,....nema veze u godinama si kad mos sve
Samo nemoj ih puno nosat nekakve mi neudobne izgledaju.......ono prosirene vene, petni trn, zglobovi, ledja...samo jedan dzir i upadaj u skecers
Ma ne znam sta da ti kazem, imao sam tene na ovkav fol.,....ne znam meni neudobne.....jbga ima nas svakakih...to sto se mi malo zajebajemo pa pljucnemo na tene to je zajebancija osim ako su u pianju replayke od @konektovan og u pitanju te bodu u oci ne mos ih ni pogledat
Ma ne znam sta da ti kazem, imao sam tene na ovkav fol.,....ne znam meni neudobne.....jbga ima nas svakakih...to sto se mi malo zajebajemo pa pljucnemo na tene to je zajebancija osim ako su u pianju replayke od @konektovan og u pitanju te bodu u oci ne mos ih ni pogledat
ma razumijemo se tene typa starke, sangajke, samba i sl. su daska tene pa eto ti
nego imam ja tenu za druga @karanana mjera po njegovom pasu
Operativac11 wrote: ↑26/12/2024 20:42
Mišljenje o ovim kundurama ?
Dobar je Imac kvalitetom skroz, kao i vecina talijana, jedino su u globalu malo konzervativniji po dizajnu od drugih proizvodjaca, ali imaju svoju klijentelu koja trazi prije svega kvalitet i funkcionalnost uz korektnu cijeny.
Moja skromna kolekcija, inace kao sto vidite kod mene samo /// dolazi u obzir, slazemo se neke su neudobne neke su taman, ali mi u Americi svakako ne hodamo puno
upravu si definitivno, one su zapravo sad za ovog hladnijeg vremena,em duboke em kožnate, ali definitivno ne bijele
ja furam isto ove košarkaške,ali platnene i patnja je živa u toplijim mjesecima,a jordanke svakako ni nisu za basketa, više su kao neka lifestyle furka
ove su mi top trenutno samo ne znam još mogu li mi opravdati cijenu od 3-3 i po stoje, uvijek su precjenjene bile za udobnost/dugotrajnost
Rob_Atl wrote: ↑28/12/2024 18:06
Moja skromna kolekcija, inace kao sto vidite kod mene samo /// dolazi u obzir, slazemo se neke su neudobne neke su taman, ali mi u Americi svakako ne hodamo puno
ikonična patika definitivno,ali djeluje mi smrt za noge po ljeti
cvrke su smrt na nogama ljeti a ne ove koje su i dublje od njih, npr. ja cvrke nekoliko godina samo nosim u proljece i jesen jer nema šanse sa onoliko postave i spuzve da se nose na plus 25 vremenu
Rob_Atl wrote: ↑28/12/2024 18:06