Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
...ovaj gore k'o da se uhelaćio pa ako se pomjere none gluho bilo...ode govno na klizanje niz nogavicu dugih gaća...
...a ovaj dole se fensi uštramplio, sjedi gleda... a srklet ga od 40 dena odveć hvata, ali šta će jado šuti i trpi sad će fotošuting proći i lova će mu dobro doći...a kad se stane češati nakon što ih skine...ih kakvo tek drpanje mu ne gine...
Ima tu pomalo svega - i voajerstva, i fetišizma, i sexualne simbolike.
Ne trpim ništa dodatno ispod odjeće, pogotovo duge gaće, koje su mi čak tako passe, ali se sjećam, recimo, da sam u vojsci nosio helanke.
Na minusu se ne pitaš koliko je nešto sexy ili ne.
Sa druge strane - "muškarac u hulahopkama" je nešto što krši ustaljene modele ponašanja između žene i muškarca.
Feminiziram muškarac u svijetu macho muškaraca nema neke šanse.
Tako da je to najbolje ostaviti za svoja četiri zida.
Jednom sam se raspravljala s jednim momkom na temu da su i svi dječaci kod nas u djetinjstvu nosili štrample zimi, on je tvrdio da on to nije/ ne bi nikad. Onda je njegova sestra otišla po porodični album i pokazala nam svima sliku njega u crvenim štramplama.
Jednom sam se raspravljala s jednim momkom na temu da su i svi dječaci kod nas u djetinjstvu nosili štrample zimi, on je tvrdio da on to nije/ ne bi nikad. Onda je njegova sestra otišla po porodični album i pokazala nam svima sliku njega u crvenim štramplama.
Da sjećam se u vrtiću, kada bismo išli na popodnevno spavanje da su i dječaci imali štrample.
Ne vidim problem u tome da ih nose.
I ja sam u osnovnoj skoli zimi nosio tzv. štramplice. Nisam ih volio nikako jel su peckale po nogama ali ko me pitao. Duge gace su nosile seljacine ili pidzamu ispod hlaca. kao dodatak zimi ispod hlaca mi je ok a ovako nositi da se vide mi bas i nije.
Da sjećam se u vrtiću, kada bismo išli na popodnevno spavanje da su i dječaci imali štrample.
Ne vidim problem u tome da ih nose.
Ma naravno. Ovaj lik je bio tako smiješan, u fazonu on je macho man, ne bi on to nikad, ni kao dijete...
Altsa wrote: ↑27/12/2024 08:41
I ja sam u osnovnoj skoli zimi nosio tzv. štramplice. Nisam ih volio nikako jel su peckale po nogama ali ko me pitao. Duge gace su nosile seljacine ili pidzamu ispod hlaca. kao dodatak zimi ispod hlaca mi je ok a ovako nositi da se vide mi bas i nije.
1. Lako je dok djetetu ne počnu rasti dlake k'o u priči
2. Mene da se pita ne bih nijednom djetetu navlačio štrample (neme veze s muško-ženskim odnosima). Pusti neka gola koža osjeti zimu i toplotu, a ne stalno se pitati što se osulo dijete...