DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Moderator: Benq
-
doktor78
#1376 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
E, ovo "last 24 months" me zeza 
-
gidra
#1377 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Samo spotify plaćam, jednokratno bez mjesečnih subskripcija.
Koristio godinama krekovanu app, ali skontao da mi se mrsko peglati za cca 20 KM godisnje koliko me je Egipat ranije koštao ili 8 dolara lifetime preko upgrader stranice, gdje sam trenutno udomljen u neku croatia familiju
Muziku jedino slusam u autu (android auto) gdje u opremi imam neki prejebeni Focal HiFi sistem.. eto zato i plaćam.
Ostalo sto koristim je Revanced Youtube i Smarttube za tv.
Sto se tiče video sadrzaja sa merakom placam Real Debrid konfigurisan uz Fen light na Kodiju..
P.S. na upgrader.cc su se pojavile i BiH i Croatia familije za "udomljavanje", ranije nije bilo.
- mc-twin
#1378 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Ja jok placam.
- HardCore
#1379 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
gidra wrote: ↑23/12/2024 22:02Samo spotify plaćam, jednokratno bez mjesečnih subskripcija.
Koristio godinama krekovanu app, ali skontao da mi se mrsko peglati za cca 20 KM godisnje koliko me je Egipat ranije koštao ili 8 dolara lifetime preko upgrader stranice, gdje sam trenutno udomljen u neku croatia familiju..
Muziku jedino slusam u autu (android auto) gdje u opremi imam neki prejebeni Focal HiFi sistem.. eto zato i plaćam.
Sto se tiče video sadrzaja sa merakom placam Real Debrid konfigurisan uz Fen light na Kodiju..
P.S. na upgrader.cc su se pojavile i BiH i Croatia familije za "udomljavanje", ranije nije bilo.
Imaju li kakve upute za ovaj Life time?
-
gidra
#1380 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
- kupis ključ - Purchase singl user lifetime 7.99 dolaraHardCore wrote: ↑24/12/2024 00:15gidra wrote: ↑23/12/2024 22:02Samo spotify plaćam, jednokratno bez mjesečnih subskripcija.
Koristio godinama krekovanu app, ali skontao da mi se mrsko peglati za cca 20 KM godisnje koliko me je Egipat ranije koštao ili 8 dolara lifetime preko upgrader stranice, gdje sam trenutno udomljen u neku croatia familiju..
Imaju li kakve upute za ovaj Life time?
- kreiraš novi gmail racun koji ces iskoristiti da kreiras novi spotify racun (nemoj koristiti privatne emailove), kreiraj bas novi za novi spotify account
- na upgrader stranici odes na upgrade now, upišeš kredencijale od spotify accounta i ključ koji si kupio i izabereš regiju koju hoćeš
- sačekaš od 15 min do 60 min da ti se aktivira premium. Notifikaciju o aktivaciji premium family ćeš dobiti na novi gmail koji se kreirao.
Nakon određenog perioda (mjesec, tri, šest mjeseci) ćeš dobiti ban ili će te skinuti vlasnik sa računa sa familijarnog premiuma.
- onda opet kreiraš novi gmail, novi spotify account
- napraviš da ti je key koji si prvobitno kupio usable, preko sekcije "renew" na istoj stranici uz opciju "Renew only the key".
- onda opet upgrade na istoj stranici
I sve tako u krug, bitno je samo kada te ukinu da ti je ključ u statusu usable.
Ja sam do sada tri puta mijenjao i jbg za 8 dolara vrijedi zajebancije: bio sam u Holandskoj porodici 10ak dana, pa Turskoj cca 2 mjeseca i sada sam u Hrvatskoj.
-
dzenanalic22
#1381 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
@gidra
Zar nije sigurnije otvoriti vlastiti egipatski nalog za 13 EUR godišnje (15 mjeseci zapravo jer su prva 3 besplatna). Plaćanje preko egipatskog PayPala koji se otvori za 3 minute bez potrebe za njihovim ispravnim brojem telefona itd?

Nije lifetime, ali se barem ne moraš bojati kad će te family manager izbacit
Može se odabrat i family pretplata za 6 osoba za 2 eura mjesečno ukupno
Zar nije sigurnije otvoriti vlastiti egipatski nalog za 13 EUR godišnje (15 mjeseci zapravo jer su prva 3 besplatna). Plaćanje preko egipatskog PayPala koji se otvori za 3 minute bez potrebe za njihovim ispravnim brojem telefona itd?

Nije lifetime, ali se barem ne moraš bojati kad će te family manager izbacit
-
starboy018
#1382 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
family bukvalno džabadzenanalic22 wrote: ↑24/12/2024 15:49 @gidra
Nije lifetime, ali se barem ne moraš bojati kad će te family manager izbacit![]()
jeftinije nego i u turskoj
danke

ako hoce neko u familiju, bujrum, 0,50 eura po clanu
-
gidra
#1383 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
E jbg, slazem sedzenanalic22 wrote: ↑24/12/2024 15:49 @gidra
Nije lifetime, ali se barem ne moraš bojati kad će te family manager izbacit![]()
Ja sam i bio na egipatskom Spotify, zapravo moj pravi profil koji imam x godina je i dalje na regiji Egipat. Kupio bio digital key 12 months na Enebi i to prije godinu i po baš na tvoju preporuku, ali isteklo i on je poskupio sada drasticno.
Trenutno što vidim je najpovoljniji Indijski cca 15 eura, 12 mjeseci jednokratno..
-
gidra
#1384 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
@dzenanalic22
Zbog drugih ljudi jer je dobra ponuda, mora li se otvoriti bas Egipatski Paypal ili se moze koristiti ovaj postojeći koji imam?
Aircash kartica se moze povezati sa egipatskim Paypalom? ista mi je vec povezana sa ovim sto imam..
Zbog drugih ljudi jer je dobra ponuda, mora li se otvoriti bas Egipatski Paypal ili se moze koristiti ovaj postojeći koji imam?
Aircash kartica se moze povezati sa egipatskim Paypalom? ista mi je vec povezana sa ovim sto imam..
-
dzenanalic22
#1385 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Mora egiptaski PayPal, ali se otvori u par minuta bez vpn povezivanja
I kod mene je Aircash na PayPalu
- fusion_ba
#1386 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Mora li se svakih 15 dana prijaviti sa egipatskom IP adresom?dzenanalic22 wrote: ↑24/12/2024 15:49 @gidra
Znam da je Spotify ranije to tražio, to jest blokira korišćenje ako si duže od 15 dana van matične države, ne znam kakva je situacija sad.
-
dzenanalic22
#1387 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
To pravilo važi samo za free account odavno.fusion_ba wrote: ↑24/12/2024 18:03Mora li se svakih 15 dana prijaviti sa egipatskom IP adresom?dzenanalic22 wrote: ↑24/12/2024 15:49 @gidra
Znam da je Spotify ranije to tražio, to jest blokira korišćenje ako si duže od 15 dana van matične države, ne znam kakva je situacija sad.
Za Premium nije potrebna prijava svakih 14 dana.
- fusion_ba
#1388 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Aha, to je u pitanju. Ja sam koristio modovanu verziju pa mi se to pojavljivalo iako sam imao Premium funkcije.
Sad sam na standardnom planu za BiH pa nemam tih problema.
Sad sam na standardnom planu za BiH pa nemam tih problema.
-
david87
#1389 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Preko koje zemlje je neki najjeftiniji VPN?
- Filter
#1390 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
moz par pitanja, kako otvoris egipatski paypal? bez vpna? trbali li baska email acc?dzenanalic22 wrote: ↑24/12/2024 17:56Mora egiptaski PayPal, ali se otvori u par minuta bez vpn povezivanja
de ako ti nije frka, korak po korak da objasnis. thx
-
dzenanalic22
#1391 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Ma ne treba ti ništa.Filter wrote: ↑25/12/2024 16:41moz par pitanja, kako otvoris egipatski paypal? bez vpna? trbali li baska email acc?dzenanalic22 wrote: ↑24/12/2024 17:56Mora egiptaski PayPal, ali se otvori u par minuta bez vpn povezivanja
Doslovno otvoriš paypal.com stranicu, ides na “sign up”, odabereš državu Egipat i slijediš dalje korake.
Pitat će te broj telefona, tu ubaciš random broj jer ti neće slati kod. Adresu sam stavio od nekog restorana u Kairu, to nađeš na Googleu. I to je to. Znaci samo pratiš korake tamo.
- Filter
#1392 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
nemam opciju paypal, samo kartica. ali n prolazi nijdna koju imam.dzenanalic22 wrote: ↑25/12/2024 16:48Ma ne treba ti ništa.Filter wrote: ↑25/12/2024 16:41moz par pitanja, kako otvoris egipatski paypal? bez vpna? trbali li baska email acc?dzenanalic22 wrote: ↑24/12/2024 17:56
Mora egiptaski PayPal, ali se otvori u par minuta bez vpn povezivanja
Doslovno otvoriš paypal.com stranicu, ides na “sign up”, odabereš državu Egipat i slijediš dalje korake.
Pitat će te broj telefona, tu ubaciš random broj jer ti neće slati kod. Adresu sam stavio od nekog restorana u Kairu, to nađeš na Googleu. I to je to. Znaci samo pratiš korake tamo.
nesto sam fulio
-
dzenanalic22
#1393 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Filter wrote: ↑25/12/2024 17:21nemam opciju paypal, samo kartica. ali n prolazi nijdna koju imam.dzenanalic22 wrote: ↑25/12/2024 16:48Ma ne treba ti ništa.
nesto sam fulio
https://www.spotify.com/eg-en/premium/
- Filter
#1394 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
thx, borim se laganodzenanalic22 wrote: ↑25/12/2024 17:29Filter wrote: ↑25/12/2024 17:21nemam opciju paypal, samo kartica. ali n prolazi nijdna koju imam.dzenanalic22 wrote: ↑25/12/2024 16:48
Ma ne treba ti ništa.
nesto sam fulio
https://www.spotify.com/eg-en/premium/
-
starboy018
#1395 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
jos 3 mjesta slobodna za Spotify family, 1 KM po clanufamily bukvalno džaba
jeftinije nego i u turskoj
danke![]()
ako hoce neko u familiju, bujrum, 0,50 eura po clanu
-
dzenanalic22
#1396 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Skinuli danas novac za poljsku pretplatu

-
shandrprcSA
#1397 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
to mi je drago cuti 
-
izbjeglica_iz_besmisla
#1398 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Godinama sam koristio Deezer Family, uprkos bezobraznom poskupljenju. Najvise zbog HI-FI kvalitete i zbog tog sto ne peglaju s lokacijama clanova porodice (zato vjerovatno i jesu digli cijene, znaju oni tacno ko mi i gdje koristi family plan).
Al sad cu preci na spotify.
Slicno je to muzicki ko Deezer, ali glavni razlog za prelazak je hendlanje uredjaja - tek sad sam shvatio sta Spotify ima, mozes slati muziku na koji god wi-fi/bluetooth uredjaj imas u kuci. Ko ima neke Sonos zvucnike ili slicno, ovo sta je Spotify osmislio je prosto fenomenalno. Ide jedan stream, s telefona, a ti gdje god po kuci, na laptopu, na android boxu, u autu ili cak na pametnom satu stisnes play - on tu muziku preusmjeri tamo. A na telefonu pauziras ili skippas pjesme. Bolesno dobro.
Sam Sonos je napravio sranje od svojih sistema i aplikacija, cak vise ni widget na Androidu ne mozes imati. Ali eto Spotify je rijesio problem.
Al sad cu preci na spotify.
Slicno je to muzicki ko Deezer, ali glavni razlog za prelazak je hendlanje uredjaja - tek sad sam shvatio sta Spotify ima, mozes slati muziku na koji god wi-fi/bluetooth uredjaj imas u kuci. Ko ima neke Sonos zvucnike ili slicno, ovo sta je Spotify osmislio je prosto fenomenalno. Ide jedan stream, s telefona, a ti gdje god po kuci, na laptopu, na android boxu, u autu ili cak na pametnom satu stisnes play - on tu muziku preusmjeri tamo. A na telefonu pauziras ili skippas pjesme. Bolesno dobro.
Sam Sonos je napravio sranje od svojih sistema i aplikacija, cak vise ni widget na Androidu ne mozes imati. Ali eto Spotify je rijesio problem.
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 29/12/2024 16:04, edited 1 time in total.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#1399 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
A jedno pitanje za shareanje Spotify family accounta .... zar oni nemaju onu limitaciju da se user mora logirati sa iste kucne adrese gdje je i vlasnik accounta?
Kako to izbjegnete/zaobidjete?
-
dzenanalic22
#1400 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH
Ne provjeravaju nikad.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑29/12/2024 16:03 A jedno pitanje za shareanje Spotify family accounta .... zar oni nemaju onu limitaciju da se user mora logirati sa iste kucne adrese gdje je i vlasnik accounta?