Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dvajt wrote: ↑23/12/2024 11:54
Metoplosi Titova i SCC pepeljare uredno na stolu, mali azijati što rade na pitanje oko pusenja kažu ... moze moze sve moze
Vlasnik ubio čovjeka i sistemski utajio porez.
Jedino još terorizmom i trgovinom ljudima da se počne baviti, a ti ga za pušenje kudiš.
dvajt wrote: ↑23/12/2024 11:54
Metoplosi Titova i SCC pepeljare uredno na stolu, mali azijati što rade na pitanje oko pusenja kažu ... moze moze sve moze
i metropolis bcc isto. Pola binga smrdi na duhan zbog metropolisa
Grand centar Ilidža, na spratu se puši ko i prije...nema pepeljara pa se gospoda kojoj su ugrožena prava snalazi istresanjem pepela na tanjirić od kafe ili ko zna gdje..
Naslovnica wrote: ↑23/12/2024 09:34
Čitam komentare, kažu da Druga kuća ne jebe zabranu, puši se u cijelom objektu.
Ovih dana imam neki event tamo, ako to zaista bude istina ide im prijava.
NIje se moglo pušiti tamo i prije nego je zakon stupio na snagu.
Eto pročitaj prvi komentar na Google reviews.
Prošle godine sam imao isti event, furljalo se bez problema.
JA sam bio prije mjesec na večeri, pitao može li se pušiti, rekli ne može, samo ICOS.
JA sam bio prije mjesec na večeri, pitao može li se pušiti, rekli ne može, samo ICOS.
OK.
Mislim, nije OK, IQOS je govno kao i cigarete i očito je da je duhanski lobi to provukao, nadam se da ću se za koji dan uvjeriti da se zaista ne šipu kod njih.
dvajt wrote: ↑23/12/2024 14:00
Meni merak sjesti u fensi kafanu i zapalit lulu ... dodatno malo ovlažim duhan da više čadi. Ljepota
Bivši sam dugogodišnji pušač, znam vrlo dobro šta je merak i užitak kada je liznem pa zadundulim.
Prestao sam furljati davnih dana i baš ne volim biti u zadimljenim prostorima, ono, izbjegavam.
Zaista imam razumijevanja za pušačke muke ali šta je tu je.
OK.
Mislim, nije OK, IQOS je govno kao i cigarete i očito je da je duhanski lobi to provukao, nadam se da ću se za koji dan uvjeriti da se zaista ne šipu kod njih.
Nije duhanski lobi nego HDZ lobi, distributer IQOSa je Boreas, a vlasnik Boreasa je Stanic. I zabrana pusenja i neradna nedelja su nista drugo nego Coviceva demonstracija sile manjine nad vecinom, ali mahniti Bosnjo je po ko zna koji put u zabludi i prica o kucama od cokolade i zastiti zdravlja i prava radnika. Uskoro ce vas ubijediti da sadite Bozicno zito pod izgovorom da obogacuje kiseonik u prostoriji
OK.
Nije duhanski lobi nego HDZ lobi, distributer IQOSa je Boreas, a vlasnik Boreasa je Stanic. I zabrana pusenja i neradna nedelja su nista drugo nego Coviceva demonstracija sile manjine nad vecinom, ali mahniti Bosnjo je po ko zna koji put u zabludi i prica o kucama od cokolade i zastiti zdravlja i prava radnika. Uskoro ce vas ubijediti da sadite Bozicno zito pod izgovorom da obogacuje kiseonik u prostoriji
Neko ko sa strane čita patnje Bošnjaka mogao bi dobiti dojam da HDZ puškom tjera svakog pojedinačnog napaćenog Bošnju da puši Boreasov iqos, kladi se u Premijeru, Kupuje aute u Kramaru...
neki wrote: ↑23/12/2024 15:27
Neko ko sa strane čita patnje Bošnjaka mogao bi dobiti dojam da HDZ puškom tjera svakog pojedinačnog napaćenog Bošnju da puši Boreasov iqos, kladi se u Premijeru, Kupuje aute u Kramaru...
Niko nikog ne tjera ali cinjenica je da je HDZ babo u Federaciji, i da se sve i dobro i lose desava kad se Covicu digne i ako mu se digne... Manjina od 100 000 ljudi kroji kapu onima kojih je deset puta vise, dakle ukratko receno Palestina
Niko nikog ne tjera ali cinjenica je da je HDZ babo u Federaciji, i da se sve i dobro i lose desava kad se Covicu digne i ako mu se digne... Manjina od 100 000 ljudi kroji kapu onima kojih je deset puta vise, dakle ukratko receno Palestina
Pa dobro, nemoj pusit. Auta ne kupuj u Kramaru i prestani se kladit. Svako od ovo troje navedeno je dobro za tebe, a neradna nedjelja je fantasticna.
Nema ovo veze sa Palestinom, ako si htio da kazes da su Hrvati vladajuca kasta u BiH mogao si napraviti uporedbu sa nekom drugom drzavom.
Dakle nemas nikakvu potrebu da podrzavas ekonomiju HDZ-a, osim svoje dobre volje.
al daj više povlačenja paralela sa svim i svačim. Pušači nek se prilagode. Sad je vrijeme da i mi ostali nekad sjednemo u restorane i slastičarne. Doduše zaredao sam nekoliko dana, odoše sve pare na večere i kafe, kolače