Eto koliko su ga dotakle Georgove prozivke, a onaj ko tetkica se ljuti
F1 2008, 2009, 2010 and counting
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
ITNet
#35827 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Ti stvarno postajes neki troler ovdje, prvo jedno pricas, pa drugo, dokaza ima ali haj nebitno..DaysleepeR wrote: ↑13/12/2024 17:23 Ja sam prvi branio Lewisa u komentaru na statistiku njega vs. Russella u tri sezone.
Ali ta prica da je cijelu sezonu, dakle cijelu sezonu Lewis testirao bolid, a Russell se trkao, jednostavno ne drzi vodu kada su cinjenice u pitanju.
Senzori su zadnji put pomenuti u Miami-u, a pogledajte koja je to trkanu sezoni bila.
U prvoj trci sezone Lewis je na podijumu, u drugoj dakle u Saudiji je raspad sistema pa su senzori u Australiji, ali nakon toga nista nema sto se cinjenica tice.
"Experimental setups" to je spasavanje obraza.
Opet nista kontra Lewisa i njegovih sposobnosti, samo nemojte tvrditi stvari koje nisu dokazive.
Dakle nije tacno da je cijelu sezonu eksperimentisao i testirao.
Dakle ne cijelu sezonu. O tome pricam.
A ako cete tvrditi drugacije dajte konkretan dokaz.
Nego de mi reci za ovaj tvoj rezon tko je trebao da se trka a tko da testira, jesi i dalje pri tom stavu da je RUS to trebao nesto da radi a HAM da se trka? Jel ne vidis da to sto pricas nema logike ni rezona?
- DaysleepeR
#35828 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Ja mislim da se Hamiltonu nije trkalo sa bolidom za koji je znao da nema potencijal za vrh.ITNet wrote: ↑23/12/2024 11:04Ti stvarno postajes neki troler ovdje, prvo jedno pricas, pa drugo, dokaza ima ali haj nebitno..DaysleepeR wrote: ↑13/12/2024 17:23 Ja sam prvi branio Lewisa u komentaru na statistiku njega vs. Russella u tri sezone.
Ali ta prica da je cijelu sezonu, dakle cijelu sezonu Lewis testirao bolid, a Russell se trkao, jednostavno ne drzi vodu kada su cinjenice u pitanju.
Senzori su zadnji put pomenuti u Miami-u, a pogledajte koja je to trkanu sezoni bila.
U prvoj trci sezone Lewis je na podijumu, u drugoj dakle u Saudiji je raspad sistema pa su senzori u Australiji, ali nakon toga nista nema sto se cinjenica tice.
Opet nista kontra Lewisa i njegovih sposobnosti, samo nemojte tvrditi stvari koje nisu dokazive.
Nego de mi reci za ovaj tvoj rezon tko je trebao da se trka a tko da testira, jesi i dalje pri tom stavu da je RUS to trebao nesto da radi a HAM da se trka? Jel ne vidis da to sto pricas nema logike ni rezona?
I to je jedini pravi razlog njegovog rezultata u 2022. Nikakvi eksperimentalni setupi i testiranja.
Nije se čovjeku vozilo.
Uz sva "testiranja" i "eksperimentalne setupe" Mercedes u ovoj eri F1 pravila nije ništa konkretno uradio.
Konstruktorski:
2022 - 3 mjesto
2023 - 2 mjesto (u aprilu nogiraju Mike-a Elliota i vraća se James Allison, vraćaju pods, itd.)
2024 - 4 mjesto - konačno bolid koji je pravio James Allison uz 100% Hamiltonov feedback, bolid napravljen po željama Hamiltona, na kraju sezone, RUS ispred HAM, MER 4 u konstruktorima...
Šizofreniju njihovih izjava i tvrdnji niko ne raspetlja.
-
ITNet
#35829 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Ma to je tvoje misljenje i ja se ne slazem s tobom jer imamo dovoljno izjava od vise osoba u vise situacije da se nesto jeste desavalo, i sve ti je predoceno ali ono ti vjeruj svoje nesto, to ako neko nesto ne vjeruje ne znaci da se nije desilo, ok da si ti neki best frend od nekoga visis u F1 boxu svaki dan pa imas neke infomacije pa haj, ali to nije tema nisi mi odgovorio na pitanje pa da te pitam opet.DaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 11:17Ja mislim da se Hamiltonu nije trkalo sa bolidom za koji je znao da nema potencijal za vrh.ITNet wrote: ↑23/12/2024 11:04Ti stvarno postajes neki troler ovdje, prvo jedno pricas, pa drugo, dokaza ima ali haj nebitno..DaysleepeR wrote: ↑13/12/2024 17:23 Ja sam prvi branio Lewisa u komentaru na statistiku njega vs. Russella u tri sezone.
I to je jedini pravi razlog njegovog rezultata u 2022. Nikakvi eksperimentalni setupi i testiranja.
Nije se čovjeku vozilo.
Uz sva "testiranja" i "eksperimentalne setupe" Mercedes u ovoj eri F1 pravila nije ništa konkretno uradio.
Konstruktorski:
2022 - 3 mjesto
2023 - 2 mjesto (u aprilu nogiraju Mike-a Elliota i vraća se James Allison, vraćaju pods, itd.)
2024 - 4 mjesto - konačno bolid koji je pravio James Allison uz 100% Hamiltonov feedback, bolid napravljen po željama Hamiltona, na kraju sezone, RUS ispred HAM, MER 4 u konstruktorima...
Znaci zanemari svu pricu, zamisli da si team principal, da imas problema sa bolidom i da ti treba nesto da istrazujes, kome bi to dao da radi testiranja HAM ili RUS?
Objasni mi taj tvoj rezon bas me interesuje jer ja ga ne vidim i nema mi logike nikakve, kontas?
- DaysleepeR
- DaysleepeR
#35831 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Ako se ne slažeš sa mnom, prezentuješ neki konkretan podatak.ITNet wrote: ↑23/12/2024 11:28Ma to je tvoje misljenje i ja se ne slazem s tobom jer imamo dovoljno izjava od vise osoba u vise situacije da se nesto jeste desavalo, i sve ti je predoceno ali ono ti vjeruj svoje nesto, to ako neko nesto ne vjeruje ne znaci da se nije desilo, ok da si ti neki best frend od nekoga visis u F1 boxu svaki dan pa imas neke infomacije pa haj, ali to nije tema nisi mi odgovorio na pitanje pa da te pitam opet.DaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 11:17Ja mislim da se Hamiltonu nije trkalo sa bolidom za koji je znao da nema potencijal za vrh.ITNet wrote: ↑23/12/2024 11:04
Ti stvarno postajes neki troler ovdje, prvo jedno pricas, pa drugo, dokaza ima ali haj nebitno..
Nije se čovjeku vozilo.
Konstruktorski:
2022 - 3 mjesto
Znaci zanemari svu pricu, zamisli da si team principal, da imas problema sa bolidom i da ti treba nesto da istrazujes, kome bi to dao da radi testiranja HAM ili RUS?
Objasni mi taj tvoj rezon bas me interesuje jer ja ga ne vidim i nema mi logike nikakve, kontas?
Ima izjava Russella da su senzore nosili jednako obojica i da su testirali jednako obojica.
Ima izjava Toto-a da je Hamilton tražio razliku u drugačijem setupu za utrku po vlastitoj želji, ne kao pokusni kunić za ekipu.
To je ono što ima konkretno od izjava od ekipe.
Sve ostalo je rekla kazala.
Svaki svoj post ja potkrijepim sa nekim podatkom, a moj rezon je apsolutno nebitan, nisam niti ću ikad biti u poziciji da donosim te odluke.
-
ITNet
#35832 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
DaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 11:55Ako se ne slažeš sa mnom, prezentuješ neki konkretan podatak.ITNet wrote: ↑23/12/2024 11:28Ma to je tvoje misljenje i ja se ne slazem s tobom jer imamo dovoljno izjava od vise osoba u vise situacije da se nesto jeste desavalo, i sve ti je predoceno ali ono ti vjeruj svoje nesto, to ako neko nesto ne vjeruje ne znaci da se nije desilo, ok da si ti neki best frend od nekoga visis u F1 boxu svaki dan pa imas neke infomacije pa haj, ali to nije tema nisi mi odgovorio na pitanje pa da te pitam opet.DaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 11:17
Ja mislim da se Hamiltonu nije trkalo sa bolidom za koji je znao da nema potencijal za vrh.
Nije se čovjeku vozilo.
Konstruktorski:
2022 - 3 mjesto
Ima izjava Russella da su senzore nosili jednako obojica i da su testirali jednako obojica.
Ima izjava Toto-a da je Hamilton tražio razliku u drugačijem setupu za utrku po vlastitoj želji, ne kao pokusni kunić za ekipu.
Svaki svoj post ja potkrijepim sa nekim podatkom, a moj rezon je apsolutno nebitan, nisam niti ću ikad biti u poziciji da donosim te odluke.
Prezentovalo se dovoljno podataka tebi, Dokaza ima i previse, isto ko sa Srbinom nekim da se raspravljam ko je prvi poceo rat, neki ljudi su sljepi stas
Pokazi mi tu izjavu gdje Russel spominje da je i on nosio SENZORE, samo to SENZORE kao HAM, nista ostalo, haj da vidim
- DaysleepeR
#35833 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Nađi ti meni izjavu gdje je Hamilton osim u Melbourneu nosio senzore.ITNet wrote: ↑23/12/2024 13:32DaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 11:55Ako se ne slažeš sa mnom, prezentuješ neki konkretan podatak.ITNet wrote: ↑23/12/2024 11:28
Ma to je tvoje misljenje i ja se ne slazem s tobom jer imamo dovoljno izjava od vise osoba u vise situacije da se nesto jeste desavalo, i sve ti je predoceno ali ono ti vjeruj svoje nesto, to ako neko nesto ne vjeruje ne znaci da se nije desilo, ok da si ti neki best frend od nekoga visis u F1 boxu svaki dan pa imas neke infomacije pa haj, ali to nije tema nisi mi odgovorio na pitanje pa da te pitam opet.
kako si ti smjesan lik, ne mozes ni na jednostavno pitanje da odgovoris za tvoju tvrdnju jer si rekao da je to tvoj rezon zbog kojeg imas ta misljenja, Jel to tesko reci da nisi u pravu kad si bubnuo tu izjavu jer znas i sam da bi bilo glupo da neki RUS/Massa testira nesto pored neog HAm/SChumija
![]()
Prezentovalo se dovoljno podataka tebi, Dokaza ima i previse, isto ko sa Srbinom nekim da se raspravljam ko je prvi poceo rat, neki ljudi su sljepi stas
Pokazi mi tu izjavu gdje Russel spominje da je i on nosio SENZORE, samo to SENZORE kao HAM, nista ostalo, haj da vidim
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#35834 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Moze li ovo pomociDaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 13:35
Nađi ti meni izjavu gdje je Hamilton osim u Melbourneu nosio senzore.
https://www.racefans.net/2022/06/12/ill ... race-ever/
Hamilton ran some different parts on his car compared to his team mate, and he said it’s clear they haven’t worked.
“George didn’t the have the same bounces that I had,” Hamilton noted. “He had a lot less bouncing. Yesterday I lost three-and-a-half tenths to him, just on the straights.
“I had an experimental part on my car and different rear suspension. So ultimately it’s the wrong one.”
- DaysleepeR
#35835 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Čovjek tražio senzore, i to caps lockom, moramo mu dati senzore._BataZiv_0809 wrote: ↑23/12/2024 13:40Moze li ovo pomociDaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 13:35
Hamilton ran some different parts on his car compared to his team mate, and he said it’s clear they haven’t worked.
“George didn’t the have the same bounces that I had,” Hamilton noted. “He had a lot less bouncing. Yesterday I lost three-and-a-half tenths to him, just on the straights.
“I had an experimental part on my car and different rear suspension. So ultimately it’s the wrong one.”
Ovo što si ti stavio je u biti ovo:
“No, that's not the case. Whenever there were test items brought to the track, it was shared evenly across us both. I think what he probably means is that he was a bit more extravagant with setup items. Whenever there was a development that came to the car, it would always be split evenly. One week it would be me, one week it would be him."
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#35836 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Potrazit cu ja senzore mimo Australije kad mi ne bude mrsko, ali ocigledno sta god da ti se ponudi neces prihvatitiDaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 13:41Čovjek tražio senzore, i to caps lockom, moramo mu dati senzore._BataZiv_0809 wrote: ↑23/12/2024 13:40Moze li ovo pomociDaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 13:35
Ovo što si ti stavio je u biti ovo:
“No, that's not the case. Whenever there were test items brought to the track, it was shared evenly across us both. I think what he probably means is that he was a bit more extravagant with setup items. Whenever there was a development that came to the car, it would always be split evenly. One week it would be me, one week it would be him."
- DaysleepeR
#35837 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Obećavam da ću prihvatiti.
Pokušajte i vi otvoriti um da prihvatite da su priču oko korištenja jednog senzora koji svijetli (ne senzora u množini) na jednom GP-u, fanovi Lewisa preuveličali u to da je čovjek cijelu sezonu testirao a nije se trkao. Jednostavno ne postoje ni izjave ni dokazi da je to bilo tako. Mercedes je tu sezonu završio na odličnom 3 mjestu.
2023 počinju sa istim bolidom do Monaca kad prave smjenu ljudi na čelu design tima i mijenjaju bolid, dodaju sidepode i odjednom imaju bolje rezultate.
Pa šta je onda Hamilton testirao cijelu 2022?
2024 godine dolazi novi bolid, potpuno prilagođen željama Lewis-a, apsolutno ništa se ne dobija ni na performansama Lewis-a niti na poboljšanju plasmana u WCC-u, padaju na 4 mjesto.
Za sve ovo iznad postoje dokumentovane izjave i tekstovi.
Evo samo jedan mali dio
https://thejudge13.com/2024/02/29/russe ... es-f1-car/
Pokušajte i vi otvoriti um da prihvatite da su priču oko korištenja jednog senzora koji svijetli (ne senzora u množini) na jednom GP-u, fanovi Lewisa preuveličali u to da je čovjek cijelu sezonu testirao a nije se trkao. Jednostavno ne postoje ni izjave ni dokazi da je to bilo tako. Mercedes je tu sezonu završio na odličnom 3 mjestu.
2023 počinju sa istim bolidom do Monaca kad prave smjenu ljudi na čelu design tima i mijenjaju bolid, dodaju sidepode i odjednom imaju bolje rezultate.
2024 godine dolazi novi bolid, potpuno prilagođen željama Lewis-a, apsolutno ništa se ne dobija ni na performansama Lewis-a niti na poboljšanju plasmana u WCC-u, padaju na 4 mjesto.
Evo samo jedan mali dio
-
ITNet
#35838 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
DaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 13:53 Obećavam da ću prihvatiti.
Evo samo jedan mali dio
Pa ti si taj koji se bakce i trazi neke dokaze a kad treba nesto da dokazes nista, i niko nije ovdje rekao da je HAM citavu sezonu nesto testirao ti samo spinujes neke svoje price, ali da nekad nesto jeste to je cigledno ali ti neces ni to da priznas, i eto izjavio si gore da je i RUS imao te senzore isto kao HAM, samo pokazti to sto tvrdis i dodatno govoris da sve sto kazes mozes dokazati, ha ja
I totalno ignorises ono nebulozu sto si napisao oko rezona, izbjegavas odgovor jer znas da si bubno veliku glupost i time nama pokazao kako ti nije ni mjesto na temi kao nekom sposobnom sagovorniku
I opet te pitam, hipoteticki ili kako god hoces da shvatis.
Ako imas problem sa bolidom kome bi dao da testira neke stvari? 7x WC Sampionima ili nekim semi-rookijima?
Samo stani iza svojih rijeci koje si vec rekao ili ih pobij, nemoj se izvlaciti kao hinja neka
Zamisli dodjes Schumiju i kazes neces ti testirato bolid da nam sredis ove probleme Massa ce
- DaysleepeR
#35839 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Skini mi se haveru sa neke stvari. Ovdje se priča o F1 ne ad hominem.ITNet wrote: ↑23/12/2024 14:39DaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 13:53 Obećavam da ću prihvatiti.
Evo samo jedan mali dio
https://thejudge13.com/2024/02/29/russe ... es-f1-car/![]()
Pa ti si taj koji se bakce i trazi neke dokaze a kad treba nesto da dokazes nista, i niko nije ovdje rekao da je HAM citavu sezonu nesto testirao ti samo spinujes neke svoje price, ali da nekad nesto jeste to je cigledno ali ti neces ni to da priznas, i eto izjavio si gore da je i RUS imao te senzore isto kao HAM, samo pokazti to sto tvrdis i dodatno govoris da sve sto kazes mozes dokazati, ha ja![]()
I totalno ignorises ono nebulozu sto si napisao oko rezona, izbjegavas odgovor jer znas da si bubno veliku glupost i time nama pokazao kako ti nije ni mjesto na temi kao nekom sposobnom sagovorniku
I opet te pitam, hipoteticki ili kako god hoces da shvatis.
Ako imas problem sa bolidom kome bi dao da testira neke stvari? 7x WC Sampionima ili nekim semi-rookijima?
Samo stani iza svojih rijeci koje si vec rekao ili ih pobij, nemoj se izvlaciti kao hinja neka![]()
Zamisli dodjes Schumiju i kazes neces ti testirato bolid da nam sredis ove probleme Massa ce![]()
Tolerisao sam ti tri posta, više neću.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#35840 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Ne znam ko je tvrdio da je to trajalo cijelu sezonu i ko je tvrdio da su sve vrijeme bili senzori na njegovom bolidu. Znam ko nije. A to sam ja.DaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 13:53 Obećavam da ću prihvatiti.
Evo samo jedan mali dio
Moja tvrdnja je da je covjek bio test vozac prvi dio sezone i da su na njegovom bolidu testirali raznorazna podesavanja i eksperimentalne set upove bolida koja ukljucuju ali se ne ogranicavaju na senzore (za koje si baj d vej tvrdio da ne vjerujes u tu pricu a sad kazes da vjerujes ali samo za Australiju, ali nejse).
Cim je to prestalo, po sjecanju govoreci-nakon Bakua, a vjerovatnije nakon Monaka, on je proradio i poceo biti redovan na podiju (8 plasmana ukupno od Bakua do AD).
2023 napustaju zero sidepod koncept jer je isti ocigledno promasaj, a sta je Lewis testirao daje ti odgovor sezona 2022 kako sam gore naveo. Bolid je proradio nakon prvog dijela sezone, tako da je i George u tom periodu zabiljezio 6 plasmana na podij ukljucivo sa jednom pobjedom, dok su do Monaka bila 2 plasmana i to zahvaljujuci kiksevima brzih ekipa. Lewis do Monaka ima samo 1 podij i to sa prve trke.
Zasto nisu odmah odustali od zero sidepoda je legitimno pitanje, ali ga ti zelis reducirati na Lewisovo testitarnje sto me navodi na zakljucak da si ipak malo lican u svemu ovome i da si donio zakljucak unaprijed i da sad ćeri pikaš argumente koji ga potvrdjuju.
Jer sta moze biti-da nije nista testirao i da je napredak nakon trecine sezone dosao na osnovu evolucije bolida ili da jeste testirao ali nedovoljno dobro da zerosidepod pretvori u pobjednicku masinu? Dakle u jednoj soluciji nema zasluga a u drugoj ima krivicu. Ne moze valjat da ga yebes
- DaysleepeR
#35841 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Mozemo ovako razgovarati s tim sto bih ja opet doveo u pitanje da je Mercedesov bolid proradio, prije da se Ferrari raspao takticki i fulio sa nadogradnjama pa je Mercedes isplivao.
Nemam ja nista licno protiv Lewisa, niti ijednog vozaca, jednostavno sam rekao da ta prica o testiranju ne drzi vodu, na sta je vas pet koji ste ocigledno navijaci Lewisa skocili na mene.
Lewis je bio losiji od Russella jer nije bio motivisan, bio je psihicki unisten nakon AD2021 plus mu je ekipa dala los bolid. Nije testirao za ekipu, niti je Lewis poznat kao dobar testni vozac, niti je poznat kao tehnicki potkovan vozac, jednostavno nije on taj koji treba da razvija bilo sta. Dokaz tome je bolid 2024 koji je on "razvijao" pa su dobili 4 mjesto u WCC a Lewis neke od najgorih izdanja.
Imate pravo osporiti sve sto ja kazem, samo potrkijepite tu teoriju dokazima.
Trust me bro nije dokaz.
Nemam ja nista licno protiv Lewisa, niti ijednog vozaca, jednostavno sam rekao da ta prica o testiranju ne drzi vodu, na sta je vas pet koji ste ocigledno navijaci Lewisa skocili na mene.
Lewis je bio losiji od Russella jer nije bio motivisan, bio je psihicki unisten nakon AD2021 plus mu je ekipa dala los bolid. Nije testirao za ekipu, niti je Lewis poznat kao dobar testni vozac, niti je poznat kao tehnicki potkovan vozac, jednostavno nije on taj koji treba da razvija bilo sta. Dokaz tome je bolid 2024 koji je on "razvijao" pa su dobili 4 mjesto u WCC a Lewis neke od najgorih izdanja.
Trust me bro nije dokaz.
- drndalo
#35842 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Nemoj tako, ni tebi nece halaliti...
Tolerisao sam ti tri posta, više neću.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#35843 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Hamilton nikad nije imao uticaj na razvoj bolida ko neki drugi vozaci,..prvo to naucite. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#35844 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
E jebiga sadDaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 17:11
Trust me bro nije dokaz.
-
Samprotivsviju
#35845 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Al je realno cinjenica da kad god Lewis gubi krene tona nekih izgovora od toga da ga Whitmarsh nije volio pa je forsirao Buttona, prekidi sa Nicole mentalno utjecali, oduzelu mu mehanicare i dali Rosbergu, koristili ga za testiranje, sabotirali mu bolid i forsirali Russela jer znaju da ide...
Mislim realno svako moze u svakom trenutku za sve sto se desi naci izgovor.
I da je istina to sa senzorima da je usporilo Lewisa, cisto sumnjam da je to samo ostalo na tome i da je vuk pojeo magarca, cisto sumnjam nije imao neke dodatne beneficije od toga u ostatku sezone ili naredne sezone...ne bi licilo na Lewisa.
Mislim realno svako moze u svakom trenutku za sve sto se desi naci izgovor.
I da je istina to sa senzorima da je usporilo Lewisa, cisto sumnjam da je to samo ostalo na tome i da je vuk pojeo magarca, cisto sumnjam nije imao neke dodatne beneficije od toga u ostatku sezone ili naredne sezone...ne bi licilo na Lewisa.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#35846 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Ali i ostvaruje 4 pobjede.DaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 13:53
Sto je 4 puta vise pobjeda nego tokom prethodne dvije sezone.
Ali je nesto drugo simptomaticno. Za rast forme Mercedesa u 2022. zasluzan je pad forme Ferrarija (tvoje rijeci).
Za pad forme Mercedesa u 2024. zasluzan je novi bolid prilagodjen zeljama LH (tvoje rijeci) a rast forme McLarena i Ferrarija ne spominjes nijednom
- DaysleepeR
- DaysleepeR
#35848 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Složićemo se da je pobjeda u Austriji diskutabilna, jer da se Max i Lando nisu kucnuli, teško da bi pobijedio Russell._BataZiv_0809 wrote: ↑24/12/2024 07:31Ali i ostvaruje 4 pobjede.DaysleepeR wrote: ↑23/12/2024 13:53
Sto je 4 puta vise pobjeda nego tokom prethodne dvije sezone.
Ali je nesto drugo simptomaticno. Za rast forme Mercedesa u 2022. zasluzan je pad forme Ferrarija (tvoje rijeci).
Za pad forme Mercedesa u 2024. zasluzan je novi bolid prilagodjen zeljama LH (tvoje rijeci) a rast forme McLarena i Ferrarija ne spominjes nijednom![]()
Vegas i sam je Mercedes priznao da je trka gdje je window u kojem njihov bolid najbolje funcioniše a ostali slabo.
Silverstone kiša, haos, taktičke greške ekipa, prvenstveno McLarena.
Belgija OK.
-
ITNet
#35849 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Pa ti ne mozes ni da stanes iza svojih rijeci koje pises
- DaysleepeR
#35850 Re: F1 2008, 2009, 2010 and counting
Ja apsolutno stojim iza svojih riječi.
Ono što neću je da odgovaram na kojekakva glupa pitanja, apsolutno tema nisam ja nego F1.
Pitanje o tome šta bih ja uradio i kojeg bih vozača kako delegirao je ne samo infantilno nego i besmisleno.