Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
suad-sarajevo wrote: ↑22/12/2024 09:56
Ima li neki step by step da aktiviram ovaj Amazon? imam već aktivan jedan nalog na Amazonu, ne znam da li smeta? Traži broj telefona ali moj je već akitvan.
Ja sam sa postojecim account om aktivirao koji koristim za kupovinu.
Samo sam dodao adresu i broj mobitela
koji broj telefona? trazi verifikaciju putem broja,a kad nas ukucam ne dolazi nikakav kod. treba li vpn egipatski ukljucivati?
Kod mene nije trazio verifikaciju, a koristio sam nas broj.
Nisam koristio Vpn ako vec imas Amazon account koristi postojeci broj mobitela
Ja sam unio adresu nekog hotela u Egiptu a koristio sam svoj broj mobitela.
gidra wrote: ↑23/12/2024 10:45
Akcija još 8 dana...Spotify 3 mjeseca džaba za novi BiH account ili cca 10 KM za 3 mjeseca ako se već ranije koristio kao premium account.
Akcija još 8 dana...Spotify 3 mjeseca džaba za novi BiH account ili cca 10 KM za 3 mjeseca ako se već ranije koristio kao premium account.
mc-twin wrote: ↑23/12/2024 17:38
Meni nesto taj Spotify nije nikako legao i ne koristim ga.
Sve je stvar navike. Ja sam navikao na Spotify i ne bih ga mijenjao. Imao sam nešto besplatno Deezer preko m:tel-a ali mi se nije svidjelo, nekako mi je Spotify pregledniji.
I ja sam primijetio da je algoritam sve gori, ove godine sam češće koristio Apple Music, kvaliteta zvuka je super, ali mi je app nekako sporija od Spotifya.
Koristim i YouTube Music koji ima najviše sadržaja, a za Deezer i ove njihove cijene ne znam šta bih rekao
dzenanalic22 wrote: ↑23/12/2024 18:33
I ja sam primijetio da je algoritam sve gori, ove godine sam češće koristio Apple Music, kvaliteta zvuka je super, ali mi je app nekako sporija od Spotifya.
Koristim i YouTube Music koji ima najviše sadržaja, a za Deezer i ove njihove cijene ne znam šta bih rekao
Tidal nije skup jes da ima manje pjesama od Spotify al kvaliteta zvuka rastura kad bi njega negdje čovjek mogao jeftinaka nafatati
dzenanalic22 wrote: ↑23/12/2024 18:33
Tidal nije skup jes da ima manje pjesama od Spotify al kvaliteta zvuka rastura kad bi njega negdje čovjek mogao jeftinaka nafatati
Kud ćeš jeftinije od 2.49e
Napraviš normalan bh nalog, odabereš studentsku pretplatu i iz padajućeg izbornika izabereš Poljsku kao zemlju studiranja i ubaciš onu potvrdu što sam kačio ovdje na forum. I tako dobiješ bh pretplatu, bez ikakvih VPN-ova.
fusion_ba wrote: ↑23/12/2024 17:49
Sve je stvar navike. Ja sam navikao na Spotify i ne bih ga mijenjao. Imao sam nešto besplatno Deezer preko m:tel-a ali mi se nije svidjelo, nekako mi je Spotify pregledniji.
Vi fakat placate spotify?
Koristil ko spotify preko xmenager-a?
Doslovno premium plus ima i experimentalnih caka, zavisi koji patch odaberes.
Grehota to placat kad ima džaba.
Yt preko revanceda, nema reklama ni peglanja.
Cak mi i grayjay bolji od obicne yt app.
Redeemable by users whose Premium access ended over 30 days ago and who have not taken a welcome back offer in the last 24 months. Terms apply.
Offer ends December 31, 2024.