Trojka je derivat SDA.Samo su usavršili metode spletkarenja,ucjena smještanja,podmetanja,laganja...nisu u stanju usrano opštinsko vijeće formirati bez afera i spletku,čak su izmisli po dva zamjenika predsjedavajućeg sa 3-4 milje plate,vozilom,telefonom a sve go bilmez sa kupljenim diplomama...JoseMujica wrote: ↑21/12/2024 15:20 poređenje SDA i Trojke je jednako traženju razlika na jednojajčanim blizancima
"Trojka"
-
PM72
#3676 Re: "Trojka"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3677 Re: "Trojka"
Dok SDA i SBiH toliko varaju jedni druge i pored predizbornog dogovora da ne mogu ni imenovat rukovodstvo OVPM72 wrote: ↑21/12/2024 15:33Trojka je derivat SDA.Samo su usavršili metode spletkarenja,ucjena smještanja,podmetanja,laganja...nisu u stanju usrano opštinsko vijeće formirati bez afera i spletku,čak su izmisli po dva zamjenika predsjedavajućeg sa 3-4 milje plate,vozilom,telefonom a sve go bilmez sa kupljenim diplomama...JoseMujica wrote: ↑21/12/2024 15:20 poređenje SDA i Trojke je jednako traženju razlika na jednojajčanim blizancima
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3678 Re: "Trojka"
tramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 15:31samo je jedina ispravna opcija bandic i SBiHJoseMujica wrote: ↑21/12/2024 15:20 poređenje SDA i Trojke je jednako traženju razlika na jednojajčanim blizancima![]()
![]()
![]()
Veliki advokat
-
gidra
#3679 Re: "Trojka"
Trojka nije. Ali NIP jeste i to onaj najgori moguci sljam, opurtunisti poput tramvajtrojke koji bi i dalje bili na marginama drustva da im nije trenutne halke.PM72 wrote: ↑21/12/2024 15:33Trojka je derivat SDA.Samo su usavršili metode spletkarenja,ucjena smještanja,podmetanja,laganja...nisu u stanju usrano opštinsko vijeće formirati bez afera i spletku,čak su izmisli po dva zamjenika predsjedavajućeg sa 3-4 milje plate,vozilom,telefonom a sve go bilmez sa kupljenim diplomama...JoseMujica wrote: ↑21/12/2024 15:20 poređenje SDA i Trojke je jednako traženju razlika na jednojajčanim blizancima
A halka je ista, nisu Efendic, Kapidzic i Zahiragic vlast 20 godina u KS.
Ovdje su isti ljudi na vlasti u kantonu u kontinuitetu 20 godina, a stranke su se mjenjale i za sve loše se prišiva SDA stranci.
A dok su vlast bili i sada su 20 godina: Konakovic, Ademovic, Čampare, Zvizdici, Terovic i ini.
Kad je brod poceo tonuti 2018te samo su obukli novo ruho zvano NIP.
-
Sefket007
#3680 Re: "Trojka"
Sta onda reci za SDP...gidra wrote: ↑21/12/2024 16:01Trojka nije. Ali NIP jeste i to onaj najgori moguci sljam, opurtunisti poput tramvajtrojke koji bi i dalje bili na marginama drustva da im nije trenutne halke.PM72 wrote: ↑21/12/2024 15:33Trojka je derivat SDA.Samo su usavršili metode spletkarenja,ucjena smještanja,podmetanja,laganja...nisu u stanju usrano opštinsko vijeće formirati bez afera i spletku,čak su izmisli po dva zamjenika predsjedavajućeg sa 3-4 milje plate,vozilom,telefonom a sve go bilmez sa kupljenim diplomama...JoseMujica wrote: ↑21/12/2024 15:20 poređenje SDA i Trojke je jednako traženju razlika na jednojajčanim blizancima
Ovdje su isti ljudi na vlasti u kantonu u kontinuitetu 20 godina, a stranke su se mjenjale i za sve loše se prišiva SDA stranci.
A dok su vlast bili i sada su 20 godina: Konakovic, Ademovic, Čampare, Zvizdici, Terovic i ini.
- tramvajtrojka
#3681 Re: "Trojka"
Zato nam je jednoobrvni Kerim Balic dah svjezeg vjetragidra wrote: ↑21/12/2024 16:01Trojka nije. Ali NIP jeste i to onaj najgori moguci sljam, opurtunisti poput tramvajtrojke koji bi i dalje bili na marginama drustva da im nije trenutne halke.PM72 wrote: ↑21/12/2024 15:33Trojka je derivat SDA.Samo su usavršili metode spletkarenja,ucjena smještanja,podmetanja,laganja...nisu u stanju usrano opštinsko vijeće formirati bez afera i spletku,čak su izmisli po dva zamjenika predsjedavajućeg sa 3-4 milje plate,vozilom,telefonom a sve go bilmez sa kupljenim diplomama...JoseMujica wrote: ↑21/12/2024 15:20 poređenje SDA i Trojke je jednako traženju razlika na jednojajčanim blizancima
-
gidra
#3682 Re: "Trojka"
Samo su dvije stranke ostalo su derivati, SDP je sve isto samo druga strana medalje.Sefket007 wrote: ↑21/12/2024 16:04Sta onda reci za SDP...gidra wrote: ↑21/12/2024 16:01Trojka nije. Ali NIP jeste i to onaj najgori moguci sljam, opurtunisti poput tramvajtrojke koji bi i dalje bili na marginama drustva da im nije trenutne halke.PM72 wrote: ↑21/12/2024 15:33
Trojka je derivat SDA.Samo su usavršili metode spletkarenja,ucjena smještanja,podmetanja,laganja...nisu u stanju usrano opštinsko vijeće formirati bez afera i spletku,čak su izmisli po dva zamjenika predsjedavajućeg sa 3-4 milje plate,vozilom,telefonom a sve go bilmez sa kupljenim diplomama...
![]()
Zato je smijesno i naivno razmisljanje vjecite_zavrzlame, kaze kako je bilo dok je SDA bila, kada to? Kada su premijeri bili Zvizdic ili Konakovic?
Znaci isti ljudi su vlast, stranke uopste nisu bitne.
-
gidra
#3683 Re: "Trojka"
Citiramo se za dvije godine, helem nejsetramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 16:06Zato nam je jednoobrvni Kerim Balic dah svjezeg vjetragidra wrote: ↑21/12/2024 16:01Trojka nije. Ali NIP jeste i to onaj najgori moguci sljam, opurtunisti poput tramvajtrojke koji bi i dalje bili na marginama drustva da im nije trenutne halke.PM72 wrote: ↑21/12/2024 15:33
Trojka je derivat SDA.Samo su usavršili metode spletkarenja,ucjena smještanja,podmetanja,laganja...nisu u stanju usrano opštinsko vijeće formirati bez afera i spletku,čak su izmisli po dva zamjenika predsjedavajućeg sa 3-4 milje plate,vozilom,telefonom a sve go bilmez sa kupljenim diplomama...
Kad je brod poceo tonuti 2018te samo su obukli novo ruho zvano NIP.![]()
![]()
da se ne lazemo
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3684 Re: "Trojka"
nije ni SDP-u tu mane....crvena verzija SDA...čak drže istu šemu da poguše koalicione partnere...........a bome i Naša sranka s dolaskom Forte se opasno probija...od hapšenja ministra pa dok se raskopaju oni Fortini ugovori o digitalizaciji s firmama s crne listegidra wrote: ↑21/12/2024 16:01Trojka nije. Ali NIP jeste i to onaj najgori moguci sljam, opurtunisti poput tramvajtrojke koji bi i dalje bili na marginama drustva da im nije trenutne halke.PM72 wrote: ↑21/12/2024 15:33Trojka je derivat SDA.Samo su usavršili metode spletkarenja,ucjena smještanja,podmetanja,laganja...nisu u stanju usrano opštinsko vijeće formirati bez afera i spletku,čak su izmisli po dva zamjenika predsjedavajućeg sa 3-4 milje plate,vozilom,telefonom a sve go bilmez sa kupljenim diplomama...JoseMujica wrote: ↑21/12/2024 15:20 poređenje SDA i Trojke je jednako traženju razlika na jednojajčanim blizancima
- Styling
#3685 Re: "Trojka"
HDZ je koalicioni partner, legitimno izabran od strane građana. Ne možeš vlast voditi ultimatumima i ignorisanjem. Moraš praviti kompromise. Kako misliš napraviti i jedan korak naprijed?SaraFina wrote: ↑21/12/2024 10:37U tome da nastavnik fizičkog i klika oko njega, prestane opravdavati svoje elementarno neznanje, političke propuste i prodaju bošnjačkih nacionalnih interesa floskulama tipa “ šta je SDF radio” . A botovi po forumu nazivati sve one koji kritiku upute SDF-ovcima.Styling wrote: ↑21/12/2024 08:53A, izdaja se sastoji u čemu?SaraFina wrote: ↑21/12/2024 02:09 Pišeš nepotrebne info, da amnestiras izdaju, koje nemaju veze s pitanjima:
Jeste glasali za rekonstrukciju BH gasa a oborili prijedlog za rekonstruiranje preduzeca sa hrvatskim predznakom?
Vasu izdaju: ni deset tvojih pokušaja da se prikažeš konstruktivnim i poznavaocem teme, ne može amnestirati.”
IZDAJU!
![]()
Dignuti ruku i podržati HDZ u ovoj situaciji je izdaja. Teska. Koju ne može amnestirati niko.
Trojka u svim političkim segmentima a kad se tiče bošnjačkih nacionalnih interesa mora surađivati sa opozicijom. Mene ne zanimaju nikakvi propusti i povlađivanje te držanje strane HDZ-u. Ako je DF uputio prijedlog za rekonstrukciju javnih poduzeća za HR predznakom to su morali podržati
I ove prazne floskuletine i trakati za amnestiju neće proći.
Je li shvataš da je nerealno da se uradi bilo kakva rekonstrukcija tih preduzeća? Za to moraš imati saglasnost svih aktera u vlasti a to je nemoguće. To zna i kompletna opozicija ali se prave ludi. Ti ili to ne znaš, ili se praviš da ne znaš pa ovako pišeš.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3686 Re: "Trojka"
jednom riječu opet ste popušili u igri s DraganomStyling wrote: ↑21/12/2024 17:36HDZ je koalicioni partner, legitimno izabran od strane građana. Ne možeš vlast voditi ultimatumima i ignorisanjem. Moraš praviti kompromise. Kako misliš napraviti i jedan korak naprijed?SaraFina wrote: ↑21/12/2024 10:37U tome da nastavnik fizičkog i klika oko njega, prestane opravdavati svoje elementarno neznanje, političke propuste i prodaju bošnjačkih nacionalnih interesa floskulama tipa “ šta je SDF radio” . A botovi po forumu nazivati sve one koji kritiku upute SDF-ovcima.
Dignuti ruku i podržati HDZ u ovoj situaciji je izdaja. Teska. Koju ne može amnestirati niko.
Trojka u svim političkim segmentima a kad se tiče bošnjačkih nacionalnih interesa mora surađivati sa opozicijom. Mene ne zanimaju nikakvi propusti i povlađivanje te držanje strane HDZ-u. Ako je DF uputio prijedlog za rekonstrukciju javnih poduzeća za HR predznakom to su morali podržati
I ove prazne floskuletine i trakati za amnestiju neće proći.
Je li shvataš da je nerealno da se uradi bilo kakva rekonstrukcija tih preduzeća? Za to moraš imati saglasnost svih aktera u vlasti a to je nemoguće. To zna i kompletna opozicija ali se prave ludi. Ti ili to ne znaš, ili se praviš da ne znaš pa ovako pišeš.
- Styling
#3687 Re: "Trojka"
Napredak ne vidi samo onaj ko ne želi da vidi. Grad preporođen u odnosu na prethodnu vlast.
Radovi su neophodni i neće vječno trajati. Kad se završe grad će biti još ljepši.
Ili možda preferiraš da ostavimo rupe na cestama, šine u raspadnom stanju, da ne diramo fasade, jer srkretli građani ne mogu odsaburati dok se radi.
-
DebelinJoe
#3688 Re: "Trojka"
Uk dao ostavku. Pala vlada KS
Klix ni mUKaet o tome.
Hvala vam braćo Šimić.
https://klix.ba/pala-je-vlada-ks-uk-s ... -premijer/
Klix ni mUKaet o tome.
Hvala vam braćo Šimić.
https://klix.ba/pala-je-vlada-ks-uk-s ... -premijer/
-
PM72
#3689 Re: "Trojka"
Ja mogu shvatiti i prihvatiti da imaš ličnu korist od ove vlasti ali ne pregoni...nikad prljaviji grad nije bio,nikad gori i neredovniji prevoz,nikad gora rukovodstva i menadžmenti po firmama,nikad bahatijeg saobraćaja itd,itd...
I ja sam glasao za trojku,tačnije SDP...i zajebo se.Mislio sam konačno malo svjetla na kraju tunela...
I ja sam glasao za trojku,tačnije SDP...i zajebo se.Mislio sam konačno malo svjetla na kraju tunela...
-
DebelinJoe
#3690 Re: "Trojka"
Ako referiraš na mene, ja se apsolutno slažem s tobom. A ja sam zahvaljujući trojKi i onima koji je vode na kraju morao tražiti posao u Zenici. Jer mi je trojka rekla da im se ne sviđa što ih kritikujem po društvenim mrežama, pa su mi odlučili yebat mater i zgaziti mi ali baš.PM72 wrote: ↑21/12/2024 19:28 Ja mogu shvatiti i prihvatiti da imaš ličnu korist od ove vlasti ali ne pregoni...nikad prljaviji grad nije bio,nikad gori i neredovniji prevoz,nikad gora rukovodstva i menadžmenti po firmama,nikad bahatijeg saobraćaja itd,itd...
- Pišeš protiv nas po Facebooku, a hoćeš posao. Neće moći moj Joe - reče mi u proljeće 2021 jedan megafon Trojke.
To nije dobro i nije dobar način da se obračuna sa onima koji te kritikuju. Makar bili i bivši i izbačeni članovi Naše stranke.
-
cable_stayed_bridge
#3691 Re: "Trojka"
Prema avazu, Muzur prvi favorit za premijera KS
-
PM72
#3692 Re: "Trojka"
Nisam na tebe mislio...DebelinJoe wrote: ↑21/12/2024 19:34Ako referiraš na mene, ja se apsolutno slažem s tobom. A ja sam zahvaljujući trojKi i onima koji je vode na kraju morao tražiti posao u Zenici. Jer mi je trojka rekla da im se ne sviđa što ih kritikujem po društvenim mrežama, pa su mi odlučili yebat mater i zgaziti mi ali baš.PM72 wrote: ↑21/12/2024 19:28 Ja mogu shvatiti i prihvatiti da imaš ličnu korist od ove vlasti ali ne pregoni...nikad prljaviji grad nije bio,nikad gori i neredovniji prevoz,nikad gora rukovodstva i menadžmenti po firmama,nikad bahatijeg saobraćaja itd,itd...
- Pišeš protiv nas po Facebooku, a hoćeš posao. Neće moći moj Joe - reče mi u proljeće 2021 jedan megafon Trojke.
To nije dobro i nije dobar način da se obračuna sa onima koji te kritikuju. Makar bili i bivši i izbačeni članovi Naše stranke.
- Haris.ba
#3693 Re: "Trojka"
Nije lud da sultanat na Ilidzi zamjeni rudarskim poslom u kantonu.
Ne govorim o formalnom obrazovanju. Ali, Uka kad vidis barem dobijes utisak da je procitao koju knjigu.
-
PM72
#3694 Re: "Trojka"
-
cable_stayed_bridge
#3695 Re: "Trojka"
Isto misljenje dijelim. Neko moje misljenje je da ce Steta ovo preuzeti, vec je dugo u sastavu Vlade KS, zna sve i dobre i lose strane tu, nije neko novi kojem treba vrijeme da se uhoda u posao tj. fakticki od prvog dana moze krenuti sa poslovima
- Haris.ba
#3696 Re: "Trojka"
Ma on je davna proslost.
Ovo samo moze neko da ga navrati ko mu je "prijatelj", pa da mu se uvali u fotelju.
Last edited by Haris.ba on 21/12/2024 19:46, edited 1 time in total.
- Prpa.ba
#3697 Re: "Trojka"
Smjele tvrdnje Fahrudovog napcenog trbuhozborca Hadzovica. Ocekujemo od ekipe sa Svrakinog da sa gnusanjem negira ovakve izjave.I unutar trojke vjerovatno su duboko svjesni da, kada bi se u ovom trenutku održali izbori, da bi vrlo izvjesno bili uneređeni od SDA i njenih koalicionih partnera, a situacija se u tom pogledu i dodatno pogoršala nakon za trojku neuspješnih lokalnih izbora u oktobru.
Nego, svaka cast Gacanima, Muzura u vatru. Tako se radi posao.
- Haris.ba
- Prpa.ba
- Haris.ba